Dagens värsta

Idag startade kursen Matte B for real. Det känns... tungt. Minst sagt. Skulle pluggat matte idag, men har jag gjort det ännu? Svar; nej. För när jag kom hem kollade jag på antikdeckarna, som jag spelat in haha. Sedan var det något annat på tv och därefter lagade jag mat, stekt falukorv med stuvade makaroner, mumsigt blev det kan jag ju säga! Därefter var det Halv åtta hos mig och nu är jag bara lat.

Nu till dagens värsta.
Jag var kissnödig när jag gick från skolan idag, men trodde att jag skulle kunna hålla mig hem. Tänkte dock inte på att det skulle dröja cirka 1 timme innan jag var hemma. Sprang och köpte foundation lite snabbt innan jag gick mot bussen. Bara på den lilla biten från paus över torget hann jag tänka på om jag verkligen skulle hinna att kanske springa in på Aspholms blombutik och fråga om jag fick låna toaletten, men rädd för att missa bussen struntade jag i det. Dumt. Otroligt dumt gjort. Fick vänta i minst 10 minuter på busshelvetet som alltid är sen! Att sedan sitta på den sena bussen genom Enköpings välplogade gator gjorde inte saken bättre. Kände bara hur närmare och närmare det blev till att det skulle bli blött på sätet. Fort gick det inte heller resten av resan på bra plogade vägar (det tar cirka 20 minuter med buss hem till mig) ute i mitt nya hem. Föresten knäppte jag upp byxorna på bussen för att lätta trycket lite, killen bredvid måste trott jag var ströd, men det skiter jag faktiskt i! Höll på att glömma att plinga. När jag väl kom av gick jag fort och så fort jag kom upp på vår lilla väg cirka 30 meter från stora vägen trog jag ned byxorna, satte mig och kissade i säkert 5 minuter. Och så klart kommer skolbussen just då! Alla ungar på bussen stirrar på mig cirka 20 meter bort. Men fyfan vad skönt det var! Sedan kilade jag hem och kollade på antikdeckarna:D

O M G

O M G vad dåligt jag mådde när jag vaknade. Länge sedan jag var så här bakis, länge sedan jag festade också i och för sig. Blev endel vin igår. Min taxiresa hem med Hjärtat var inte den roligaste. Mådde så sjukt dåligt! Plutten var snäll och tog hand om mig när vi kom hem och det behövdes kan man säga.
Har varit vaken sedan 09, då plutten gick upp. Jag hade tänkt sova till 10.30, men det var nog ett smart drag att gå upp tidigare för att få bort bakfyllan... mår lite bättre, men inte mycket. Trodde det var borta, sedan reste jag mig.

Börjar jobba 12, så ska snart käka frukost. Ser inte fram emot att jobba kan jag ju säga, men jag är fett glad över att det är ett riktigt fispass, på bara 3 timmar. S K Ö N T!
Ikväll blir det middag här hemma:)

Idre

Nu snart dags för lunch. Sedan packa för sedan far vi mot Idre över helgen. Ska bli spännande. Annie ska försöka lära mig att åka skidor, har aldrig stått på ett par skidor! Är nervös. Ska försöka behålla tålamodet så länge jag kan. Jag lovar Carro!;)

Ha en bra allaihopa!

Ogillar!

Vaken. Sminkad. Frukosten äten. Påklädd. Tänderna borstade. Bara håret som ska fixas och ytterkläderna som ska på. Sedan ska jag gå mot bussen. I mörkret. Jag hatar mörker. Speciellt att gå ensam i det. Spelar ingen roll om det är mitt i stan eller ute på landet. I stan är jag rädd för idioter som våldtäktsmän, på landet för älgar.
Hur som helst måste jag gå till bussen snart. Tess och skolan väntar. Jag ogillar den som kom på att skolan ska börja så tidigt att man måste gå upp innan det är ljust ute. OGILLAR!


Kort varsel

Idag bestämdes det att vi över helgen ska åka med Annie och Patrik till Idre. Ska bli skönt och roligt:) Annie ska få det hemska uppdraget att lära mig att åka skidor. Var över och provade pjäxor, får även låna skidor av henne. Ska bli spännande, så får se om jag på söndag kan åka skidor? Upp till bevis liksom! Och ett stort TACK till Isabelle som tog min tid på fredagen:)

Är bajshungrig just nu! Måste äta något snarast, eller dricka i alla fall! Väntar på att älsklingen ska komma hem för då ska vi fara in snabbt till stan för att handla en torkställning eller vad det nu heter, så att jag kan få börja tvätta någon gång! Sedan blir det även till att börja packa pruttens saker..

These girls fall like dominos


Klara!

Blev klara igår:) Älskling var så duktig och både målade och satte foder, medans jag diskade massa och latade mig lite.... Innan vi for till huset för att fixa blev det hem till mamma och pappa på middag och tog med nästan alla mina kläder och skor, plus lite annat.
Nu ska jag springa (gå) till bussen, jobba 11.15-15.15 idag.
Ikväll blir det födelsedagsmiddag hos Malin:)

Ömt...

No work for me today. Kände mig inge bra i natt/morse plus att min tatuering fortfarande är svullen och riktigt öm. I morgon ska jag dock till jobbet 11.15-15.15, ska leta fram ett par riktigt förstora brallor när jag kommer för annars kommer jag inte kunna jobba. Min jobbrallor jag har nu är ändå too tight, gör liksom ont utan att man redan är öm. Blivit för fet helt enkelt:P
Blir heller ingen fest för mig ikväll, inget jobb=inget festande. Så när älskling kommer hem ska vi åka och röja upp i huset direkt och måla det sista (jag vet, vi får aldrig tummen ur röva!), sätta foder och lister. Allt detta ska vara klart idag! Om klockan inte är alltför mycket efter det kanske vi åker och hälsar på Max en sväng, eller så får David åka själv... vi får se helt enkelt.

Ha en fin dag!

Godnatt!

Gjorde inte klart tatueringen, delar upp det i två sittningar. Det gjorde så sjuuuukt ont i slutet att jag ärligt var nära till tårar. Har aldrig någonsin tyckt att det gör så ont, men detta var pain! Blev så sjukt svullen också. Så ska dit igen om cirka 10 dagar när detta läkt. Lite mindre än hälften kvar att göra. Kommer bli bra i slutändan:)

David har fortfarande inte kommit hem och verkar inte ha nå planer på det heller. Eller det är inte han som bestämmer, men de ska köra klart allt som snöat idag. Han får kanske åka hem om cirka 8 timmar eller något. Ännu en natt ensam, börjar tröttna rejält! Denna vinter förstör allt och gör mig bara ledsen....
Nu säger jag godnatt!

Ännu en gång under nålen...

Då har jag duschat och slängt i mig lite mat. Letat febrilt efter ett par speciellt träningsbrallor som är Davids, men hittar dem ingenstans!:( Så fick ta leggings istället... Om cirka en timme ligger/sitter jag under nålen ännu gång. Spännande va?

Perfekt!

Kläderna från HM passade perfekt och skorna som jag hade glömt att jag beställt, var underbara:) David tyckte till och med att de var "skitsnygga", då är de snygga för han säger aldrig något sånt, han "kan inte det där med kläder" säger han.
Efter ärendena blev det hem och byta om för att sedan åka och hälsa på min gammelmormor på lasarettet. Var konstigt att se henne bara ligga där, hon som brukar vara så pigg. Känns i alla fall skönt att få träffa henne innan hon försvinner, vilket nog sker snart...

Efter besöker på lasarettet for vi till Maxi och åkte sedan hem, mamma, pappa, syster, farmor och farfar följde hem hem för att se hur vi fått det:) Sedan kokade jag ris och vi käkade upp det sista av Thaimaten. Blev en lugn kväll i soffan. Skippade att måla för att vi skulle ha hela dagen på oss idag, men nix! David åkte väl cirka 07.30 i morse. Utlassning av snö och sedan ska de ploga också. Helt värdelöst! Jag hatar denna vinter! David kommer väl inte hem fören 22 ikväll eller så...



Paket!

Idag blev det sen uppgång, nu vid 12. Käkade lunch direkt, ungspannkaka. Nu ska vi snart åka in till stan och hämta mitt paket från HM:D och göra lite andra ärenden. Sedan blir det till att måla och fixa det sista på nedervåningen och ikväll runt 17.30 ska vi in till sjukhuset för att hälsa på min gammelmormor. Hon har fått en stroke, så ska dit och hälsa på lite och se hur det är med henne.

Ha en fin dag:)

Knäpp?

Jag är lite knäpp jag. Blev helt plötsligt hungrig, så gick ner och värmde en tallrik med ris och korvstroganoff och gjorde mig även en kopp med citron thé:) Så nu ska jag avnjuta detta och kolla på Kenza och Tyra show. Lite skönt chill sådär, medans killen är och sliter.


F*CK E-LEGITIMATION!

Är lite smått lack över att det vägrar funka att skaffa e-legitimation. Jag har det redan, men det går inte att logga in på Davids dator, så jag ska prova i morgon på min. Måtte det funka! Måste ju söka studiestöd inför vårterminen liksom.

Nu har älskling hunnit komma hem från jobbet och åka tillbaka till jobbet igen. Hann träffa honom i 3 timmar ungefär, en av de timmarna lät jag honom sova så han orkar jobba hela natten. Innan det åt vi middag, det var mysigt:) I vårat hus dessutom hihi.
Nu ska jag nog ta mig en titt på typ Kenza & Tyra show eller någon film. Är faktiskt rätt trött får se när jag lägger mig.

Ha en fin kväll!

Vårterminen

Idag drog vårterminen (min sista termin på komvux) igång. Ska bli såå skönt när det är över!:D Efter uppropet och prat med lärarna lunchade Tess och jag på Magnifik, trevlans. Innan jag tog bussen hem köpte jag en liten bucket men superfina rosor till min älskling, vita och rosa blev det:)
Nu när jag kom hem, efter min enormt hala och långsamma gång från bussen så skulle jag in på csn för att beställa studiestöd, men det funkar ju fucking inte att fixa e-legitimation!? Får väl helt enkelt vänta tills Hjärtat kommer hem... Får inte glömma att göra det bara!
Hjärtat är och plogar/sandar, åkte vid 05 i morse och kommer hem cirka 17 nu ikväll. Sedan åker han tillbaka för att köra utlassning vid 22 ikväll igen och kommer hem till cirka 07 i morgonbitti. Men då ska han i alla fall vara ledig hela dagen, så hoppas vi ska fixa och dona lite hemma då:)

Lovar att det kommer bilder snart!
Föresten kommer Kamilla hem redan på fredag, istället för den 3 Mars. Kul!:D Men knäppt haha!

Vår tv har kommit:D

Igår morse ringde de från Hi-Fi klubben, vår tv hade kommit! Så vi käkade frulle och drog in till Uppsala för att hämta den!:D Ska plocka upp den idag när vi hämtat vår tillfälliga tv-bänk. Och idag ska vi sätta ihop vår soffa också, det kommer bli så snyggt uppe i vårt vardagsrum!:D Vi ska även måla det sista i hallen, sätta foder och lister sen är vi klara med allt utom sovrummet. Så skööönt! Så i veckan borde vi får vår boxer och internet och då flyttar vi in på stört! Längtar:D

Idag ska jag in och luncha med Mandi, sjukt länge sedan jag träffade henne! Ska bli mycket trevligt, sedan åker vi ut så hon får se mitt nya boende:) David joinar också för lunch I think.

Nu ska jag fixa mig så jag är klart tills han kommer hem för då drar vi direkt, ska träffa Mandi runt 12.30:)
Ha en fin dag allesammans! (slänger in lite bilder ikväll på vårt hus:))

Den är så sjukt snygg!


Turning for you


Inte som planerat...

Sitter nu och laddar ner lite filmer och lyssnar på ny schysst musik:) Blev ändrade planer idag än vad som var tänkt. Var påväg hem till mamma och pappa för att käka mdidag och hämta lite utav mina saker inför flytten, men hann inte ens in på Maxi (som vi skulle innan), för då ringde Gunnar. Så det var bara att vända så nu är älsklingen och plogar för fullt i Sollentuna. Om allt som det går är han hemma runt 07 i morgon bitti. För min del blev det till Malin och Fredrik efter maten för singstar med dem och Patrik, mycket trevligt! Idag blev det fördigtapetserat i vardagsrummet:D Så i helgen flyttar vi in soffan och jag bara hoppas vår tv kommer snart! Flyttar in i nästa vecka, wihooo! I morgon blir det jobb 16-19, sedan jaktmiddag. Innan jobbet fixar vi kanske ltie i huset om älsklingen orkar förstås, han ska få sova ut! Puss på er!

Spackla hela natten!

Jobbet igår gick bra:) Efter åkte vi och handlade lite bra saker så som tvättmedel, brödrost med mera, snart är det dags att flytta in! När vi kom hem målade vi och spacklade fram till cirka 01 för idag ska Annie hjälpa mig att tapetsera. Ska springa över dit nu, först fluxa lite!
See yah!

You think you're cooler than me!


.

Igår målade vi andra omgången i hallen, blir en tredje gång i morgon I think.
Idag blir det jobb för min del, kortpass 16-20, skönt!:) Får se om älsklingen och jag kanske åker och målar tredje omgången redan ikväll? Tror dock inte att han orkar det.
Ska snart plugga lite körkortsteori tänkte jag.

Ha en fin dag  i det underbara solskenet!:)



Välkommen 2011

Första dagen på det nya året idag. Började dagen med frukost och har nu pluggat lite körkortsteori. En liten paus nu för att orka mer snart. Dags för det där körkortet att tas nu! Älsklingen är och plogar, for iväg vid 04 i morse. Hoppas att han kan komma hem till 19-tiden kanske så vi kan gå på bio:)

Firade inte nyårsafton så värst mycket. Under dagen var vi i vårt hus och fixade. (Japp, vi har nu börjat fixa och snart kan vi flytta in:)). Gästrum/kontor är klar, bäddsoffan är inställd. Bara lite andra möblder som fattas där:) Köket är klart, bara foder runt fönsret som ska på, skåpluckor ska iväg på ommålning och in med glas, tallrikar osv. Har börjat att måla i hallen, i morgon ska vi göra klart den. I veckan blir det till att tapetsera vardagsrummet om Annie har tid, sedan bara att flytta in möblerna där med. Sedan börjar vi med det största projektet i renoveringen: sovrummet! Ska bli spännande. Ska bli så skööönt att få flytta hemifrån och ihop med den finaste killen i världen<3

Igårkväll åt vi middag med Davids familj, sedan somnade vi en stund för att viv ar så trött och därefter gick vi in till Patrik och Annie, käkade glass och kollade tv. Avslutade kvällen med lite småraketer och en puss på 12-slaget:) En nykter nyårsafton blev det, skönt tycker jag. Anser att Nyår är rätt överskattat faktiskt...

Gott nytt år på er allesammans!:)

RSS 2.0