Som jag lovat

Här kommer lite bilder från min braiga helg:) Jag vet att braig inte är ett riktigt ord, men jag gillar det!

Fredagen var det "Kamilla-drar-till-Thailand-party" först förfest med trevligt folk hos henne och sedan Releasefest för MDP på Joar:) En kul kväll:)

 

 

 


På Lördagen blev det förfest hos Linda med roliga tjejer och sedan bar det av ner till Joar för Ladies night;) Riktigt bra kväll!:D 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tack för en great weekend alla inblandade:)<3

Isabella


Hunger!

Att vara hungrig kan vara något utav det värsta. Speciellt om man är vrålhungrig! Vilket jag är nu. Jag tror jag dör snart. Det kurrar och kurrar och huvudvärken har kommit, som jag får när jag är fööör hungrig. Och jag är lättirriterad och grinig. Gillar det inte alls. Usch, nu får pappa ta och skynda på med maten. Ska tydligen bli köttbullar och stuvade mackaroner. Inte helt fel:)

Isabella



En liten teaser inför kommande bilder från helgen. Detta är från Ladies Night i lördags. Linda, jag och Alex:)


Läkarbesök

D sov här i natt som sagt. Mysigt som alltid:) Gick upp när han hade åkt, duschade och så för att sedan åka in till läkaren. Kollade min hand, han tröck och klämde lite. Dock hittade inget riktigt fel. Trodde det var överbelastning på tummuskeln typ.. så det blir till att försökata det relativt lugnt jämt med den. Inte bära tunga saker och så. Efter läkarbesöket gick jag ne på stan för att fördriva lite tid innan bussen kom. Köpte hårfärg så ska nog färga håret i kväll eller i morgon. Köpte även en julklapp till syster som jag vet att hon vill ha, så nu är det gjort:) Hittar säkert nå mer sen. Nu är jag trött, slappar i sängen och kollar på Ellen DeGeneres Show:) Kommer nog somna snart om jag känner mig rätt hehe

Lovade ett inlägg med bara bilder, men det kommer senare...
Isabella

Kort uppdatering.

Igår var det Ladies Night, riktigt kul hade jag:) Slänger in ett inlägg med bra bilder från helgen i morgon. Nu orkar jag inte. Har jobbat idag 12-16, stod ute med hotten i 3 timmar, sen blev det kassa. Skön dag!
Har sovit typ en timme nu på kvällen. Det var riktigt skönt kan jag meddela:) Har sjukt ont i magen, tror det är vindruvornas fel faktiskt hehe.

Väntar nu på D, han ska sov här:) Sötnosen skrev gulligt sms, så han kommer hit. Det gör mig glad, vill inte sova ensam. Och i veckan är han rätt upptagen, så vi kommer knappt hinna ses:( Men vi passar på nu:)

Uppdaterar mer i morgon:)

Isabella


Partey all weekend

Igår var det partaj. Blev fullare än väntat. Kul hade jag i alla fall:) Och nu sitter snart Kamilla och Maria de jävlarna på ett plan påväg  till Thailand:( Bajsokorvar är vad de är...

Idag har jag jobbat 12-16, gick bra. Mycket folk var det hela dagen. Usch på det!
Nu har jag duschat, sminkat mig, klätt på mig och fixat håret ska bara packa ner det sista i väskan. Ska åka till Linda på förfest:) Det är ju Ladies Night i kväll, kan bli glalet. Vilket jag hoppas på;)

Isabella

Återfunna!

Nu är jag glad! Jag har hittat mina nycklar:D De låg under alla mina kläder i soffan. Då tänker ni "men du sa ju att du letat överallt", och det gjorde jag. Även där. Men de var rätt mycket kläder som låg där och jag antar att när man flyttade på dem för att kolla så åkte nycklarna med i farten liksom. Hur som helst har jag hittat dem och jag är glad!:) Just nu håller jag faktiskt på att städa upp lite i mitt rum och ska sedan ta en dusch och fixa mig inför kvällens festligheter. Ska vara hos Kamilla runt 18-tiden för middag. Blir som en liten avskedsmiddag, hon och Maria drar ju till Thailand i morgon (lördag). Kommer sakna!

Isabella


Visdomsord.

Ohyror... de kommer i alla olika former och storlekar och stör våra liv på många olika sätt...
Till en början stör de inte så mycket... och vi gör allt för att ignorera dem.
Men om vi inte tar dem på allvar kan de bli riktigt farliga...
För vissa ses döden som den enklaste lösningen...
Men problemet med ohyror är vad de lämnar efter sig...
Vilket är minst lika farligt...

Isabella

Gravid?

Nu känner jag mig så där gravid igen... jag gillar det inte. Det är inte skönt! Det gör ont och jag vill typ gråta. Dags för läkaren? Jag tror det. Har faktiskt tid på måndag för min hand så ska fråga om min mage då också, vadsom kan vara fel. Om läkaren är sjuk denna gång eller det blir inställt... då... då, vet jag inte vad jag tar mig till! Förutom att jag blir förbannad.
Trots att jag har ont i magen så är jag på bra humör, lite tråkig men ändå på bra humör. Tror att det kan ha och göra med att jag spenderade pengar i kläder idag. Det gör mig glad. Jag älskar att komma hem med påsar från olika affärer:D Dock saknar jag D lite, det är så tomt på något sätt. Jag skulle gärna vara med honom jämt, men det går ju inte. Tyvärr. Hoppas vi kan ses i morgon, ska fråga om han inte kan sova hos mig i morgon eller på lördag hihi.

Nu ska jag göra mig en macka eller något annat gott och kolla på Fringe. Hoppas min magvärk går över genom att göda den;)


Isabella



Shopping är som bäst när det blir billigare än vad man trodde...

Jag älskar när lönen rullar in på kontot, det är en härlig känsla tycker jag!:) Igår shoppade jag tre par nya sett underkläder, vilket behövdes! Fixade även julklappar till mamma och pappa, så nu är det bara syster kvar. Skönt. Idag har jag också spenderat pengar så nu får det vara slut på det! Var i Uppsala med Lina för att träffa Anna. Long time ago, det var trevligt:) Käkade på Max, strosade i affärer, snackade fransk-engelska som vi gjorde förr och snackade grabbar. Väldans nice dag må jag säga! Gjorde värsta kapet på H&M, köpte en Jacka (599kr), halsduk (99kr), ögonskuggor (65kr). Det skulle alltså blivit nästan 800kr, men det blev bara 587 typ! Det var nämligen 20% på jackan, vilket jag inte hade sett så det var ju en trevlig överraskning:) Och sen var det 10% på allt för att jag är medlem och jag hade dessutom en värdecheck på 50kr. Härligt värre! Älskar när det blir rätt mycket billigare än vad man trodde:) Förutom detta fick jag med mig ett par svarta leggings, vitt gammelrosa linne med spets och en snygg blå partyväst med detaljer. Har alltså fixat min outfit för lördagen:) Slänger upp en bild på det i morgon kanske. Orkar inte just nu. Har så sjukt ont i huvudet. Så ska nog faktiskt ta och vila en stund. Men först ska jag slå in mamma och pappas julklappar hihi. Älskar att slå in julklappar, och älskar att ge bort dem också:)

Isabella

Vart är ni?

Jag är upprörd. Mycket upprörd. Jag tycker om inte om att tappa bort saker. Jag gör det inte särskilt ofta, men nu har det hänt. Mina nycklar är borta. Borta. Verkligen helt borta! Jag hittar dem inte någonstans. Har vänt upp och ned på hela mitt rum nästan. Kollat om de var hos Kamilla, men hon har inte sett nå nycklar. Så nu är det enda stället de kan vara på; Joar. De kan ha ramlat ur min jacka i garderoben eftersom att jag jobbar där så brukar min jacka bara läggas vid sidan för att slippa slösa på brickor. Så gör vi med alla som jobbar där. Så det är enda möjligheten och jag hoppas verkligen att det är vad som har hänt. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Dock undrar jag varför jag hade med mig nyckel i fredags då mamma hämtade mig på natten. Så jag är inte 100 på att jag hade med mig dem överhuvudtaget faktiskt, men vart är de i så fall? Kan inte någon bara hjälpa mig att hitta mina nycklar!!!! Skulle bli överlycklig då!

Nu ska jag dra mig till bussen. Usch vad tidigt jag är uppe, det är ni inte vana vid;) Ska faktiskt in och jobba. 11-14, skönt pass värre:) Sen ner på stan med Ange, träffa Thess, sola, äta och sedan möte.

Isabella


So good you wouldn't find it on the menu.

Nu är det dags att krypa i säng efter en riktigt tråkig dag. Har inte gjort något kul alls och det enda vettig var handledarplugget som jag nu är klar med. Annars har jag bara kollat tv och degat i sängen med datorn i knät. Kul va? Ska in till stan lite tidigare än vad det först var tänkt, ska nämligen träffa D en stund innan jag ska till Linda. Så i morgon blir det till att stiga upp runt 11 för att hinna duscha, fixa och äta. Kanske till och med tar en runda inne på "gymmet" här hemma. Blev sugen på det nu. Kände mig fet nämligen haha. Har nu fått hem säsong 4 av Fruarna, så ska kolla ett avsnitt innan jag beger mig in i drömmarnas land tänkte jag:)

Så här sent på kvällarna saknar jag ofta Tyskland. Speciellt andra resan vi gjorde. Den då vi gick vårt andra år på gymnasiet, mars 08. En galen klass med Samhäll Europa elever, som älskar att ha kul, i Otzenhausen, Tysklan, kunde inte blivit mycket bättre! Så därför slänger jag upp en mix av en låt som får mig att längta tillbaka till kvällarna i den fula festlokalen med svenskar, fransmän, tyskar, italienare och ungrare!
Slänger även in en bild på mig och min kära vän Antoine från Frankrike<3




Handledartester; Check!

Somnade tillslut om efter många om och men. Gick upp på riktigt för typ 2 timmar sedan. Så har bara hunnit äta "frukost" och göra klart mina handledarpapper/tester. Det är cirka 10 frågor jag inte kan svaret på, så det får de förklara för mig i morgon på mötet. Skulle ju fotat idag, men jag kände att jag behövde sömn och göra klart dessa grejer. Och nu är det klart, skönt!

Innebandy är det ikväll, men jag har fortfarande ont i min fot sedan fredagen ute i dimman. Minns inte om jag ramlat eller något sånt, men något liknande måste ha hänt i mina nya skönheter. För ont gör det. I lördags kunde jag knappt gå eller ha skor på mig haha. Så jag skipper nog innebandyn faktiskt, jag vill ju kunna ge allt om jag ska vara med;)

Nu är jag hungrig så ska nog faktiskt värma på lite mat. Blir resterna från igår från Vita Elefanten, jag gillar egentligen inte att värma på mat så där. Speciellt inte hämtmat, men just denna mat funkar faktiskt. Så nu; mot köket!

Isabella

Vad är det fel på mig?

Vad är det för fel på mig? Jag somnade strax efter 03 igår och vaknade nu 08.38 och är pigg. Det är sjukt, förr kunde jag sova runt 12 timmar i sträck, nu har jag blivit som en gamling som bara sover ett par få timmar. Jag gillar det inte, jag tycker ju om att sova! Jag hade ställt mitt alarm på 11.30 för att jag skulle upp och duscha innan jag skulle ta bussen till stan runt 13-tiden. Det regnar, så jag tror jag skippar att åka in. Känns som att jag ändå behöver vara hemma för att göra klart mina test i handledarboken och försöka hitta svaren på de andra frågorna som jag inte kunde svara på igår. Kan ju lika bra försöka en gång extra.

Nu är jag hungrig bara för att jag är vaken. Ska kolla klart på Vakna med The Voice som slutar om fem minuter.
Isabella

Som att gå i skolan igen.

Mat från Vita Elefanten är typ bäst! Blev supermätt som vanligt. Åt Biff med bambuskott, min favorit:) Innan vi for för att hämta mat sov jag en timme, det var sååå skönt. Somnade direkt när jag la mig och slappnade av. Efter maten kollade jag lite tv, sedan har jag gjort det mesta av proven för handledare nu. Dock lite frågor jag inte förstod, så de får Linda hjälpa mig med om hon kan, annars får jag fråga på tisdag då det är möte. Det var i alla fall inte allt för svårt:) Dock har jag kvar att göra ett antal sidor i boken också, men det blir i morgon. Det är lite som att vara tillbaka i skolan igen haha.

I morgon ska jag in till stan vid 13-tiden för att träffa Ida och Ange för att fota i skolparken. Ida har projekt i skolan, så vi ställer upp som offer;) Kan bli kul, dock är det inte riktigt min grej att bli fotad, men man kan ju ändra sig liksom. Sedan blir det hem och göra klar handledargrejset. Sen på kvällen ska jag nog på innebandyn faktiskt. Har inte varit där på tre gånger så nu är det dags känns det som. Vi får se hur jag känner i morgon helt enkelt.

Du får mig att le på både insidan och utansidan

Isabella


Härlig helg

Helgen har varit bra:) Umgåtts med de jag tycker om mest! :) Fredags var det ju party, nice. I går var jag på Mary Kay party, nice det med. Senare åkte jag hem till Evelina runt 18-tiden. Beställde pizza, drack lite, lyssnade musik och snackade skit. Sedan kom D dit senare, trevligt. Runt 02 åkte vi tre hem till mig där Evelinas och mina föräldrar hade party. Och det var party, hög musik och dricka och mycket dans. Tyckte synd om D, när Evelinas pappa skulle förhöra honom, stackarn! Men han klarade det fint, vilken kille;)
Kom i säng runt 05 och D vaknade och var pigg redan vid 11 imorse. Det var INTE jag kan jag tala om, men strax efter 12 gick vi upp och käkade frukost och sedan tillbaka till sängen. Han åkte hem för typ en kvart sedan. Tråkigt, tycker inte om att vara ensam, men ikväll ska jag läsa igenom mina handledarpapper. Så kan har lite koll till på tisdag.
Om typ en timme ska mamma och jag åka in till stan för att hämta mat från Vita Elefanten!:D Mums säger jag bara!

Isabella


Mary Kay party

Nyss hemkommen från att ha varit hos grannen på Mary Kay-party. Det var rätt kul faktiskt. Blev sugen på många olika produkter. Funderar även på att börja jobba med det själv, som extra jobb. Verkar rätt kul.
Jag kan meddela att jag inte alls var sugen på att gå upp vid 12 när klockan ringde, slutade med att jag och D gick upp 13.30 istället hehe. Så jag hade 30 min på mig att tvätta håret, klä på mig, äta frukost och föna håret innan jag skulle vara borta. Jag hann, som vanligt!

Nu har jag packat väskan och ska åka till Evelina om cirka 20 minutes. Ska spendera natten at her place:) Long time ago! Hennes päron ska hit på middag, som kommer sluta med fyra fyllon i en pool och då vill jag inte vara närvarande. Så jag tar mitt pick och pack och flyr huset! När jag kommer till Evelina ska vi dra och käka någonstans, jag hoppas på Vita Elefanten:) Det var länge sedan jag åt där, så det vore smaskens!

Nu ska jag väl ta och lägga ner det sista i väskan, om det nu är något mer som behövs.

Isabella


Detta ständiga problem.

Som vanligt har jag problem med att bestämma vad jag ska ha på mig ikväll. Jag HATAR att bestämma och försöka komma på något som är både snyggt och bekvämt. Sånna här saker kan få mig på sjukt dåligt humör. Jag är typ som hon i reklamen för att äta en bra frukost. Slänger in det klipper i slutet av inlägget;)
Helt skulle jag bara vilja köpa nya saker för varje gång jag ska ut, vilket jag brukar göra... men inte denna gång. Hur som helst får jag väl dra ett varv extra i garderoben, annars får Caroline bli min personal styler när hon kommer;)

Ikväll blir det party! Ska till Millan runt sex-tiden. Vi kommer bli runt 20 pers vad jag vet, dock de flesta tjejer, vilket är mindre kul. Vi gillar ju killar liksom hehe. Men det blir nog bra, vi ska ned till Joar runt 22-tiden. Det är ju premiär för det Nya Joar Blå:) Kommer bli supertjusig!

Isabella

http://www.wasa.com/sv/reklam/alla-happenings/nya-wasa-reklamen/


.

Uppe och är inte ens trött. D åkte nyss och jag sitter här i sängen och kollar på MTV Breakfast Club. Just nu spelar Singing that melody med Swingfly. Ska väl sova några timmar till tänkte jag så att jag orkar med kvällens bravader! Dock ska jag nog äta innan så att jag blir riktigt trött som jag nästan alltid blir när jag ätit hihi. Elin, Caroline och Linda kommer hit runt 3 så innan dess måste jag vara fixas så jag bör väl gå upp runt 13.30 senare, så nej nu ska jag käka faktiskt. More update later!

Isabella

Snyggingarna!

Slänger in en bild på de nya skönheterna jag köpt:) På begäran av ett par st så kommer de här.

 


Isabella

 


Städning och tv.

Nu har jag städat mitt rum, dammsugit, plockat undan, bäddat rent i sängen och så:) Duktiga jag! Sen har jag även duschat, målat naglarna, fönat håret och klätt på mig, de enda som fattas är att platta håret så är jag färdig för kvällen. D kommer hit lite senare runt 22.30 efter sin träning, ska blir mys. Blir nog en film eller så innan vi somnar.

Ska nu kollade vidare på Mammas pojkar, sedan platta håret och vid nio är det Glee, fast fuck nu kom jag på att det är Paradise Hotel den tiden också! Men jag ser på Paradies Hotel som bara är en timme och sen blir det slutet på Glee. Så får det bli helt enkelt!;P

Isabella

Happyface!

Åhh nu är jag jätteglad! Igår innan jag åkte till Kamilla drog jag förbi Ica och hämtade ut mitt paket från Nelly som jag sedan skickade med hem. Nu när jag kom hem provade jag klänningarna och skorna och jag är superglad för den finaste klänningen som jag verkligen ville skulle sitta bra gjorde det!:D Så nu har jag klänning till Nyår, supernice! Och skorna satt också bra, vilken tur, blir nog till att inviga i morgon kväll hihi. Den andra klänningen satt väl också bra, men blev inte kär i den. Så den skickar jag tillbaka. Tänk vad glad man kan bli av ett par skor och en klänning? Helt sjukt. But I like it! :D

Ikväll kommer D hit och sover och myser lite:) Så innan dess ska jag städa upp lite på mitt rum och byta sängkläder tror jag allt. Det är nog dags för det tror jag.
Nu ska jag göda magen med lite våfflor:)

Isabella

Stockholm Arlanda.....

Är nu mätt och belåten efter att ha ätit. Millan diskar lite nu innan det är dags för henne att dra till jobbet. Själv ska jag bege mig uppåt stan för att göra ett besök på Meddo. Enda gången jag hinner denna vecka så lika bra att passa på. Åker seden hem med mamma när hon slutat jobba:) Dock ser jag inte fram emot promenaden upp på stan, det är bajsväder ute och mörkt. Jag gillar inte när det är mörkt ute och speciellt inte med kombinationen "regn" och rusk. Nej, det är inte min grej riktigt känner jag.

Igår kom Jesper och gjorde mig och Millan sällskap. Vi åt choklad och kollade på roliga tvprogram. Stockholm Arlanda är riktigt kul faktiskt, älskar underrubrikerna på personerna de pratar med i programmet. Några exempel; Hundtokig, Tänker mycket, Längtar, Glad hundadoptör osv haha om vi skrattade!

Nej nu ska jag kolla på lite AFV tror jag innan vi ska gå om cirka 30 minutes. Millan sprang nyss iväg till tvättstuga, hon är duktig som står i hon;)

Isabella


Wonderful

Oj, oj, oj! Vaknade 13.40 utan att ha vaknat en enda gång sedan jag somnade runt 09.45, och jag kan meddela att det var sjuuukt skönt! Har sovit helt wonderful, dock saknades någon bredvid mig, men han var ju där under natten i alla fall:) Nu när jag är vaken borde jag ta tag i mig själv och duscha, men inte riktigt än för jag har jätteont i magen:( Helt plötsligt började jag må illa och fick jätteont så jag ska ligga kvar i sängen ett tag till så det går över.

Ikväll ska jag till Millan, ska sova där. Mysigt! Och prata lite om nyårsafton också, tror det kan behövas. Börjar ju faktiskt närma sig! Och jag måste faktiskt börja planera lekar eftersom jag är utsedd till lekledare haha.

Isabella

Måla Joar

Blev ingen uppdatering igår... efter körkortsteorin (som finally är över!!!:D) så kom D och plockade upp mig, vi for ner till Joar för att han skulle hämta biljetter. Det slutade med att vi Peter tvingade oss att vara kvar och hjälpa till att måla. Det är ju nyöppning på fredag, så det sista fixas nu i veckan. Vi var kvar till strax efter 20, sedan åkte vi hem till mig. Kollade Fruarna och så som man gör på tisdagar;) Sen hade vi massage, and I liked that a lot:) Nu när jag tänker efter har jag faktiskt inte ont i ryggen längre, det är ju superbra! hihi.
Nu har D åkte hem, jag var snäll och gjorde honom sällskap vid frukosten. Stackarn kan ju inte sitta själv och äta tycker jag. Well nu har han åkt och jag är tillbaka i sängen. Är själv inte så hungrig så ska nog kissa och sedan somna om tror jag. Fast i och för sig är det rätt mysigt att äta frukost nu och sedan lägga sig igen... hmm, jag vet inte hur jag ska göra. Det visar sig efter att jag varit på toa.

Usch nu börjar tv-shop på typ alla kanaler. Why? Varför måste alla kanaler ha det samtidigt? Det måste vara ett tecken på att jag borde sova, eller?;)

Isabella


Åhhhhh!

Wihoo, fick nyss ett sms om att mina två klänningar och skor har kommit!:) Så efter teorilektionen ska jag be mamma att vi åker och hämtar det på Ica. Längtar! Jag hoppas verkligen att båda klänningarna ska passa och skorna. Om skorna passar, blir de nog invigda redan på fredag hihi.

Nu när jag vaknade vid 13.30 av alarmet, så ringde det tio minuter senare på hemtelefonen. IGEN. Varför ringer alla hit! Och nu ville någon man prata med mamma eller pappa om något blablabla-kyle. Jag har ingen aning om vad det är. Han frågade om de var och jobbade hos oss. Mitt svar blev "Ehh, inte just nu vad jag vet hehe".

Det börjar bli dags för mig att klä på mig faktiskt. Och sminka mig. Ska gå till bussen om cirka en timme. Jag längtar inte. Det regnar ju ute. Inte spöregn, men regn. Och det kommer hela tiden. Jag gillar regn, men inte när jag måste gå ut i det. Blir till att ha mysiga kläder på sig, vinterjackan och uppsatt hår. Ingen idé att fixa håret fint när det är bajsväder ute känner jag. Så nu drar jag mig iväg från datorn en stund för att fixa mig:)

Isabella


Enjoy!:D

Tittade runt lite och hittade några sköna remixer av nya favoritlåten som jag tror har större chans att börja spelas ute på klubbarna:)


Först en som är mer house-inspirerad





Sedan en lite hårdare electro-inspirerad





Och till sist en acouistic version

Isabella

You had a good girl, but you didn't know how to treat her

God morgon! Usch, nu är klockan så där tidigt igen. Jag tycker inte om när folk ringer på vår hemtelefon så här tidigt. De vet väl att alla vuxna jobbar? Så varför ringa hit och fråga efter mamma och pappa?:S Well, nu är jag vaken och kan inte somna om.
Kollar nu på MTV Breakfast club, och nu spelas Silly boy med Eva Simons som jag lade upp som länk på Facebook i går. Lite kul tycker jag. Jag hade aldrig hört talas om henne eller hennes låt, hittade den av en slump igår och nu spelas den på MTV. Den är bra tycker jag, tycker den ska börja spelas på klubbarna i landet. Så för er som inte hört den, lägger jag därför upp den här så ni kan lyssna:) Släng in en kommentar om vad ni tycker om den vet jag! ;)

Eva Simons - Silly boy

You're callin' me more than ever now that we're done
Two keys back to my place, we were having no fun
But you're not ok, tellin' me you miss my face
I remember when you would say you hate my waist

I said I'm not coming back, it's it
You fooled me once but you can't have that ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn't know what to do, She's over you

Cause you had a good girl, good girl, girl
That's a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didn't know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair(get outta here)
No, I don't want you no more (get outta here)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?

You comin with those corny lines
Can't live without me
I'll get some flowers for the day that you are buried
No, people make mistakes
But I just think your ass is fake
Only thing I want from you, is for you to (stay away)

I said I'm not coming back, it's it
You fooled me once but you can't have that ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn't know what to do, she's over you

Cause you had a good girl, good girl, girl
That's a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didn't know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
(Get outta here)
No I don't want you no more (get outta here)

No more, no more, no more (nooo ooohhh)
(Oooh)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boyboy)
Acting acting silly boy?

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?

(Yeahhh)

So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair(Get outta here)
No I don't want you no more (get outta here)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?


Isabella

 


Så här ska mitt bröllop se ut!

Så himla mysigt, charmigt och det lyser kärlek om det! Nu har jag bestämt det, min framtida man får rätta sig efter mig;)



Kolla noga under minut 03.25 och framåt, då ser man hur vackert det är!:)


Visdomsord.

Familjen.
Det finns inget viktigare.
Det är de som dyker upp när vi har bekymmer...
De som knuffar på mot framgången...
De som hjälper oss att behålla våra hemligheter...
Men de som inte har någon familj att få stöd ifrån då?
Vad händer med de stackars själar... som inte har någon nära som hjälper dem när de som bäst behöver det?
De flesta lär sig att gå livets hårda väg på egen hand.
Men några få av oss... ger bara upp.

Isabella

Ja, jag gillar att sova.

Herregud. Idag har jag sovit mycket kan jag lova. Igår somnade jag runt 03.30 och vaknade 09.00 (eller var tvungen att vakna) sen gick jag och lade mig igen runt 11.00 eftersom det ej blev något läkarbesök. Sov lite til och från till 15.30. Käkade middag och kollade lite tv och sen sov jag ett tag igen mellan 20-22. Helt sjukt hur mycket jag sovit och jag är fortfarande trött. Skulle lätt kunna lägga mig för natten nu, men det tänker jag inte göra riktigt än. Sammanlagt har jag sovit 12 timmar, trodde faktiskt det skulle vara mer hehe.

Har nu kollat Paradise Hotel, måste börja följa det. Och nu är det Silent Library som gäller.
Ska nog faktiskt försöka sova tidigt ikväll, men jag vill prata lite med D innan, och han är inte hemma nu. Borde vara hemma när som helst:)

Isabella

Så där ja!

Nu har jag sovit lite fram och tillbaka. Skönt var det i alla fall. Ikväll är det innebandy, men jag tror inte att jag ska dit faktiskt. Har på något konstigt sätt ont i min vänsterfot när jag springer. Kände det nyss när jag sprang upp ur sängen för att svara när det ringde på hemtelefonen. Ja, jag har ont någonstans jämt typ. Dock tror jag att jag har fel på mina fötter, får ofta ont helt plötsligt i dem, och sedan försvinner det samma daf eller dagen efter. Konstigt minst sagt.
Eftersom jag nog inte drar iväg på innebandyn så blir det en slappkväll som de flesta kvällar. Ska nog läsa lite körkortsteori tror jag faktiskt. I morgon är ju sista gången:D Såååå skönt!

Isabella

Då var det bara att vänta ännu längre då...

Usch! Det var jobbigt att gå upp när mitt alarm ringde vid 08.45. Nu är jag uppe, färdigsminkad, påklädd och har ätit frukost. Farmoroch farfar kom i tid; 09.40. De skulle köra mig till läkaren. Mamma ringde cirka 09.38, läkaren är sjuk! Det gjorde mig såå glad, eller inte. Inte nog med att det var pinsamt att säga att farmor och farfar kunde åka hem igen utan det är riktigt irriterande att jag först har väntat i 16 jävla dagar på denna tid och nu ska jag få vänta ännu längre. Jag måste få kolla min hand, detta funkar snart inte längre och den blir ju bara mer och mer "ömtålig" eller vad man ska kalla det. Jag vill ju kunna sköta mina jobb, men det är inte så lätt i dagsläget... så ikväll ska mamma ringa till sjukhuset och få en akuttid eller något sånt.

Bara att dra på sig mjukskläder och slänga sig i sängen, kolla lite tv och slumra lite... skönt att jag kan sova mer! Det gillar jag:)

Isabella

Visdomsord.

Från det att vi vaknar på morgonen tills att vi lägger huvudet på kudden är våra liv fyllda med frågor.
De flesta är lättbesvarade och snabbt glömda... men vissa frågor är svårare att ställa för att vi är så rädda för svaret.
Kommer jag att finnas kvar för att se mina barn växa upp?
Gör jag ett misstag som gifter mig med honom?
Kommer han någonsin att älska mig?
Vad händer när vi ställer den svåra frågan och får svaret vi hoppats på?
Det är då lyckan börjar.

Godnatt!
Isabella

Mot drömmarnas land.

Jag har nu bestämt mig för att slå på ett avsnitt av Fruarna och efter det är det sovdags. Dock blir det lite senare än 03. Jag vet, jag sa att jag skulle sova innan 03, men nu blev det inte så. Förvånad? Neej, inte ett dugg. Så nu gott folk blir det till att dra sig till drömmarnas land, lite för sent...

Du gör mig glad inombords...

Isabella

Turbulence - Blood dem out

Bjuder på en av mina favorit reaggaelåtar just nu:)


Haha pigg?

För en timme letade jag efter min mobilladdare. Då jag ställde mig upp och satte händerna i fickorna på mina mjukisar, upptäckte jag att jag har byxorna bak och fram! hahaha. Har jag rättat till dem? Nej det har jag inte orkat haha.
Idag ska jag i alla fall börja varva ner med lite Fruarna runt 01-tiden. Ska komma i säng innan 03 i natt, då jag ska upp 09 imorgon. Farmor och farfar kommer och hämtar mig vid 09.40 efter som de inte går några passande bussar för mig. Har läkartid 10.00 för min hand. Hoppas de kan se vad som är fel med den. Jag vill att den ska bli bra någon gång, orkar inte med detta längre.

Isabella


Busy helg.

Förlåt för dålig update... har varit rätt busy i helgen.
I fredags var det filmkväll hosmig:) Lina, Thess, Caroline och Ange var här, mycket trevligt. Kollade på Paranormal Activity, The Haunting in Connecticut, College Roadtrip, The Others och sen skulle vi se 21, men den fuckade up sig så vi skippade den. Senare på natten blev alla trötta utom jag och Caroline så vi muppade, vilket jag gillar:) Och runt 03.30 kom D och gjorde oss sällskap och sov här:) Vi somnade väl runt 06.30 hihi.

Igår, lördag, gick vi upp vid 13.30, käkade frulle och när Caroline och Thess åkt degade jag och D i soffan hela dagen. Lagade mat och sedan körde han mig till jobbet vid 21. Jobbade Joar, det gick bra. Rätt lite folk och allt flöt på i bra tempo, inga rusher, det gillar jag!:) Caroline och jag tog en taxi hem till mig efter jobbet, käkade och kollade lite AFV innan vi somnade runt 05 snåret.

I morse var det upp vid 12, äta och fixa. Caroline åkte hem till sig och farmor och farmor hämtade mig och körde in mig till Donken, jobbade 13.15-17.15. Ville inte stå i kassa kände jag i morse, men där hamnade jag och glad för det är jag nu. Skönt att stå där idag faktiskt, slippe stressa i köket liksom:)
Sen jag kom hem har jag hunnit duscha och äta. Jag var sjukt hungrig!
Är rätt trött, så ska bara ligga i sängen och dega.Klockan 20.00 är det Vem kan slå Filip och Fredrik och det ska jag se, för D's storesyster är med och tävlar ikväll;)

Isabella



I forgot!

Just det, jag glömde berätta att jag igår skickade efter två klänningar och ett par skor. En klänning är för nyårsafton och en för Kamilla och Nattas 19 årsfest:) Skorna är bara för att jag vill ha nya.

Så tänkte faktiskt lägga upp bild på det här så att ingen jag känner tänker ha samma sak på sig, för då blir jag arg. Faktiskt! Det är tråkigt att ha likadana kläder som andra. Så akta er om ni inte vill göra mig sur;)


Så vad tycker ni om these dresses? Give me some feedback;)


Totalt 7,5 dåliga timmar

Nu är jag uppe igen. På riktigt denna gång. Totalt har jag sovit cirka 7,5 dåliga timmar, men det är bättre än 3,5 i alla fall. Måste ju klara av kvällen/natten liksom, när jag får hit ett gäng galna brudar;)
Jag har nu plockat undan smutstvätt och ska väl snart hänga in den rena i graderoben. Det är typ det tråkigaste som finns. Dock måste det göras. Sedan ska jag väl dra ett varv med dammsugan också, så inte folket kvävs av damm. Okej, så illa är det verkligen inte, men man kan ju överdriva;P
Sedan blir det en dusch och fixa mig. De två första tjejerna dyker ju faktiskt upp runt 16.50.
Oj nu blev jag lite stressad! Lika bra att sätta igång!

Isabella


Kalaspigg mot min vilja

Vaknade 08.4 av att Donkelidonken ringde. De ville att jag skulle komma och jobba 11-20. För det första går de inga bussar hem till mig så "sent". Sen ska jag har gäster idag ju:) Ska faktiskt bjuda på min specialité, den brukar gå hem hos de flesta. Så Jojjo, synd för dig att du missar den, du som sa att den var godare när jag gjorde den mohaha. Nej, det var inte mat mitt inlägg skulle handla om. Utan att jag vaknade som sagt av att det ringde och jag svarade. Och nu är jag pigg, kan nog inte somna om. Hur många timmar jag har jag då sovit? Jo, 3,5 blev det. Jag somnade 05.30 cirka. Pappa gick upp då och fixade sig inför jobbet. Härligt att jag är uppe när han går upp liksom. Nu får jag skärpa mig på riktigt! Så här kan jag inte hålla på faktiskt. I natt kommer det dock bli sent igen, men det är helg då får man!

Ska äta lite frukost nu när jag ändå är uppe och sedan ska jag tvinga mig själv att sova lite så jag orkar med kvällen/natten:)

Isabella

Nu är jag förbannad!

Sånna här saker kan få mitt humör att svänga minst lika fort som ljuset rör sig. För tag hade jag hopp om killar. Inte alla men några i alla fall och det har jag fortfarande, medan vissa visar ännu en gång förmigoch mina vänner att killar ÄR svin, inte alla men många!

Igår hörde jag något som fick mig att skratta. En av mina vänner har träffat en killer några gånger, så hon frågade om de kunde hitta på något någon dag. Vad fick hon till svar? "Jag är inte ute efter något förhållande just nu i mitt liv....bla bla bla" Jag trodde jag skulle dö! Så nu tjejer där ute, vill man träffas, då är man ute efter ett förhållande. Bara så ni vet! Så fråga förfan inte om ni kan träffas. Och frågar han och ni inte vill ha förhållande; SPRING. För det är vad han vill om han frågar. Bara ett litet tips så där;)
Men seriöst, det är det töntigaste jag har hört. Hur ska man annars kunna ses. Om man bara vill ha sex då? Måste man då säga "Kan vi ses, jag vill bara ha sex. INGET förhållande, så bli inte rädd".

Det som har gjort mig arg inte det ovanstående utan vad jag ska berätta nu. En av mina vänner, har varit tillsammans med ett riktigt jävla rikspucko som jag tror faktiskt har tappat sin hjärna!? Hur tappar man en hjärna? Det vet jag inte, vi får fråga honom, för han har nog gjort det i alla fall. Fast nu kom jag på, om han har tappat hjärnan kan inte berätta hur han lyckades så vi skiter i idioten istället.
Hur som helst min vän och denne idiot har varit tillsammans ett bra tag. Han har sårat henne förut, och vi (hennes vänner) har sagt att hon inte ska gå tillbaka, men kärleken är blind. Det vet vi alla. Hur som helst, han har nu sårat henne så sjukt mycket att jag vill spöa sönder idioten! De flyttade ihop för inte alls länge sedan och nu i helgen när hon har jobbat och kommer hem på söndagen ligger han med en annan tjej i DERAS säng, i DERAS lägenhet! Hur sjukt är det inte!? Så gör man bara inte. Inte i vår ålder, det där är någon jävla 50-års kris tycker jag när det händer. Han borde bli av med sitt könsorgan och jag kan frivilligt ställa upp och fixa det med lite hjälp av mina vänner. Jag är förbannad nu, tack Idiot för att du fick mig och mina vänner att tycka ännu mer illa om killar.

Isabella


Nu är jag uppe så här sent igen...

Som ni kanske har märkt gillar jag att vara vaken på natten. Varför? Jag vet faktiskt inte. Tror ni det kan har något att göra med att jag är den enda vakna i huset, ingen kan störa mig, det är bra serier på tv, roliga människor att prata med på msn för det mesta? Ja, så kan det nog vara. Låter lite tragiskt att sitta uppe på msn till så där typ 03 på nätterna kanske, men va fan har jag inget speciellt att göra dagen efter så why not! Jobbar sjukt lite denna månad (sur över det), så då kan jag vända lite på dygnet tycker jag.

I morgon kommer några snygga brudar hit och gör mig sällskap genom kvällen och natten:) Det ska bli filmtittande, moffande, tjejsnack och kanske även ett dopp i poolen. Och vi slår på stort tror jag, och kör lite hög musik och dansar i bara underkläder. Så som tjejer jämt gör när de är Sleepover;) 

Just det, Ange önskar mer av mina vackra bilder så här kommer en så hon kan somna gott;)


Isabella


Känner mig lite dåsig....

Igår var det myskväll hos Millan. När jag kom till stan väntade jag på Thess och sedan gick vi för att sola, skönt! Sedan plockade Elin upp mig vid Supermarket och vi for till Rimi (ja, jag säger fortfarande Rimi fast jag vet att det heter typ Ica Västerhallen eller något sånt) för att handla. Tacos blev senare tillagad hemma hos Millan och vi blev alla jättemätta. Vilket är meningen när man äter. När vi ätit kom lilla bebisKeno tillbaka också. Blev sent i säng och Caroline och jag sov i bäddsoffan och Keno sov där med oss också, fast på golvet. Och han var lite dålig i magen igår stackarn, men FY vilka äcklig pruttar han släppte. Caroline och jag höll på att dö! Tror det är därför vi är så trötta idag, vi är liksom fortfarande dåsiga av den hemska odören skämt åsido;)

När vi vaknat idag fixade jag, Elin och Caroline oss for upp på stan för att käka lunch. Blev på Wickmans, som det för det mesta blir. Sedan träffade vi Linda för att förbereda lite inför Millans kommande 19 årsdag hihi. Gick även till Polisen för att få något papper att fylla i som jag ska skicka in i morgon så jag får hem mitt brottsregister som sedan ska till Joar.

För övrigt är jag sjukt irriterad på min mellanslagstangent på mitt skrivbord. Den vägrar göra mellanslag ibland, man måste trycka nästan exakt i mitten för att det ska funka. Hårt också! Bajs på det!

Nu blir det Christine och slumra lite tror jag. Ha det bra!
Isabella


Myskväll

Igår var det körskolan som gällde, en gång kvar nu bara. Det ska bli ruskigt skönt om vi säger så! Lovade i förra inlägget att jag skulle skriva om något roligare när jag kom hem, men så blev det inte. Jag fick med mig besök hem och hade varken tid eller kände för att skriva då. Hade en riktigt mysig kväll igår kan jag väl säga:) 
 
Nu har jag fixat mig, ska bara lägga ned min mobilladdare i väskan och ta på mig ytterkläderna så är jag ready to go. Ska ta bussen in till stan, träffa Thess för att sola och sedan vid fyra träffa Millan, Caroline och Elin för att handla inför vår lilla taco-film-myskväll:) Ska bli trevligt! Ska även spendera min natt hos Millanbillan. Så blir nog inte så mycket mer update idag.

I morgon ska jag, Linda, Caroline och Elin träffas för lunch och planera inför Millans 19års present. Kommer bli awesome:D

Bäst jag kilar nu så jag inte missar bussen!
Isabella


Sjukt tråkigt!

God morgon, godmorgon mina kära vänner!:)
Inatt har jag sovit som en prinsessa! Ville verkligen inte vakna då alarmet ringde 12.30, snoozade till 12.55. Jag måste ju faktiskt hinna duscha och så innan jag ska ta bussen vid 15.07 in till stan för att träffa "BaconLina". Det är tisdag så det blir i vanligt ordning lunch tillsammans med henne, sedan vidare till körskolan för den där sjukt tråkiga teorikursen. Efter denna gång är det tack och lov bara en enda gång kvar! Ska bli så sjukt skönt när det är över. Då ska jag nog faktiskt ta och boka mina körlektioner på skolan också.
Ett tråkigt och kort inlägg, men jag lovar att jag ska skriva något lite roligare sen. Jag ska försöka i alla fall hihi.

Ha en bra dag!<3
Isabella

Visdomsord.

Skvaller... det är bara ett oskyldigt fritidsnöje.
Det är obetänksamt prat i artiga historier...
Det är fula spekulationer baserade på inte alltför sanna fakta...
Hur skyddar vi oss mot giftigt skvaller?
Det bästa är att berätta sanningen... och vänta på att folk får något nytt att prata om.



Isabella

Födelsedagsplaner

Idag bestämde vi vad vi ska göra för Kamilla när hon fyller år. Så på torsdag ska vi tjejer träffas och prata mer om det. Det kommer bli skitbra och hon kommer bli glad, det vet jag:D
Sen är det bara Natta vi ska komma på något till också, men så bra som vi är så löser vi det galant;)

Är ju Innebandy idag, den har hållt på i cirka en timme nu. Blev inget för mig då jag vill vila min hand plus att jag är förskyld. Så blir till att nog försöka sova tidigt ikväll. Är trött idag med, trots att jag gick upp så sent som 14.00 idag hehe. Ibland får man faktiskt sova så länge! Det var länge sedan det hände sist, så det så.
Ska slå på ett avsnitt av Fruarna nu innan Ullared börjar som jag faktiskt ska kolla på. Snart är denna säsong slut av Fruarna så bara ladda hem nästa säsong I guess...

Isabella

På begäran.

På begäran av Angelica Rask kommer nu ett inlägg med endast bilder från i Lördags;) Och en nice partylåt, enjoy!



                  

Isabella

 

 


Visdomsord.

Makt. 
En sak de flesta inte tänker på... fören den är borta.
Oavsett om det är politisk makt för många... eller älskarinnans makt över bara en.
Alla vill vi ha någon form av makt i våra liv... om så bara för att ge oss själva valmöjligheter.
Att vara utan val, att känna sig helt maktlös...
Det påminner mycket om att vara ensam... i mörkret.

Isabella


Hoffmaestro!

Igår var det partaj! Segade hela dagen fram till att jag började fixa min inför kvällens kalas. For in till stan typ 17.15, åkte till Coop och sen plockade vi upp Ange för att fara vidare till Natalie för förfest:) Trevligt var det där. Jag, Elin, Natta och Ange gick till Joar vid 22 ungefär, och Kamilla gick hem till Björn haha hon var inte riktigt på topp som vi andra;) Väl nere på Joar kollade vi runt lite, träffade folk och så. Stod och väntade på att Hoffmaestro skulle började spela i ungefär en timme. Helt sjukt jobbigt, varmt och dryga människor. När de äl började var de hur grymma som helst! Sjukt bra:D I like! Kvällen fortsatte i dansen anda, just how i like it hehe. Sedan åkte jag och mitt sällskap hem till mig och sov.

Idag gick vi upp runt 13 och när han åkt hem så somnade jag om och usch vad skönt det var! Älskar att sova flera omgångar dagen efter man har festat hehe. Har inte orkat göra något idag och ska inte göra något ikväll heller. Kamilla frågade om jag ville komma dit men orkade inte fixa mig, är fööör seg helt enkelt och inte så social idag känner jag. Så nu blir det att glo tv och käka chips, det får man efter att ha festat:D

Isabella


Tagga tagga!

Sitter nu här i min säng och har nyss fönat håret. Ska snart äta, är sjukt hungrig! Sedan ska jag klä på mig, sminka mig, fixa håret och packa väskan. Sedan är jag redo för att dra till stan och plocka upp Ange för att sedan dra vidare till Nathalies place, där förfesten hålls ikväll:D Sen är det Joar som gäller, HOFFMAESTRO ska lira ikväll, ska bli kul!

Nej usch, nu blir det mat. Mamma knackade nyss på dörren och sa att det var färdigt:)

Isabella


Seg kväll på jobbet....

Är nu hemma efter en sjukt seg kväll på jobbet (Joar). Var väldigt lite folk, men det var skönt för min och Thess del och att de flesta gick hem rätt tidigt. Och ikväll var det en hel del grabbar som försökte stöta haha. Fyllon som ska flirta = Inte nice! Var en läskig utländsk man som typ följde efter mig också, creepy!

Filmkvällen jag hade innan var riktigt mysig och trevlig:) Kollade på två filmer, eller vi pratade väl typ mest haha. Hoppas det görs om snart:)

Nu ska jag slå på ett avsnitt av Fruarna och sedan somna gott. I morgon blir det partey, så måste se till att vara utvilad liksom, för det ska RÖJAS:D

Isabella

Medans alla festar...

Medans alla festar ikväll så ska jag jobba. Börjar 23.00 på Joar, så jag kommer i alla fall få se skymten av mina kära vänner när de tar paus från att jaga efter grabbar med tattoos ikväll;)Det är ju tatueringskväll i kväll. Hoppas det är lite snyggare killar där ikväll än vad det varit de senaste gångerna för deras skull. Senaste gångerna har de flesta varit fet, svettig och fula. Alltså inget raggningsmaterial.

Innan jag ska jobba ska jag få besök och ha filmkväll, ska bli trevligt faktiskt:) Dock inte bestämt film, det får mitt sällskap göra. Jag skulle hyrt film tänkte jag idag när jag ändå var i stan. Ni tror inte att BÅDA videobutikerna var stängda då?! Vad fan är det som händer liksom? Så jag rotade fram några gamla sevärda i lådan i vardagsrummet. Hittade två komedier och en Johan Falk film som jag inte har sett. Dock föredrar jag nog en komedi en kväll som denna:)

Nu ska jag faktiskt gå och snyta mig och sedan invänta mitt sällskap som nog är här om cirka 30 min.

Isabella

Lyssna och rycks med;)

Här är Mattias (den galna bögen från avsnitt 2 av Ullared) med hans låt Skandalen. Faktiskt så sätter den sig på hjärnarn. Helt sjukt! Och jag diggar den faktiskt hahah




Isabella


Sjukt trött.

Idag är jag sjukt trött, i alla fall nu. Vaknade först runt 11 av att Kamilla ringde och var tvungen att berätta en sak för mig. Hahah det var faktiskt roligt, efter att ha hållt henne sällskap i telefonen påväg till jobbet så somnade jag sedan om igen vid 11.30. Jag hade ställt alarm på 12.00, men orkade jag gå upp då? Nej jag har snoozat fram till nu haha. Ska väl ta och klä på mig och sedan städa mitt rum. Om jag ska lyckas samla mod inför idag så måste mitt rum vara städat liksom! :P Men först; frukost!
Vid 15-tiden åker jag in till stan för att träffa Thess för att sedan sola hihi

Isabella


Visdomsord.

Passion. Det är så kraftfullt att vi minns det långt efter att den försvunnit.
En sån frestande känsla att den kan knuffa oss i armarna på en oväntad älskare.
En sensation så överväldigande att den kan riva de murar vi har byggt för att skydda våra hjärtan.
En känsla så intensiv att den dyker upp igen även om vi kämpat hårt för att hålla den begraven.
Av alla de känslor är passionen den som ger oss anledning att leva... och en ursäkt för att begå alla sorters brott.

Isabella

Vad är det med killar som gör mig så blyg?

Jag samlar mod för att våga. Jag vill inte vara så blyg som jag är. Varför är jag då det? Är det för att jag är osäker på mig själv? Jag tycker själv inte att jag är så osäker eller har dåligt förtroende. Jag skulle sätta mig själv i klassen, med normalt självförtroende. Jag är väldigt social och uttåtriktad i vanliga fall, men när det gäller killar som jag tycks bli lite småförtjust i så dör jag typ. Jag kan inte ha ögonkontakt, inte agera normalt, pratar om konstiga saker. Jag blir helt enkelt sjukt nervös. Det är skitjobbigt!
De som känner mig skulle väl inte direkt kalla mig blyg, snarare tvärtom. De skulle skratta om de hörde mig säga att jag är blyg. Det konstiga är att det gäller bara killar, alltså tjejer är jag inte blyg runt omkring. Det är konstigt tycker jag.
Så nu samlar jag mod för att våga i morgon.... 

Isabella

Invigning med mera;)

Jag överlevde den mörka, kalla och hemska promenaden ner till bussen. Jag vill tacka min bästaste ficklampa och Kamilla som höll mig sällskap i telefonen, tack!

Nathis och jag käkade på Wickmans, gott som vanligt. Sedan ut i rusket, mötte Caroline och gick sedan ned till Joar. Mötet var nice, fick bullar och kaffe, de som ville. Kollade runt på hur det kommer se ut efter renoveringen är klar. Den 20 November är det typ invigning av det "Nya Joar Blå", så kom dit! Det ska bjudas på käka och dryck för de som är där tidigt hörde jag rykten om;) Annars pratade vi bara om de kommen evengemangen som komma skall. Jag säljer biljetter till Ladies Night så köp av mig fuckers;)

Kom hem strax efter 20.30, och jag har den fetaste huvudvärken på länge! Usch vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Sova tidigt kanske? Nej, det är tråkigt....

Isabella


Som den tönt jag är...

Sovit rätt skönt i natt förutom att min madrass är påväg ner från sängen och jag har inte orkat fixa det, vilket relaterar till att jag får nackspärr för att kuddarna hamnar för långt ned. Så ikväll blir det till att fixa sängen innan jag ska sova.

Ska in till stan om en timme ungefär för att träffa Nathis, vi ska käka och sedan ska vi ner till Joar för möte vid 19.30. Undrar vad det kan handla om. Well, efter det blir det hem och göra absolut ingenting, vilket jag gillar rätt mycket hihi. Har inget kul att berätta så fattar mig kort bara. Föresten, jag gillar INTE att det snöar! Jag kommer frysa ihjäl. Och det har blivit mörkt ute redan, det gillar jag inte heller. Hoppas jag inte stöter på något läskigt djur påväg ned till bussen bara, för då kommer jag börja gråta som den tönt jag är.

Nu ska jag fixa håret och sen ska jag väl gå till bussen om cirka 30 min.

Isabella

Sov sött!

Efter en seg dag blir det nu ett avsnitt av Fruarna och sedan sova:) Sov gott alla sötnosar!

Jag har en riktigt bra känslar när det gäller dig... jag hoppas den håller i sig och stämmer. Du gör mig glad.

Isabella

I've been up, I've been down...

Bjuder på en härligt låt med ett härligt band:D

The sounds - Mine for life.



Isabella


Fika at Wendys...

Drog som sagt in till stan vid 15-tiden. Gick till H&M där Millan och Caroline var. Jag köpte mig en blå paljettunika:) Ska ha den, mina lackleggings och mina nitboots på lördag hade jag tänkt. Skönt att veta redan nu vad man ska ha på sig:) Sedan tog vi en fika på Wendy's, lite mysigt så där. Efter det gick Caroline och jag till polisen, men de hade stängt så gick upp på stan igen där vi skildes åt. Jag gick och solade och hon gick till sin syster.

Nu har jag varit hemma ett tag. Mamma hämtade mig typ 17.15, då jag hade solat klart. Det var riktigt skönt, mindre skönt att gå ut i kylan efteråt. Och det snöar verkligen på riktigt idag! Det gillar jag inte. Visst det är mysigt så, men det betyder att det snart kommer bli sjukt kallt ute och jag kommer aldrig mer vilja gå ut.
När jag kom hem käkade vi och nu degar jag i sängen, as usual!;)

Har sjukt ont i magen igen, jag förstår inte vad det är för fel. Är "gravid" nu igen. Usch det är inte kul alls!
Vill att någon ska ta hand om mig! Kan du?

Isabella

Snö och någon på rymmen?

Det är sant, det snöar faktiskt idag. Inte mycket, men tittar man ut noga så ser man att det faktiskt är små små små snöflingor som faller från skyn. Mysigt på ett sätt, men jag vill inte ha vinter än, jag gillar inte ens vintern!
Och inte nog med det, utan när jag tittar ut är det även helikopter som flyger runt här, hur lågt som helst, nästan vid taken av husen. Flera gånger har den gjort det nu och jag börjar faktiskt tro att den letar efter någon. Usch vad läskigt, jag som ska gå till bussen snart. Vågar jag det? Jag kankse blir överfallen? Ni som läser detta kan ju i så fall ringa polisen om jag inte har uppdaterat innan klockan 19 i kväll eller så;)

Nu blir det frukost, sedan in till stan för att träffa Millan och Caroline och även besöka solariumet:)

Isabella

Ullared!

En natt som denna sitter jag nu på msn och planerar inför en resa till Ullared med Caroline Sjöquist:D Haha, det hela började med att hon sa att hon kollade på reprisen av programet Ullared som nu går på 5:an på måndagar klockan 20.00 tror jag bestämt att det är. Hon blev sugen på att åka dit och jag kände samma känsla igår, då jag kollade på det. Så nu har vi bestämt att vi ska dra dit ett gäng tjejer i typ februari, då vi har hunnit spara mycket cash för det, så vi kan shoppa loss som galningar! Allt är superbilligt där, and that's what we like! Så nu jäklar, blir det till att spara pengar;)

Jag ska nog faktiskt försöka sova strax, även om jag skulle kunna vara vaken hela natten lång. I morgon blir det stan vid 15, träffa Kamilla och Caroline och sedan ska jag sola:) Skulle träffat Nathis, men hon har inte svarat på mitt sms så vi får väl se om hon hör av sig under dagen i morgon.

Puss och godnatt!

Isabella


Tacopaj

Blev till att käka på kakelugnen idag, hade inte varit där på år och dar innan idag. Jag tog tacopaj och den var riktigt god kan jag tala om!:D Rekomenderar den starkt!
Körkortsteorin sög, men inte lika hårt som vanligt, höll inte på att somna ens haha.
Och Fruarna var bra som vanligt:D <3 Annars bara degat, ett tråkigt inlägg, sorry people.

Jag har en bra känsla när det gäller dig...

Isabella

Körkortsteori

Gick upp runt 12 idag, käkade gröt och degade i sängen. Nu läser jag läxan som vi har tills idag på körkortsteorin. Har inte hunnit läsa den fören nu, eller igår hade jag tid, men kände inte för det, så nu gör jag det i sista minuten istället som vanligt. Plugga är inte min grej, men detta ska jag anstränga mig för sedan, för körkortet vill jag ju ha. Ska ha det innan jag fyller 20 är mitt mål och det bör jag ju klara av. Bara två veckor kvar på teorikursen efter idag. Det är så sjukt tråkigt att jag håller på att somna varje gång, så det ska bli skönt när den är över.

Ska ta och klä på mig och sminka mig nu, sedan läsa det sista innan jag tar bussen vid 15. Ska in och möta Lina för lunch/middag någonstans, och sedan vidare till teorin, tur att vi är två säger jag bara! Så 17-19.15 sitter vi i källaren och håller på att somna. Sedan blir det hem och slänga mig i min mysiga säng för att kolla på Desperate Housewives vid 21:D Jag som trodde det var tisdag igår, men idag VET jag att det är tisdag hehe.

Isabella

I need a little more than I can take!

Ska snart sova tänkte jag. Det blev föresten ingen ifyllning av mitt hjärta. Skulle kollat på innebandyträningen, men det var endast 5 st tappra som dök upp för att träna, så vi pratade bara skit och drog sedan hem en timme senare hehe. Sen jag kom hem har jag bara legat i sängen och kollat tv och pratat med folk på msn. Jag som trodde det skulle vara Fruarna i kväll, blev besviken klockan 21 då det var CSI och jag insåg att det bara var måndag! Så får bänka mig i morgon igen vid 21 hehe. I morgon blir det körskolan annars inget speciellt.

Innan jag lägger mig tänkte jag bjuda på en utav mina absoluta favoritlåtar:) Så lyssna och njut!

Robert M feat Nicco - Can't slow down



Isabella


BLOCK!

Har varit lat idag. Hade alarmet på 10.00 för att ringa till läkaren och boka tid för mi hand. Vaknade strax innan tio och var superkissnödig gick upp för att gå på toaletten och sedan utan att tänka på det gick jag och ringde till läkaren. De skulle ringa upp en timme senare så jag gick och lade mig igen. Ställde om alarmet till en halvtimme senare, vaknade och var sjukt trött! Och fem minuter efter jag vaknat ringer det, en halvtimme för tidigt alltså, tur att jag var vaken säger jag bara. Så nu har jag fått tid, den 16:e november. Det är alltså mer än två veckor kvar, sjukt att jag ska vänta så länge! Tur att jag inte jobbar så mycket denna månaden så jag hinner vila  handen så den inte blir sämre.
Efter att ha pratat med läkaren somnade jag om och vaknade 12.30 av att Millan ringde. Så efter att ha pratat med henne duschade jag och käkade frukost. Annars har jag bara degat hela dagen, klädde på mig och åkte in till stan 17.30, först apoteket sedan till innebandyn. Det var fem pers som skulle träna, dåligt tycker jag! Så vi hängde där ett tag, Kamilla och Amanda kom och hämtade pappret med Amandas tatuering som jag skrivit ut. Så nu sitter hon och blir gaddad, nice! Jag orkar inte följa med, har så sjukt ont i huvudet!

Så nu halvligger jag i sängen med datorn i knät och kollar på Vänner. Om en timme är det Fruarna<3
Pratar med lite folk på msn och Johanna och jag har kul, dock blockade hon mig nu för att kunna koncentrerar sig på sitt plugg haha! Älskar att hon sa "Snart måste jag blocka dig så jag kan plugga, för det kan jag inte om du är online!" Och sen skrev vi lite och sen skrev hon "BLOCK" Så nu är jag blockad. På riktigt faktiskt haha. Men snart kommer hon in igen:)

Ska ta mig något att äta och sedan ska jag ringa Kamilla och kolla hur det går för Amanda med tatueringen:D

Isabella

Visdomsord.

Det är en farlig värld... så vi letar alla efter skydd...
Om vi så finner det i våra mödrars armar... eller i skaftet på en kniv.
I vår älsklings kyss... eller bakom mynningen, gör vi vad vi måste, för att känna oss trygga...
För vi vet att någonstans i denna värld... finns de som vill göra oss illa.


Isabella

Någon att tycka om

Söndagar... det kan vara den tråkigaste dagen på hela veckan, men också den skönaste. Det är då man oftast inte behöver göra något alls, vilket är skönt men kan också bli tråkigt. Jag vill ha någon att dela min söndagar med, tråkiga som roliga. Allt blir så mycket bättre om man är två. Jag vill ha någon att ligga och mysa tillsammans med i sängen eller soffan till en bra eller dålig film. Veta att man kan prata om allt med den och att den bryr sig. Kunna krypa upp i famnen på honom och bara känna värme.

Jag saknar det.
Jag saknar kärleken.
Jag saknar att tycka om någon.
Jag vill ha någon att tycka om.
Jag vill känna kärlek igen.
Jag vill inte vara ensam.
Det är inte min grej riktigt.

Isabella



En söndag a la Bella

Igår var det jobb till cirka 23, sedan kom Amalia och Niklas och plockade upp mig på Donken och vi for till Louise där Niklas dumpade oss och vi gick upp för att fixa oss och förfesta. Jesper var även där och vi körde lite drickspel, Louise blev typ karatefull! Snälla Niklas kom och hämtade oss 00.45 och körde oss ned till Joar, typiskt nog kom inte Jesper, Amalia eller Louise in för att det är tydligen strikta regler nu för tiden på att alla under 21 måste in innan 23 om man vill komma in över huvudtaget. Jag kom ju in eftersom jag jobbade, men gick hem med Kamilla lite senare efter att ha muppat mig med Kalle haha.
När Kamilla och jag kom hem till henne, efter att ha gått i 1000 år kändes det som, så bäddade vi ut soffan lade oss och kollade lite tv och sedan somnade vi sött:) Runt 04, och vid 09 klev jag upp. Min snälla mamma kom och hämtade mig och körde mig upp till jobbet. Jobbade 10.15-19 idag. Har faktiskt gått bra, förutom att min hand mår sämre nu... så ska ringa till läkaren i morgon och få en tid i veckan så jag kan få reda på vad det är för fel. Den är sjukt svullen,öm och svag. Kan inte bära tunga saker eller så, då krampar det typ. Och så kan jag inte ha det, speciellt inte när det är min högerhand, plus att jag jobbar på Donken och Joar som kräver handarbete.

Nee nu har jag duschat, gjort mig några knäckemackor och ett glas oboy och ska slänga mig i sängen för att kolla på Djävulen bär Prada nu vid 21.00:) Såg den på bio med Nathis sist jag såg den hehe

Isabella



Bilder från igår
Vi körde en liten photosession. Bild 1; Den stela "familjebilden", bild 2; Happyface!, bild 3; Ica-Jerry-bilden, bild 4; Snyggo-face 
               
    
    

RSS 2.0