Ett vitare liv?

Sitter och msn:ar lite med Carrobarro Sjöquist, trevlans. Vi smider planer om ett liv med ett vitare leende. Så i morgon beställs ett medel som tydligen ska vara bra, så det hoppas jag att det är. Vore ju förträffligt om det var det:) Så nästa vecka ska vi ha dejt och göra oss pretty;)

Inatt har det varit en konstigt natt, mycket konstig. Hjärtat sov här vilket jag alltid tycker om! Sover mycket bättre tillsammans med honom. Men inatt, gjorde jag inte det. Det var riktigt weird, kändes som om jag var vaken hela natten. Somnade korta perioder och sen vaknade jag, men det kändes inte som om jag hade sovit något alls. Det var tydligen samma sak för honom... kanske var det fullmåne? Inte för att jag brukar ha problem då. Väldigt konstigt i alla fall. Men när jag lyckades sova lite så drömde jag om att det var vår/sommar, och det var sååååå underbart! Värme kom till mig nu!!!
Att bero på värme, köpte mig ett par nya sunglasses idag inne i staden, där jag även tog en lunch/fika med Millan:)


Så här glada kommer jag och Carro vara snart då!;)


Akuten it was.

Fått bort min tid nu! Tack Louise du är my hero!!:D

Var skola idag, engelska och matte stod på schemat. Gick tidigare från matten. Först skulle jag göra det för att hinna med tidiga bussen, sen fick jag helt plötsligt ont i hjärtat. Så mamma hämtade mig och vi for till akuten. De tog EK, blodprov, puls och grejer. Visade sig att det inte var något allvarligt. En stressfaktor ville läkaren säga att det var. Stressad? Känns inte som det, men kanske... vad vet jag.

Nu väntar jag på hjärtat som är här om ungefär en timme:) Fotbollsträning är han på just nu och sliter. Min fina kille<3

Hur svårt ska det vara...

Från början var det inga problem. Nu är det ändrat. Nu måste jag få bort min jobbtid på lördag 16.30-22. Först ville jag byta, men nu är planerna lite ändrade, så nu vill jag ha bort den helt. David har fått en spelning på lördag i Uppsala och eftersom det är han som får köra och hämta mig i helgen så funkar det inte då. Mamma och pappa är bortresta hela helgen. Och det verkar som om inge, verkligen INGEN kan ta min tid. Jag förstår inte. Så här är det typ jämt de, får gångerna jag verkligen MÅSTE ha bort en tid. Hatar det. Det gör mig sur. Nu är jag sur. Bajs på det. Kom igen, hjälp mig nu Donkenpeople!


Tell me lies, tell me sweet little lies...

Detta kan vara en av de vackraste låtarna jag vet. Ohh den är så sjukt bra! Så mycket känsla... Enjoy folks!:D


Kalas kalas

Blogg.se har krånglat lite så ingen update i helgen. I fredags var det i alla fall kalas för fulla muggar. Trevligt över lag. Var dock inte så taggad, men men. Annars har helgen inneburit jobb och David. Donken igår 11-15, donken idag 12-16. Kul igår, tråkigt idag. Kollat film och myst med hjärtat, I like!
Syster fyllde 17 igår, grattis till henne!:)<3 Idag efter jobbet kom kusinerna och famor och farfar hit och firade, jag var grinig som aldrig förr. Trevlig tjej, orkade inte vara social. Fikade och gick och la mig sen. Dålig dag på jobbet och ont i magen och illamående som fan. La mig med en värmepåse och somnade, tre timmars sömn. Skööönt!
Ikväll har jag haft filmmys med mig själv, kollat Wallander;Mörkret och käkat chips och dip. Gott, och cola så klart! ;)

Svenska kriminalare är jag väl inget stort fan av, så kollade inte så noga. Har ju faktiskt sett den förr också.
Ska snart försöka sova tror jag är fortfarande trött fast ja sov från 17-20.30.

Föresten så HATAR jag att det är typ 1 m djup snö ute. ÖVERALLT! Höll ju på att inte komma iväg hemifrån innan jobbet. Fuck vintern, det är fint, men nu räcker det fan!


Födelsedagar

Det blev ingen engelska heller. Sov som en stock visst haha. Nu har jag klätt på mig och så och ska snart gå ner till bussen. Har även laddat ipoden, som igår gjorde mig förbannad när den dog efter 30 sek! Men inte idag, inte nej nej. När jag kommer till stan ska jag gå till Evelina och hänga medans jag väntar på att David ska sluta. När han slutat ses vi på stan och kollar om vi hittar nå kuliga födelsedagspresenter till födelsedagsbarnen:) Ikväll blir det massa kalas, Maja och Laser, trevlans liksom!:D

Vädret kan suga snopp! Jag hatar att det snöar så här mycket. Varför kan det aldrig sluta?:( Hoppas att bussen inte är alltför sen, har ingen lust att stå ute och frysa ihjäl...

Magsmärtor.

Usch vad ont i magen jag har just nu. Skippar datorkunskapen och ska sova lite, hoppas smärtan är borta om någon timme så jag kan åka in till engelskan. Well, fick MVG på datorkunskapsprovet som jag gjorde i onsdag:D Nice! Inte så förvånad dock. Geografin däremot gick skit och ska göras om nästa vecka. Så nöta den blir det i veckan som kommer.
Inatt sov hjärtat här:) Kom hit efter hans träning, hjälpte mig med matten, min duktiga älskling. Sen gjorde jag engelskan också och han gjorde också lite engelska. Duktiga vi är. Sedan blev det mys och sova. Blev dock lite sent i säng, men men what to do, han kom ju inte hit fören runt 23-tiden.

Idag fyller Maja Samuelsson år, grattis till henne!:D Ska iväg till henne ikväll och fira lite, trevligt:) Blir även förbi Joar för att gratta Laser som fyller år på söndag.

Nu ska jag vila lite mer, så jag blir bättre. Ligger här med värmekudden.

Geografin knullar mig!

Idag steg jag upp 10.30, käkade frukost och läste igenom geografin en gång och besvarade sedan frågorna skriftligt. Gick sådär, kunde väl det mest halvt, men det känns fortfarande inte bra. Känns som att jag sååå kommer få IG på detta. It sucks! Hatar muntligt, skulle det vara skriftligt skulle det fan gå bättre tror jag, för då kan man sitta och tänka!

Har klätt på migoch sminkat mig och ska väl läsa igenom skiten en gång till innan det är dags att bege sig mot bussen. Wish me luck!


Varför luktar nysar äckligt?

Vet ni, jag ger upp pluggandet. Ska kolla film tänkte jag innan det är dags att sova. Ska läsa igenom geografin en gång till bara innan. Går upp vid 10 i morgon läser allt i någon timme innan det är dags att ta bussen vid 13 för att ha förhör 13.30. Nervös? Ja, det kommer inte gå bra alls känner jag på mig.

Btw, så luktar nysar jätteäckligt. Varför måste de göra det


Plugga inför prov, så inte min grej!

Det.Går.Inte.Bra.Att.Plugga.Alls!
Plugga inför prov är så inte min grej. Har aldrig varit och kommer aldrig bli. Att skriva uppsats har jag nada problemo med! Skulle hellre skriva två uppsatser per vecka än att ha prov en gång i månaden. Det är sant! 100%! Jag har läst igenom mina anteckningar tre gånger än så länge och visst jag kan ett visst antal av frågorna, men det räcker inte. Allt måste sitta i morgon! Är ju muntligt, kommer bli så sjukt stressad när jag får en fråga om jag inte kan svaret direkt. Muntliga prov är inte min grej, absolut inte. Skriva prov är inte heller min grej, går typ aldrig bra. Men jag skriver hellre än har det muntligt. Sitta där och känna sig superpuckad istället för att sitta och kämpa med provet en hel lektion och känna sig puckad efter. Mycket bättre med alternativ numero dos om ni frågar mig.

Nej nu ska jag kolla klart på Efterlyst och sen läsa lite till tror jag. Hungrig är jag också!


I feel wonderful because I see the love light in your eyes...


Åhh, den här låten är såååå fin. Får rysningar varje gång jag hör den. Dock en lite annorlunda version detta, lite reggae-aktig:) Det här är en typisk låt som jag skulle vilja ha på mitt bröllop under bröllopsvalsen. Töntigt? Ja, kanske men sådan är jag;) När jag hör den, tänker jag direkt på hur mitt bröllop ska se ut. Jag vet att jag är en mupp, but I like it!
Har ni någon sådan speciell låt som ni ser framtiden framför er när ni hör?


Finns inte många saker som gör mig så arg som sådant...

Gick nyss med i en grupp på Facebook (som alltid haha tänker ni), som faktiskt är seriöst sen här gången! Den har gjort mig upprörd som fan! "Vi som hatar kukhuvudet som slängde ned hunden för bron", heter den. Och ja, jag hatar kukhuvudet som slängde ned hunden för bron! Usch, det är ett kort klipp, som kan ses här;http://www.liveleak.com/item?a=view&token=f04_1258418085 men usch var arg och upprörd jag är, höll på att börja gråta. Att man skadar djur gör mig sjukt arg! Speciellt när hunden inte gör det minsta motståndet i kukhuvudets famn! Fuck him!

Ohh, I forgot!

Just det, glömde säga att jag fick faktiskt VG på min första inlämning i Psykologi B-kursen som jag läser på distans. Happy as a child on Christmas! Trodde bara man kunde få G på den inlämningen nämligen, så ansträngde mig inte så hårt. Så Bella-glad var jag igår:)


Alla <3 Dag och lite till...

Igår var det Alla Hjärtansdag och den spenderades såklart med mitt eget lilla söta Hjärta, David:) Började dagen runt 11-tiden med lunch hemma hos honom tillsammans med hans föräldrar, morföräldrar och faster. Trevligt. Efter några lugna timmar for vi hem till mig så jag kunde fixa mig för vid 17.00 hade vi bord bokatpå Kungsbacken. Det var gott och mysigt. Efter en mysig middag blev det bio, The Wolfman hade vi valt att se. Ingen hit direkt, så den rekomenderar jag inte! Tyvärr.. Dock mysigt att gå på bio tillsammans i alla fall:)
Efter att biodukarna gått ned for vi hem till mig och hade det allmänt mysigt bara innan det blev sovdags. Tack för en supermysig dag Hjärtat!<3

Förutom Alla Hjärtans dag så har det ju varit lördag också, vilket innebar jobb för både mig och David. Joar Blå it was. Gick bra, men usch trötta var vi båda två efter att vi stängt. Slocknade rätt snabbt i varandras armar. Just how i like it!:)




Tapas-kväll!

Igår var det som sagt Tapas-kväll hos Linda. Trevligt och gott var det:) Jag blev dock en kvart sen, men det gjorde inte så mycket för Millan och Alex var inte ens klara med sina rätter när jag kom. Blev mycket prat som det alltid blir när det är "tjejmiddag", många olika konstiga ämnen, I like! Sedan droppade lite grabbar in och vi fortsatte parta loss innan vi begav oss till Joar Blå, det var en lååång promenad för mig och Alex, med fyllot Millan. Haha gud vad vi skrattade kan jag tala om, hon ramlade, skulle ta "SNÖBILD-er", leta efter sina nycklar och mobil, kissa... ja, you name it! Tillslut kom vi fram, och Millan blev inte kvar länge, stackars Vakt-Kalle fick kasta ut henne haha. Runt 01.30 drog jag, David, Alex och Sebbe för att leta efter Millan för hon svarade inte när jag ringde så vi trodde hon hade somnat i en snöhög eller något, som tur var fick vi tag på henne tillslut och hon var hos Hellman och Björn. Tur det, hämtade hennes nyckel och körde Alex, Sebbe och Amanda hem till Millan och David och jag for hem till mig. En kul kväll faktiskt, rätt kort, men kul:) Tack för igår puddingar!

Gick upp med mitt Hjärta i morse, han skulle spela match som vanligt, käkade frulle sedan lade jag mig igen. Har nu övningskört, gick bra. Är ensam hemma nu, enda till typ 22.30 ikväll då mamma kommer och hämtar mig för att köra in mig till jobbet. Jobbar på Joar ikväll 23-stängning, sedan åker jag med Hjärtat hem och sover där. Han ska också jobba ikväll så det passar ju utmärkt!:) Och i morgon är det Alla Hjärtans dag och det ska såklart firas med mitt fina Hjärta:)<3


Bjuder på en bild á lá "En annan del av Köping-Linda"-bild. Det var en kul grej igår;)


Stressar sönder!

Just nu stressar jag sönder! Är klar med kläder, smink, hår och packning inför kvällen. Det är maten som gör mig stressad. Håller på med den nu, men det går förlångsamt i ugnen tycker jag! Well fem minuter till sen borde det vara klart där inne, sen ska det svalna för att göra sista grejen sen drar jag till Linda. Ikväll är det Tapas-kväll som gäller + utgång. Ska bli väldans trevligt!:) Nu ska jag fortsätta stressa så jag kan åka snart! Bjuder på en snygg bild på mig i förklädet jag har på mig haha;)


Sova<3

Jag verkligen ÄLSKAR att sova. Det finns inte mycket grejer som jag tycker om mer än just att sova ska jag tala om. Jag har nu vaknat efter 1,5 timmes "vila" efter skolan. Jag skulle säkert kunna hålla mig vaken efter skolan, men det är ju sååå lockande att krypa ned under täcket och slumra en stund och ta itu med pluggandet senare! Mina dagar ser oftast ut så här; Skola, lunch, körskola, buss hem, kollade facebook och lite tv, somnar en eller två timmar, lagar mat, pluggar. Det är ungefär så det ser ut nu för tiden. Låter tråkigt? Kanske, men that's how I want it right now.

Nu tänkte jag laga lite mat, stekt falukorv och makaroner sedan måste jag fortsätta plugga Datorkunskap. Bläää, det är sååå tråkigt. Sen blir det en dusch innan David kommer hit runt 21-tiden:)<3


Det känns så bra...

Jag är lycklig, riktigt lycklig. Jag har den finaste pojkvännen i världen, han är allt man kan önska sig och lite till. De finaste vännerna har jag också, ni är guld! Det går helt okej på komvux, jobbar och står i. Mitt liv rullar på helt enkelt. Jag gillar att vara lycklig. Lycka finns det många olika varianter av. Jag, jag är lycklig av känslor.

Inget vettigt...

Idag har varit en vanlig tisdag. Engelska och matte, sedan var det körlektion som gällde. Gick faktiskt bra idag, start i backe gick super:) Och backa runt hörn (som jag aldrig gjort förut) gick helt okej, så jag är nöjd.
Efter det var jag så sjukt hungrig (vilket jag var redan innan haha) så då blev det en lunch på Wickmans med Lollo, Linda och deras vän Paula, gott och trevligt.
Kom hem för cirka 30 min sen och har slängt mig under täcket i min uuuunderbara säng som jag inte ville gå upp ur i morse. Hade det så mysigt när jag och plutten låg och kramades under det perfekt tempererade täcket hihi.

Är trött som vanligt vid den här tiden så snart kommer jag nog somna och senare ikväll blir det göra klart engelskan och börja med datorkunskapen och kanske även lite matte på det om jag hinner och orkar.

Kram på er!:)

10-02-08

Igår for jag till David runt 16-tiden. Han och hans systers kille fixade med datorn och sedan städade David och jag upp i huset där vi firade honom i fredags. Sedan for vi till Donkenlidonken, jag bjöd på lite födelsedagskäk haha. Efter det åkte vi hem och tog oss ett skönt långt bad, mm vad mysigt det var:) Blev lite tv-tittande innan vi gick och lade oss runt 02-tiden. Var trött i morse, men åkte in med honom till stan vid 08.30. Släpptes hos farmor och farfar, var där och läste tidningen och lite sånt innan jag begav mig till tandläkaren. Hade tid 10.40, gick bra. Inga hål! Dock sög det att det numera kostar pengar för mig eftersom jag fyller 20 i år:P
Blev bussen hem sedan orkade inte hänga kvar på stan i typ två timmar i väntan på matten. Så åkte hem och gjorde lite matte och nu har jag kollat tv och ska nog snart försöka göra lite engelska tänkte jag.


Grattis älskling<3

Igår var det jobb som gällde. 17-00 var min tid men stannade och hjälpte till till cirka 00.45 för att det rullade på rätt bra så de hann fixa annat. Gick väl helt ok, inget som gick sämst, men tappade humöret gjorde jag ett antal gånger t.ex när en mupp kommer och beställer 24 cheese, men det var tränare för något fotbollslag som spelade Ena-copia och de var söta och bad kocken om ursäkt (mig alltså) haha.
Efter jobbet fick vi skjuts av snälla Anna:) Millan och jag kollade på The girls of the Playboy manison innan vi lade oss. Pratade på som vanligt in vi till slut sa wollibolli;P

Gick upp strax efter 11 idag, tog bussen hem vid 11.37 medan Millan låg kvar i sängen och sussade sött. Käkade frulle och lade mig typ en timme. Nu har jag duschat och ska fixa mig snabbt för att sedan åka till Hjärtat:) Idag fyller han ju hela 19 år, så nu är vi lika gamla. Eller samma ålder iaf haha. Jag är ju trots allts cirka 8 månader äldre höhö.
Nej, skynda sig var det!


Jag vet vad ni tänker, sjuukt snygga;) haha bjuder på den!


10-02-06

Igår firade vi David med hans vänner. Det var trevligt:) Hade faktiskt kul. Somnade runt halv tre någon gång och sen upp vid sju för frulle innan vi åkte vid åtta. Mamma hämta mig, Lina och Tim. David skulle ha samling i stan typ kvart över åtta. Innebandymatch.
När jag kom hem lade jag mig direkt och sov till tolv då David ringde, sedan sov jag till halv två typ. Käkat frulle har jag och nu ska jag snart fixa mig och packa väska för att sedan åka och plocka upp Millan innan vi ska till jobbet. 17-00 är det som gäller för min del i kväll på Donken. Millan stänger, så jag väntar på henne och sover sedan hos henne.

Idag är lite deppig, mår inte så bra. Inte sjuk eller så utan mår bara inge bra. Vet inte varför, eller jo lite vet jag men orkar inte. Well well det blir väl bättre.


Jag, Lina & Carro in dah sofa


Firande av plutten:)

Nu är jag redo för att åka in till stan. Plocka upp muppEve och sedan till Maxi för att köpa groggvirke och plocka upp BaconLina:) Sedan kör mamma oss ut till David, där det ikväll blir födelsedagfirande av honom. Spännande! Sover där, sedan kommer mamma och hämtar mig i morgonbitti vid 08.00 för hjärtat har samling med innebandyn tidigt. Usch och fy!
Nej nu ska vi åka faktiskt! Ha en bra fredagskväll hörrni:)

Jävla vinter!

Igår var det som sagt körlektion, gick i alla fall lite bättre än i måndags.
Innan jag lyckades ta mig till stan för att gå på geografi-lektionen så fick jag vänta på bussen lääänge, nästan 15 minuter försenad var den. Jävla vinter! Kom i alla fall typ bara 5 minuter sent till lektionen för att jag är så jädrans snabb;) Sen var det körlektionen och efter det träffade jag Ange, gick till mödravårdscentralen (eller var det barnmorskemottagningen?) för att hon skulle få nya p-piller. Sedan skulle vi sola, men Ange började babbla om att bada! Man spräcker inte planer, så vi sket i allt tillslut och drog en halv pizza var på Misto Uno. Gott! Måste fetta nu innan nyttiga livet börjar. På måndag kör jag antagligen igång.
Tog trebussen hem, slappade, gjorde klart engelskan inför i morgon (fredag) och duschade. David kom hit vid 22.30 ungefär, han var i tid för en gångs skull;) Mys, älskar att sova med honom. Han är bäst!<3

Ikväll blir det till att sova hos Millan, vi ska ha myskväll med Johanna. Jag, Millan, Alex och Johanna. Linda kanske dyker upp också, trevligt värre!:)



Tiden rusar förbi, but I like it

Igår var det 2 månader sedan jag och David blev tsm:) Tiden har gått rätt fort, den gör ju det när man har roligt brukar de säga höhö. Hade körlektion på dagen, gick inte så bra tycker jag. Träffade Tess för en lunch/middag på Wickmans, trevligt. Sen hem och pluggade lite matte. David kom runt elvatiden, hjälpte mig med det jag inte fattade. Han kan ju matte som jag kan spel på fejjan haha, bra jämförelse i know;)

Idag var det matteprov som gällde. Gick helt okej tror jag. Kändes helt okej i alla fall. Hoppas bara på att resultatet på torsdag visar samma sak. Efter skolan gick Tess och jag på stan, jag köpte ny sminkborttagning plus ansiktskräm, fixade med Davids present och tog en lunch på Wendys. Trevlans värre!
Usch när jag kom hem var jag sååå trött! Sov nästan 2 timmar! Nu har jag ätit och ska springa iväg och duscha tänkte jag.
Syster är på akuten, har ont i hjärtat tydligen. Pappa är där med henne, de har varit där ett antal timmar och har tydligen inte fått träffa läkaren än? Och aktuen i Enköping stänger ju 20.00 så om hon fortfarande har ont och inte har fått hjälp får hon väl åka till Uppsala. Då drar jag till David, jag tänker inte sova ensam hemma! Never! Läskigt ju.

Nej duschen var det, sen lite körkortsteori. Körlektion i morgon också.


Knasigt...

Bloggen har kansat, så det har inte funkat att skriva.
I fredags var det party. Astrid fyllde 20, firade det där med henne och hennes vänner, middag och trevligt sällskap:) Sedan gick Millan och jag vidare till Julia runt 22, eller vi åkte taxi faktiskt haha. Trevligt där med, dock inte så mycket av vårt folk kanske. Drog sedan till Joar runt 00. Där var hjärtat, han var uttråkad, men jag hade ju precis kommit så en timme eller två skulle vi stanna. For hem sedan vid 02, då pappa kom och hämta oss två:)

I lördags åkte hjärtat för att träna fotboll vid 10 och sedan spela innebandymatch vid 15-tiden. Jag åkte in till stan vid 18-tiden hyrde film och for till Maxi för att handla inför vår myskväll. David han dit samtidigt som mig, handlade kyckling, godis och sånt mumsigt. Åkte hem till honom och började direkt fixa för middag. Det blev mumsigt, kyckling och egengjorda potatisklyftor med beasås, skulle gjort krasse, men inte fanns det någon krasse på maxi inte! Bajs på det. Kollade sedan på Australia och Amusement:) Australia var fin och bra, medan Amusement inte var så bra, rätt dålig faktiskt. Mysig kväll med världens bästa David!<3

Idag gick vi upp runt 11 och jag åkte hem direkt, David skulle på innebandymatch, igen. Japp han tränar mycket min lilla plutt. Kom hem och kollade lite tv, sov sedan två timmar typ. Och vid 18-tiden började jag plugga matte, blev klar för en timme sen ungefär. Hade paus under En annan del av köping och lite då och då. Så matteplugg har jag haft i cirka 5 timmar idag. Duktigt av mig! Nu är jag typ redo för provet på tisdag. Skönt!

Nu ska jag nog ta och lägga mig och försöka sova, ska in med bussen vid 10 i morgon. Börjar inte fören 13, men ska göra lite annat innan dess. Så sov gott alla sötnötter!:)


Millan, Astrid & jag hos Astrid på födelsedagsfirande:)


RSS 2.0