.

Idag sov jag tills jag vaknade automatiskt, riktigt skönt!:) Blev uppstigning cirka 11.30, tog en tallrik jordgubbsfil med flingor till frulle.
Nu ska jag snart försöka börja plugga och komma någonvart med min text som jag ska redovisa i morgon. Usch push! Älskling ska hjälpa mig sedan har han sagt, då blir det nog bra. Ska sedan slänga mig in i duschen så jag är fräsch när han kommer hem från jobbet runt 17-tiden någon gång.

Ikväll ska vi på bio, Tron Legacy 3D, mysigt!:)

Kursbetyg

Nu har jag fått mitt kursbetyg i samhäll A. Blev ett VG tillslut, skönt! Och det senaste provet jag skrev som jag inte var redo för och hoppades på ett VG, men inte trodde på det. Där skrev jag ett VG+, fett stolt! Och han tyckte att inlämningsuppgiften var mycket intressant, kul:)

Igår var det sista julbordet och det gick superbra. Efter var det middag med personalen, det var gott och ett bra avslut. Idag ska jag plugga, ska försöka skriva en liten text om stål eller guld, har inte valt ännu. Tess och jag har redovisning på onsdag nämligen. Näst sista grejen som ska göras i geografi sen är jag klar med den kursen också!
Så snart dags att börja skriva, men nu tänkte jag faktiskt kolla film. Laddade hem Despicable Me, får se om den är kul/bra.

Hjärtat är och kör snö igen, åkte hemifrån 03.00, och kommer väl inte hem före 19.00 ikväll skulle jag tro...

Sista Julbordet!

Nu börjar min hemska förkylning att släppa lite smått, dock inte alls frisk men det går mot bättringsvägen:) Älsklingen har istället åkt på det nu. Idag är det sista Julbordet, ska bli skönt. Har gått bra och varit kul, men ska ändå bli skönt att det är över.
Så idag börjar jag klockan 15, för klockan 16 kommer sista gästerna. Sedan ikväll är det middag för alla som har jobbat med Julborden, mysigt!

Hjärtat är och plogar snö nu, kommer hem till Julbordet någon gång.
Nyss varit och kollat in Malins nya hus(davids äldsta syster), det var mycket fint och stort.
Nu ska jag taktikvila innan det är dags.

Sista

Sådär, då är provet färdigt. Sista samhällsprovet jag skrivit, skönt. Gick väl hyffsat tror jag. Hoppas iaf på ett VG, men tror inte det. På måndag får jag veta, då är det betygssnack. Så nu har jag bara ett prov i geografi kvar plus en redovisning som ska ske på onsdag. Det kommer gå skitdåligt, speciellt provet. Redovisning ska nog Tess och jag klara av tillsammans;)

Idag mår jag lite bättre, men fortfarande sjukt snorig och känner mig lite febrig, svettas så fort jag rör mig typ, men jobbigast av allt är att jag hostar som fasen och är helt torr runt och på näsan:(
Nu sitter jag kvar i skolan och väntar på Hjärtat som är hos tandläkaren. Han ska plocka upp mig, sedan ska vi handla en snabbis innan det är dags att börja jobba klockan 12.00. Slutar väl någon gång runt 23 ikväll om inte senare skulle jag tro.


Tyalee

Det är refrängen som gör låten!

I wanna


Tik tok!


Så snål att han grillar utan kol!

Skön rapattack med Kjell från Vakna med the voice.


Puss puss


Sista samhällsuppgiften...

Håller på med min allra sista inlämningsuppgift i Samhäll A som jag läser upp på komvux. Och det känns hur skönt som helst! Är snart klar också!:) Blir rätt bra, tänkte bara höra om det är någon som kanske kan hjälpa till med lite extra förslag så jag ser att jag inte missat något viktigt?

Dessa är frågorna jag ska besvara:
1) Vilka faktoerer tror du har påverkat löneläget inom de yrken du har undersökt?
2) Tycker du att lönerna i de yrken du undersökt är rättvisa och tycker du att skillnaderna i löner mellan de undersökta urkena är berättigade?
(Yrkena jag har undersökt är Advokat, Sopgubbe/renhållsningsarbetare, veterinär och läkare)


Oerhört tacksam för snabba svar/snabb hjälp:)

Födelsedagspresent

Nu har jag givit mamma sin födelsedagspresent. Eller inte den riktiga, men skrev ut en lapp från datorn i fin stil med texten "På fredag, den 10e december ska du vara ombytt och klar klockan 17.30. Pappa tar med dig på en överraskning som jag har ordnat. Detta är min födelsedagspresent till dig fina mamma. Puss och kram Bella<3".
Hon blev superglad och nyfiken som jag förväntat mig hihi.

What the f*ck!?:O

Jag är i chock. Jag gick nyss in på FC för andra gången idag för att se om min samhällslärare hade svarat på mitt mail. Det hade han. Och jag klarade provet i fredags! Jag fick fasen till och med VG! What the fuck liksom. Jag är i chock, jag trodde aldrig att jag skulle ha mer än G. Var beredd på att det skulle stå IG, men icke sa nicke. Detta gjorde min dag! :D
Bara ett prov kvar i kursen, så nu lär jag kirra dit ett MVG på det eller något. Så jag får minst VG i kursen.

Värre är det med geografikursen. Den går inte lika bra. Har gjort ett prov som jag klarade, fick g/vg, har ett som jag skulle gjort för någon vecka sen, men inte var redo att göra. Så ska göra det på onsdag, men känner mig inte redo för det heller. Så ska försöka få göra det vecka 51 istället. Jag jobbar ju typ varje dag nu fram till den 19e decmeber.

Happygirl_90, det är jag det!;)

Wild and crazy!

Jobbdagen gick bra igår. Lugnt på lunchen, mindre lugnt på kvällen. Frisörerna var wild and crazy, men ack så glada. Dricksade på rätt bra gjorde de också;) Sedan blev det bar för frissarna och ett annat gäng. Stod nere med Hjärtat i baren. Lärade mig göra lite smått och gott. Gick faktiskt bra!
Skrev ut och gick hem 23.30, så 11.5 timmars arbete igår. Idag blir det väl något liknande. Börjar 12.00 idag också, och vet dock inte när jag slutar, men inte tidigare än 21 iaf.

Ha det!:D

Murder

Provet i morse gick skit! Hoppas verkligen att jag får G iaf.
Nu har jag käkat lunch, min goda "korvgryta" jag smällde ihop igår. Dags att byta om och dra upp och jobba julbord ännu en dag. Idag blir det långdag, usch vad jag inte orkar. Jag är så sjukt trött nu och har ont i halsen. Men men, nu på lunchen kommer det cirka 34 pers sen ikväll är det murder! Då blir det 84 pers!

Puss!

Mätt och belåten

Nu är jag mätt och belåten! Slängde ihop lite korv, bacon, soltorkade tomater med creme fraiche och kryddor.
Älskling duschar och jag ska läsa igenom inför provet lite snabbt igen, sedan ska vi kolla lite Narnia och vid 17.00 blir det jobba på julborden igen.

1 år tillsammans med världens finaste

Igår var det min och Hjärtats 1 årsdag, det ni! Var en helt perfekt dag. Finaste vädret, humöret var på topp, mysig middag på restaurang Peppar Peppar i Uppsala, fick parkeringsplats två minuter från bion, (på senaste tiden har vi inte lyckats bättre än med tio min) hyffsat bra rulle på bion. En bra dag helt enkelt:)
Fick världens finaste bucket rosor också.
Under middagen listade jag ut vad min julklapp var så även om vi inte skulle köpa något i present till igår så beslöt vi att julklapparna vi köpt fick bli present igår ändå. Så nu är det bara att leta ny julklapp till älsklingen. Lite skönt tycker jag, för han behöver ny jacka nu och det ska han ju få av mig, så det är toppen.
Det jag skulle fått i julklapp av honom är värsta yber-plattången! Så den ska jag använda idag hihi. Världens sötaste kille har jag som lyckades hitta en sådan plattång jag har pratat om:)

Jag älskar dig mer för varje dag som går<3

Detta innehöll mitt paket från älsklingen:)


RSS 2.0