Plugg plugg..

Idag har jag pluggat hela dagen! Steg upp runt 12, började nästan direkt med psykologin. När jag var klar med den och kände mig rätt nöjd insåg jag att den inte behöverlämnas in senaste den 12 mars!:O Här har jag stressad i onödan! Det betyder alltså att jag hade kunnat jobba matte de timmarna istället! Vad irriterande. Aja, nu är jag typ klar med psykologin i alla fall. Även med datorkunskapen. Matten som är viktig har jag inte tagit tag i än, ska göra det nu innan hjärtat kommer hit. Usch jag fasar över att öppna boken... matte är INTE min grej. Har prov på tisdag, och jag är lite nervös faktiskt. Känns inge bra, well ska nöta boken en timme typ nu då. Så får jag väl nöta på söndag också.

Just det har städat mitt rum och färgat håret också:)

Puss och kram på er små korvungar!

Dagarna rusar förbi!

Oj oj, i söndags var det Angelica som var min lilla gästbloggare, trevligt värre!:) Som hon berättade var vi hos Lina, bastade, kollade film, fettade och skrattade, rätt bra sammanfattning. På måndagen tog vi bussen in till stan, lönen kom och så klart var jag tvungen att köpa något. Blev ett par snygga boots/stövlar på Scoop, var ju trots allt 30% på dem hehe. Köpte en tröja på Selma också:) Sedan begav Lina och jag oss till Körskolan, hade min första körlektion, gick rätt bra faktiskt. Sedan kom hjärtat och plockade upp mig och vi for hem till mig.
Lagade mat och myste lite, sedan drog han på träning och jag for till Millan medans. Efter det åkte vi hem till mig och sov.

I igår var det skola, gjorde stan med Millan, köpte en ny mysig tröja:) Bokade klipptid och köpte hårfärg och hade min andra körlektion, gick ännu bättre denna gång. Sen hem, och då hade mina skor från Melba.se kommit! Ett par korta uggs, mycket finare i verkligenheten än på bild, så det var positivt. Gav förslag till hjärtat att jag kunde sova hos honom efter hans träning, men han hade ingen så han hämtade mig direkt efter skolan istället. For dit, grillade korv i öppna spisen och hade det allmänt mysigt:)

Idag var det skolan, gick bra. Helt okej dag. Inget jobbigt liksom. Klippte mig och träffade Ange för en jättesnabb lunch/fika haha. Skulle med bussen hem vid 13.47, den hade inte kommit efter 20 min då mamma ringde, så åkte med henne och handlade istället. Så klart kom bussen direkt när jag gått därifrån haha. Hade ju tänkt plugga satan idag, har jag gjort det? Nej. Har sovit mycket, har varit såå trött och haft huvudvärk så det behövdes. Men nu ska jag faktiskt göra min engelska innan jag ska sova så jag har en sak mindre att göra i morgon.
Hemstudiedag i morgon typ, så ska nöta matteboken, så jag blir redo för provet som är på tisdag. Jag är faktiskt riktigt nervös och stressad inför det!:O Sen MÅSTE jag göra min psykologiinlämningsuppgift som ska in på fredag senast 12.00, så den ska skickas in i morgon kväll. Sen ska jag även hinna göra datorkunskapsuppgifterna, men det kommer i sista hand faktiskt. Sedan där runt 22.30 någon gång kommer David hit och sover:) Mysigt! Blir mycket David denna vecka och det är inte mig emot! I like it alot!:D<3


Gästbloggare # 1 Angelica fucking Rask

Nu sitter vi här hos Lina fucking Lindqvist, jag och Bella fucking Ahlin. Vi har precis kollat på Kenny Begins, han är fett med skön den där Kenny S. Vi har ätit massa popcorn också, så fisarna ligger tätt i luften i Linas rum. Annars då? Lite skitsnack, lite bravo-juice, och lite Jason Mraz.


Ändrade planer.

Min helgs planer blev ändrade och det gjorde mig sjukt ledsen. Har kommit över det nu, men inte helt. Hur som helst blev det fest igår som planerat bara det att David inte var med. Ja, det är han som har förstört min helgs planer, våra planer. Inga stora planer, men ändå saker som betyder för mig. Jag hade ändå roligt igår kväll, var förfest hos Millan med några utav de bästa:) Sedan vidare mot Joar där det var RnB och Hip Hop kväll. Nice, I like! Drog hem till Millan med ett gäng, klockan 05.30 började hon jobba och då fick vi andra ÄNTLIGEN sova. Vi var ju där för att hålla damen vaken liksom;) Sov väl två timmar, sen var vi alla vakna igen. Vid 10.30 när damen kom hem igen, så fortsatte vi bara slappa och sedan runt 12 sov vi tjejer som stockar, och killarna for hem. Vi vaknade sedan runt 15-tiden någon gång. Då kom pappa och plockade upp mig och vi åkte hem. Jag sov några timmar till, men jag är fortfarande trött. Fest hos Millan ikväll igen, men jag skippade det. Orkade verkligen inte, och vi hade middag här hemma som planerat, men utan David...

Jag ska nog ta och sova snart, i morgon ska jag jobba Donken 12-16. Sedan blir det till att fara hem till Lina med Ange. Basta och mysa:)


Jag och Alexandra tar en paus i vårt vilda dansade som faktiskt orsakat mig smärta på hakan haha;)


I'm the best!

Det blev qualitytime med David igår:D Love it!
Idag blev jag hemma från skolan, vilket nog inte gjort så mycket. Verkar som om vi ska jobba rätt självständigt på matten, och jag har gjort klart typ allt hon pratade på förra lektionen. Engelskan är klar också inför imorgon och psykologin har jag skickat in! I'm the best!
Har även varit på garderobsmöte hos Yenny, skrev schema för februari och en bit in i mars:)

Nu har jag ätit två goda knäckemackor med kaviar och ost på och druckit ett glas oboy till det. Gott! Nu ska jag faktiskt klä av mig och krypa ned ensam under mitt mysiga täcke! Är rätt trött, men funderar på att läsa lite kanske?


Great!

Blev hemma från skolan idag. Mår bättre nu, sköönt:) Har även gjort klart psykologiplugget som ska vara klart denna vecka. Inlämningsuppgiften är klar också, som ska in på fredag. Så jag är ute i god tid:) Ska göra klart engelskan lite senare också och plugga på pappret inför pompan, har lilla uppkörningen i morgon kan man säga haha. Så missar jobbmötet hos Yenny och det blir ingen Yoga för mig heller.

Nu känner jag att jag bara skulle vilja spendera lite qualitytime med David<3

Allt är som vanligt igen:)

Åh igår träffade jag hjärtat! Så skönt att få krama om honom igen. Har saknat hans värme så mycket. Åkte med hoonom hem efter skolan:) Myste lite och så, sen skulle han på träningn och då körde han hem mig innan. Jag duschade och så för sedan skulle jag med honom hem igen. Han ringde en timme tidigare och skippade att träna mer, gick inte så bra med hans tänder. Dom är lagade nu i alla fall. Så det är bra, men han har ju ont stackarn! Hur som helst kom han hit runt 21.30 och vi for in till stan för att tanka och sedan köpte vi med oss kvällsfika och for till Millan för mys. Kollade på Paradise och var sociala, sedan for vi hem vid 00. Lade oss direkt och somnade som två döda fiskar hehe. Så skönt att äntligen få sova tillsammans med honom igen! Åh jag är så glad att han är hemma!:)

Idag var det skolan, gick bra. Efter den blev det till att boka körlektioner, så på måndag och tisdag är det dags. Sedan träffade jag Lina och vi gick till Vita Elefanten och käkade:) Trevligt! Hinner ju inte träffa henne så ofta. Strosade sedan runt lite, träffade Ange också, på söndag blir det mys hos Lina:)

Efter skolan somnade jag lite för länge, vaknade sedan med den värsta smärtan i magen jag någonsin känt! Trodde min blindtarm spökade, men det har nu gått över och nu mår jag bara sjukt illa! Får se hur jag mår i morgon. Nu är det Paradise Hotel som gäller!:)


David är den med taggar och jag ligger där och bubblar lite, inte helt död än liksom.


Today is THE day!:)

Idag kommer hjärtat hem:D Eller i kväll snarare. Jag har längtat sååå mycket! Planen var ju att vi skulle sovit tillsammans redan i natt,men eftersom han har slagit ut tre tänder så blir det inte så. Jag låter väl jätteelak, men jag vill inte se honom när han ser ut så. Usch, jag kommer bara bli ledsen och tycka det är obehagligt typ:S Jag vill ju pussa på honom, men det kan jag ju inte göra när han har en fet fläskläpp och inga tänder liksom.
Kamilla och jag bestämde i fredags att jag ska komma till henne när hon slutat jobba. Ska sova där, käka och så. Nice nice!

Igår var det jobb, gick bra, men usch vad jag hatar rusherna! Kan folk bara sluta dyka upp exakt samtidigt:P
Nu blir det fruskost, sen ska jag faktiskt göra mina psykologiuppgifter i förväg, så jag slipper tänka på dem. Kommer ha saker att göra varje dag nu, så ska försöka hinna med både måndagens och tisdagens uppgifter redan idag!


1 to go...

Åhh nu är det en natt kvar bara sen är han äntligen hemma! Men blir inte till att träffa honom i morgon dock tror jag... han har nämligen slagit ut tre tänder! Han ringde igår kväll och jag blev superglad eftersom jag inte har hört hans röst sedan han åkte! Pratade lite sedan sa han att han inte kommer se ut som vanligt när han kommer hem. Jag bah "haha nej du kommer vara skitful, brun i halva facet!" Han bah "aa, men asså jag har slagit av tre tänder idag också" Jag höll på att dö, först trodde jag att han drev som fan... men tydligen inte. Jag hoppas fortfarande att det är ett dåligt skämt. För jag vill träffa honom nu, men jag vill nog inte träffa honom om hans tänder är halv utslagna faktiskt... Så det får bli efter att han har varit hos tandläkaren på måndag:) Jag sa att han skulle ta det lugnt när han åkte, och det gjorde han. Och så sista dagen de åker skidor, så lyckas han ramla och slå ut tänderna. Usch vad ledsen jag blir! Lilla plutten!

Well well, i torsdags sov jag hos Evelina och vi var på yoga:) Hon, jag, Carro, Ange och Jojjo. Det var rätt skönt tycker jag så ska nog fortsätta. Sen var det skola igår och det gick la bra. Solade också efter med Jojjo, och köpte en kavaj och en ny paljettväst:) Sedan var det hem till mig med Amanda, käka, bada och fixa oss. Sen hem till Millan för inflyttningsfest. Var en helt okej kväll, men inte alls lika bra som det brukar. Mycket tjaffs, usch!
Blev Joar sen, inte lika kul där heller som det brukar vara men men ibland är det så.

Ikväll blir det jobb på Joar, börjar 22.45. Hoppas på en rätt lugn kväll och att typ inga kommer för att de inte har pengar haha. Dock ska Albin Myers spela ikväll, så det kommer nog mycket folk ändå:(


Shwayze ger mig sommarlängtan!


4 to go...

Blev hemma från skolan idag. Skönt att få sova ut, men imorgon är det back to reality!
Inatt gick jag finaste smset av plutten. Blev superglad när jag läste det:) Saknar honom! Jag vet att jag tjatar, men man får faktiskt göra det i lägen som dessa. Nu är det bara fyra dagar kvar tills han är hemma! Oj oj, jag kommer nog pussa och krama ihjäl honom för jag har saknat honom så.

I morgon blir det Matte på morgonen, spännande, sedan har jag superlång håla på 3 timmar. Då ska jag käka och sola med Thess, nice nice!:) Sedan efter skolan blir det hem till Evelina och lämna väska sedan vidare mot Stockholm för att lämna saker på hennes skola. När vi kommit hem igen ska vi hem och byta om till träningskläder och sedan promenera upp till Donken för där har jag "utbildningsmöte" 18-18.30 ungefär. Sedan tar vi våra små söta rumpor och går vidare mot korsängen där vi ska på yoga-pass mellan 19.30-20.30. Låter som en bra plan tycker jag! Sedan sover jag även kvar hos muppen:)


Bilden är ifrån en knasig kväll hos Evelina med henne och Linda. Då de tyckte att jag var för fin tydligen och bestämde sig för att göra mig mindre vacker. Det resulterade i att vi såg ut på detta vis.


5 to go...

Idag har det varit en händelserik dag kan man säga. Först var det komvux mellan 08.30-12 ungefär. Information på engelskan, sen matteprat med matteläraren och sedan bokförsäljning. Så nu har jag köpt böcker till engelskan och matten, känns skönt. Efter skolan gick jag till Millan, sen kom Julia och vi drog till Örsundsbro för att kolla på valp. Slutade med att Julia skulle ha den. Redan på vägen till Örsundsbro började batterilampan lysa, men Julia sa att hon trodde att den brukade lysa. Inget mer med det liksom. Så efter att ha kollat på den söta lilla valpen vid namn Blenda, for vi hemåt Enköping igen för att Julia skulle hämta pengar. Kom hela vägen hem och en bit på väg mot Örsundsbro igen innan batterilampan lossnade. Radion dog, lysena på bilen slutade funka och allt i bilen slocknade. Tillslut slutade gasen funka, lagom i tid till Kockosbollsrondellen! Som tur var rullade vi in på vägen mot Härjarö innan bilen dog helt. Där satt vi ett tag utan att ens tänka på att ringa efter hjälp. Efter att ha pratat med ägaren till hunden om att vi skulle bli lite sena, så skickade hon sin man att hjälpa oss. Satt i den iskalla bilen i runt 30 min innan vi fick hjälp. Fick åka med mannen i huset hem till dem, hämta hunden och sedan kom snälla Kalle och hämtade oss och tog oss hem igen. Tack Kalle!:) Rätt händelserik dag, jag skrattar bara åt det!

När vi kom hem handlade vi middag, for till Kamilla och lagade den och åt, gott som tusan! Jag började må illa som fan bara typ fem minuter efter maten och efter 10 min var jag tvungen att spy. Usch vad äckligt. Och vi som skulle träna, jag fick stanna hos Millan och mamma kom och hämtade mig. Tråkigt värre! Så i morgon blir det nog ingen skola. Ska vara hemma och vila så jag inte bli sjuk på riktigt. Orkar inte bli det igen. Har inte tid liksom nu när jag börjat skolan.

Och nu är det ungefär 5 dagar tills David kommer hem! Jag längtar så!<3


6 to go...

I natt kunde jag somna rätt så fort. Bättre än de två dagarna innan trots att jag sov en liten middagslur hihi. Nu är jag trött. Ska nog vila lite nu så hinner jag bli trött ikväll igen. Toppen! Var på komvux idag på information och för att träffa lärarna. Gick bra, känns rätt bra faktiskt. Lite mer osäkert med psykologi B som jag ska läsa på distans. Hoppas det blir bra det med. Efter det så mötte jag upp Amanda på stan, gick och käkade lunch på Vita Elefanten sedan solade vi på Meddo. Amanda sprang till bussen, men det sket väl den i. Så hon missade den, och vi träffade Millan och Julia en snabbis, sedan tog jag bussen hem vid 13.47. Har ringt lite samtal och gjort matteuppgiften som ska vara klar till i morgon. Dock några uppgifter kvar som jag är osäker på, ska fråga pappa sen om hjälp.

Nu är det bara 6 nätter till jag behöver sova ensam. Saknar dig David!<3

7 to go...

Idag har dagen gått åt till att jobba. 8-17. Gick bra, höll humöret upp hela dagen förutom någon timme på eftermiddagen mellan 14-15 någon gång. Då gjorde allt mig irriterad. Usch! Ber om ursäkt för det people. Men annars en väldigt bra lång dag. Är riktigt trött nu. Efter jobbet duschade jag direkt och kröp ned i sängen och kollade tv. Sov en timme, men är fortfarande trött, vilket är bra. För ikväll vill jag kunna somna utan att vrida och vända. I natt var det lika svårt att somna som i förrgår.

Nu kollar jag på Click och ska i pausen göra mig en macka eller två tror jag. Inte ätit någon middag, det börjar kännas nu.

7 nätter kvar som jag ska sova ensam. Gillar det inte, men det kommer närmare och närmare att hjärtat kommer hem! Saknar!<3

8 to go...

Det var svårt att somna igår. Vred och vände länge kändes det som... men tillslut somnade jag tydligen i alla fall. Tur det. Har varit seg hela dagen på jobbet. Huvudvärk och lite täppt näsa. Jobbade 12-16, det var skönt med ett kort pass. Fick världens bästa sms av min finaste<3 Han är nu framme i Franska alperna. De kom väl fram runt 14-tiden. Saknar honom. Nu är det bara 8 nätter till jag ska klara av ensam. Jag tror jag klarar det.
Nu är jag trött, vill vila.... men det borde jag inte. Vill kunna somna runt 12 i natt i alla fall. Blir tidig uppstigning i morgon. 07.00 måste jag upp. Börjar jobba 08.00. Så tidigt har jag aldrig börjar på Donken tidigare, men det ska bli spännande. Men jag tror nog att jag ska lägga bort datorn en stund och slappna av, så får vi se om jag somnar en stund eller inte.


Hjärtat, jag tänker på dig hela tiden...

Sjukt fin låt och en mysig video. Vill bara vara med plutten just nu. Han ringde tidigare idag och jag blev jätteglad:) Han var då på färjan över till Danmark, sedan fortsätter bussresan. Han är väl framme i alperna någon gång under eftermiddagen i morgon då jag svettas i köket på donken. Puss på världens bästa David, även om han inte läser detta hehe.


9 to go...

Sådär ja, en utav 10 ensamma nätter avklarade. And I survived! Wihoo...
Satt uppe på msn till 04.30 och pratade med hjärtat innan han var tvungen att gå. Då gick jag och lade mig, först var jag dock depp en stund. Varför är jag så sjukt känslig? Well, det är bra att få ur sig sina känslor har jag hört;) Hur som helst fick i alla fall ett sms strax efter 06 då hade de kommit till bussen i Stockholm som ska ta dem till Frankrike. Yes 36 timmar bussresa, kul!;P Jag tror jag kommer klara detta rätt bra ändå. Jag börjar ju på komvux på måndag så då har jag lite att fördriva tiden med i alla fall. Och i morgon och på söndag blir det jobba Donken. Skulle jobbat Joar ikväll, men mamma tycker inte jag är tillräckligt frisk så hon vägrar låta mig jobba. Bajs på det, jag som ville göra något och inte bara ligga hemma som jag gjort alla dagar denna veckan typ....

Nu ska jag äta, är sjukt hungrig! See yah!:)

10 nätter...

Igår var jag till doktorn, tog halsprov och blodprov. Halsprovet visade inget, men blodprovet visade att jag hade förhöjd sänka. Alltså virus. Så fick medicin som jag nu ska äta i 10 dagar. Känner mig redan bättre efter två dagar, men tror inte det är medicinen förtjänst utan Davids. Han var i stan igår så han plockade upp mig vid apoteket och jag följde med honom hem. Kollade film, mös, drack thé och sånt bara. Skönt! Han skulle till Västerås tidigt i morse så han körde hem mig och kom sedan hit efter det igen. Myste lite och så och nu har han åkt hem.... jag är jätteledsen faktiskt. På riktigt. Kommer sakna honom supermycket! Han åker till Franska alperna i morgon bitti runt 07-tiden. Och sen kommer han hem typ 22-tiden den 17 e. Usch 10 nätter utan varandra. Kommer jag klara detta? Tror inte det! Men det kommer bli bäst när han kommer hem! David är det bästa jag vet, så bäst för honom att han sköter sig;)

Nu ska jag kolla lite tv och slappa, känner mig inte helt på topp just nu. Såklart började jag gråta när vi sagt hejdå. Gör alltid det, hatar att säga hejdå till folk. Speciellt de jag tycker om riktigt mycket. Och David, honom tycker jag om!<3



Det är faktiskt synd om mig just nu...

Ligger död i min säng. Inte död kanske, men bajsigt sjuk. Tycker till och med synd om mig själv. Blev sjuk igår. Har rätt hög feber runt 38 hela tiden, uppåt och nedåt pendlar det. Hoppas den försvinner i morgon. Har även ont i halsen, kan typ inte dricka och nacken verkar som satan. Känner mig helt enkelt inte på topp. Min vän Caroline har hejdå-party och jag kan inte deltaga. Det suger rätt hårt. Hon ska vara borta i 3 månader med sin syster och jag kan inte säga hejdå. Hon åker på torsdag och kommer hem i mars. Kommer sakna henne!<3
Sen suger det också att David, mitt lilla hjärta åker till alperna på fredag morgon och kommer inte hem fören den 17e:( kommer sakna honom mega mycket!

Well har inte skrivit något sedan nyårsafton, och det har väl inte hänt så mycket. Jobbat, festat och hängt med David:) Nyårsafton var bra, men kunde varit bättre, var way too sober! Avslutade natten hos hjärtat i alla fall:) Och dagen efter hängde vi i pulkabacken några timmar och for sedan hem till mig.
I Lördags var det utflyttningsfest hos Millan som gällde, hon lämnar Ghettot på fredag:D Och vi avslutade på Joar. En väldigt tråkig kväll på Joar tycker jag, var åter igen nästan helt nykter. Tråkigt. David låg kvar här hemma dagen efter medans jag var och jobbade. Han stannade kvar även den natten:) Och åkte hem igår.

Nu ska jag nog snart ta mig en panodil och sedan försöka sova.


RSS 2.0