.

Slapp dag. Tvättat lite och varit i skolan nu på kvällen. Skön lektion, mer av sådant! Nu är jag i full gång med att laga mat till mig och mannen min. Blir klyftpotatis, kyckling, sallad och sås... mums! Lagom till Halv åtta hos mig ska vi avnjuta middagen, sedan ska vi riva golv i vårt blivande sovrum:D Längtar tills det är klart!
Ha en fin kväll!

7 En bild du aldrig lagt upp


Tar mig friheten att lägga upp den lustiga bild från Älsklings 20-års firande:)


6. En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Astrid och jag på tjejmiddag 2010


Vad fan ska jag göra nu?!

Just nu är jag sjukt ledsen.
Fick hem ett kuvert från komvux. Det var beslutet om min ansökan till floristutbildningen i Västerås.
Det var ett avslag. Jag fick avslag för att jag inte är prioriterad pga att jag har jobb.
Tack så j*vla mycket! Så bara för att jag har jobb så blir inte jag antagen. Det finns ju andra som inte har jobb som behöver utbildning mer.
Jag blev så ledsen att jag började gråta...
Vad fan ska jag göra nu?!

5. En gammal bild på dig själv


Liten Bella 2007 eller 2008 tror jag...


Mycket att göra...

Nu ska jag klä på mig ytterkläderna om cirka 10 minuter för att sedan ta mina två väskor och vandra mot bussen som tar mig till Enköpings Resecentrum där jag möter upp Beccsor för att göra sällskap till jobbet. Efter jobbet blir det snabbt att fixa sig på jobbet (älskar verkligen det! Not!) för att sedan följa med älskling på spelning. Ska bli roligt även om det bara naturarna haha.
I morgon blir det dop och sedan snabbt iväg till Sotckholm för att fira Astrid:) Och på söndag ska vi fira syster. Mycket att göra denna helg!

Puss på er och ha en fin helg:)

4. En konstig tid i ditt liv


En kväll hos Kaveh som var en av de konstigaste kvällarna...


Hualigen!

Usch jag mår inge vidare idag faktiskt. Tror det är influensa på gång:( Ont i magen och ner i benen och nu börjar det sprida sig upp i ryggen också. Mår sjukt illa också, men det är dags att klä på sig och sminka sig för att sedan gå till bussen. Ska till komvux och  ha möte med syv. Antar att det inte alls kommer gå som jag vill... efter det ska jag träffa Millan för lunch och planerande.

3. Någon i din familj.


Älskade mamma Julen 09


No-lifers!

Klockan är nu i skrivandes stund 22.17 och David är ännu inte ens påväg hem. Jag vara älskar hans jobb! Eller så hatar jag det ganska mycket? Han skulle varit ledig i veckan för att jobba i sovrummet så vi kan få flytta in där någon gång. Nu tänker ni säkert "men jobba där inne du då!", men det kan jag inte för jag vet inte vad som ska göras och jag är inte särskilt stark och vågar in ha sönder väggar osv utan att han är med. Vill ju inte göra fel för fasen!
Så här har det låtit från hans håll under dagen.
"Vi ska inte köra till senare än 16"
"De skojade om att vi skulle köra till 23, men sen sa de att det inte skulle bli senareän till 21"
"Jag vet inte hur det blir, de verkar vara lite bakom flötet"

Jag bara älskar folket han jobbar med, vilka jävla mongon och no-lifers! Btw, det är inte orginalarbetarna idag..

Föresten så har jag färgat håret! Blev inte så stor skillnad, men utväxten är gone!:)

F.O.O.L - We're not French


FUKKK OFFF - BumBumBum


2. En bild på dig själv.


En spontan festkväll hos Louise


1. En person du umgås mycket med


Min älskade man<3


Lite roligare än bara text.

  1. En person du umgås mycket med. 
  2. En bild på dig själv. 
  3. En bild på någon i din familj.
  4. En bild på en konstig tid i ditt liv.
  5. En gammal bild på dig själv.
  6. En bild på du och en vän du inte varit med på länge.
  7. En bild som du aldrig lagt upp.
  8. En person du saknar.
  9. Någon i din släkt.
  10. Någon du tycker är väldigt snäll.
  11. En person du kan berätta allt för.
  12. En bild på din vardag.
  13. Du och någon klasskompis.
  14. En bild som påminner dig om gamla tider.
  15. En person som du vill vara med.
  16. En bild på dig själv.
  17. En ovanlig bild.
  18. En bild på din fritid.
  19. En person som är snygg
  20. En bild på dina närmaste.
  21. En person som alltid ställer upp för dig.
  22. En bild på en tid du saknar.
  23. En bild från i somras.
  24. En bild som gör dig glad.
  25. En person som alltid gör dig glad.
  26. Någon/några du alltid har roligt med.
  27. En bild som du alltid skrattar åt.
  28. En tokig bild.
  29. Den nyaste bilden på dig själv.
  30. Någon du aldrig kommer släppa taget om.

 


Please excuse I don’t mean to be rude, but tonight I'm fucking you!


Love is the armour that we need, we're invincible...


Jag bara älskar snön:D:D:D:D

Hoppas ni kände ironin där. Jag har aldrig tyckt särskilt bra om snö förutom att det kan vara fint ibland. Denna vinter tycker jag ännu mindre om snö än vad jag gjort förr. David har snöjour fram till april. Och som ni alla vet kom det en del snö i natt...
Först jobbade han från 07 till 16 på vanliga jobbet, kom hem,käkade, duschade och pussade på mig innan han åkte igen vid 17.00. Då åkte han till Sollentuna för att ploga, han kom sedan hem igen vid 00.30, men åkta lika snabbt tillbka till Sollentuna igen vid 01.10 och där är han fortfarande. Som det ser ut nu kommer han inte komma hem på 15 timmar om de ska köra klart hela området, som de har sagt att de ska. Tycker synd om älsklingen ming! Han har varit vaken sedan 05.50 igår... i denna stund har han alltså varit vaken i cirka 31 timmar. När han kommer hem (om han kommer hem) ska jag laga god mat och ta hand om honom ordentligt.

Föresten blåser det så mycket ute att varje gång det blir en hårt vind mot vardagsrumsfönstret så tränger lite vind in genom väggen/fönstrena. Burr!
Nu ska jag snart ta tag i min andra samhälla uppgift....

Ett jävla firande!

Har varit fullt upp här hemma de senaste dagarna. I lördags var det födelsedagsfest för Hjärtat mitt här hemma med hans vänner och några av mina, mycket kul. I söndags kom min familj föra att fira, jag gjorde enchiladas för första gången och det blev succé. Apan (Davids katt) flyttade även hit under dagen, mer om honom senare. I måndags hade jag mitt eget firande av älskling. Jag lagade saffranssoppa med musslor och kräftstjärtar till förrätt, gösrullar och rösti till varmrätt och turkisk yoghurt med honung till efterrätt. Han fick sin födelsedagspresent som var 2 biljetter till Foo Fighterskoncerten den 22 juni i sommar. I tisdags var det firande med älsklings familj. Då var vi 9 st i vårt lilla kök, trångt! David gjorde premiär i köket och gjorde på alldeles egen hand en potatisgratäng. Jag stod för lagandet av kött och sås. En trevlig kväll:)

Åter till Apan. Det var INTE populärt att åka kattbur kan jag säga. Det var en rätt jobb första natt med mycket jamande, hoppande över hindret in till vårt rum x3. Tillslut gav han upp och lade sig utanför vårt rum. Nu 4 dagar senare verkar han trivas bra. Han har till och med hittat sin avsedda plats. Duktig kisse! Dock är han så sjuuukt sällskaplig och kelig, så fort man lämnar rummet följer han efter och jamar/gnäller högt en stund tills han ger upp.
Nu ligger han fint på sin plats och sover, gjort det sen över en timme nu.

Jag ska fortsätta kolla på Sveriges värsta bilförare och äta lite tacochips. Ha en fin kväll!



Är man pubertal får man rimma på bajskorv!


Hey nah nah nah


Fy bubblan.

Fy bubblan vilket väder det är ute just nu. Är inte direkt sugen på att gå ut, men om cirka 30 min är jag så illa tvungen. Ska jobba 12-18 idag. Ska göra sällis till jobbet med Sjökan:)
Ikväll blir det att sätta ihop lite fler möbler, käka tacos och mysa med älsklingen. I morgon är det party!

Ha en fin fredag:)

Tetris Battle

Har nyss satt ihop en tvättkorg och en klädhängare i hallen. Älskling fortsätter med lite småfix. Jag tänker spela tetris. Har blivit beroende typ. Spelar Tetris Battle på facebook. Började igår och kan knappt slita mig.
Så spela Tetris och äta några kräftstjärtar tänker jag göra nu:) Kräftstjärtar är något av det godaste. Mums.

Föresten, gjorde provet och det gick sådär. Kommer i alla fall få ett G, hoppas jag.

.

Provet ikväll kommer gå åt pipsvängen.
Jag har läst igenom frågorna två gånger ordentligt. Dåligt av mig, jag vet! Jag kan bara inte fokusera idag. Några svar sitter i huvudet, men lååångt ifrån alla. Jag ska ge mig på att klä på mig och sminka mig och sedan läsa en gång till. Sedan ger jag upp, det får gå som det går. I värsta fall får jag göra om det...

Älskar't, NOT!

Jag bara ÄLSKAR att vår antenn krånglar och ger kass mottagning för att det BLÅSER ute. Fucking blåser liksom! What the fuck! Vi köpte en ny antenn igår (mot tuffa förhållanen), men den är ju inte uppsatt ännu. Blir väl inte fören på lördag då vi båda är lediga hela dagen.
Enda som är bra (om det nu finns något bra med att den inte funkar) är väl att jag då måste plugga. Jag har ju faktiskt prov ikväll klockan 17.00. Samhäll B. Har läst lite, ska snart läsa lite till sedan ta lunch och ta en dusch sedan blir det till att nöta in allt så att i alla fall hälften sitter.


I love you so


RSS 2.0