Den där jävla snön!

Är så trött på den. Mest för att den förstör alla planer. Blev inget Ikea idag. Skulle köpa sängramen idag och handla julklappar tillsammans med älsklingen och Caroline, men igår kväll ringde de och meddelade att det skulle bli snöröjning. Så klockan 02.30 i natt/morse åkte älskling härifrån för att ta sig till Sollentuna för att ploga snö. Får väl se när han är hemma.
Så vi får helt enkelt ta Ikea i morgon. Om det nu inte öser ner snö i natt, då blir jag jävligt förbannad!

Nu ska jag kolla Top Modell och sedan läsa lite samhäll.

Dags för söndagsmys....

Då var det färdigjobbat för denna vecka:) Ledig måndag, tisdag och onsdag, skönt!
I morgon blir det skola och sedan Västerås med Hjärtis och Caroline, mysigt. Tisdag inget planerat. Onsdag skola och sedan mys med älkslingen då det är vår 1 årsdag faktiskt:)

Idag var det lunchjobb bara, lite vila eftert det och nu håller vi på och städar toaletten och sovrummet. När vi är klara med det ska vi beställa mat från Vita Elefanten och åka hem till mig och mysa!<3

Plugga lite ska jag göra också, samhäll....

Pendulum - The Island (Tiesto remix)


Hold my hand


Plugg!

Sådär då! Uppe och käkar lite frulle, dags att plugga snart. Igår blev det inget pluggande efter jobbet. Både jag och älskling var fett trötta. Jag jobbade 11 timmar igår och han jobbade cirka 18 timmar. Och upp vid 02.30 i morse igen för att ploga snö ännu en dag, sedan ska han jobba kväll med mig på julborden. Gillar inte att han inte får någon sömn. Högst 3 timmar per natt nu...

Well, jag måste råplugga nu i någon timme, har prov klockan 13.00, men jag har inte hunnit plugga som sagt. Så nu är jag upp i tid för att hinna med det.
Om jag absolut inte får inte något alls, då får jag göra provet på måndag, men det vill jag inte. Vill inte skjuta upp det, så nu jäklar!

Klart för idag...

Nu har jag jobbat klart för idag, tvättar av mig sminket och ska strax krypa ner i sängen med Hjärtis. Han ska förhöra mig inför mitt prov i morgon sen sovdax. Blev cirka 11 timmars jobb idag för min del. Först ett gäng pensionärer på 60 pers, sedan ett gäng på 42 i blandade åldrar. En bra dag, och Elin var suverän as I thought!;)

Puss och godnatt!

And so it's done...

Finally! Klar med att ha besvarat alla instuderingsfrågor inför provet i morgon. Gick upp vid 09.00 i morse, käkade frukost och satte sedan igång med mina 9 restrerande frågor och blev klar för cirka 10 minuter sedan, skönt! Så nu blir det till att dra på sminket, jobbkläderna, sätta upp håret och käka en risifrutti innan jag börjar 12.00. Idag ska Elin vara med och jobba, kul!:) Hon tar Hjärtats plats idag för han är och plogar snö.
Idag blir det cirka 60 personer på lunchens julbord, jag hoppas det ska gå bra. Igår var vi i serveringen på 40 personer, idag är vi tre på 60.

Nej nu måste jag sätta fart!

By the way!

Blev en sväng till Caroline medans Hjärtis skulle träna:) Mycket trevligt!
Nu har jag hunnit med att göra ett par frågor till, är på fråga 8 just nu. (Tror jag hittade svaret på frågan som jag hade problem med tidigare).
Ska göra klart den sedan blir det Sverige skönaste familjer innan vi ska sova, mysigt!

Stackars älskling ska upp vid 02.30 inatt, för att ploga snö i Sollentuna ännu en gång. Själv ska jag upp i hyffsad tid, typ 09.00 för att göra klart instuderingsfrågorna innan jag ska jobba julbord igen. I morgon blir det 12-23 som gäller, så bara lägga på ett kol på plugget innan jobbet.

Sov så gott allesammans<3
By the way, vilket pruttväder!
Och tack Lina, det hjälpte även om jag hittade svaret innan;) Men fick reda på att jag hade rätt svar i alla fall hihi, så tack!

Julbord

Idag gick julborden ute på Djurby Gård av stapeln! Första gången jag är med och jobbar där, varit med ett par gånger under vanlig middagar förr.
Gick bra tycker jag, spillde inte ut vin/öl över något litet lingon, (pensionär) som jag trodde att jag skulle göra. Fanns ett par riktigt roliga lingon med idag hihi.
En herre pratade om pensionärjävlar som går på kanal 5 på måndagar och jag det hörde jag och började fnissa, det tyckte han var jätteroligt så varje gång jag kom förbi sa han pensionärsjävlar och skrattade.
Nu är jag riktigt trött, men har inte tid att powervila som David gör. Jag har ett prov att plugga till, men har fastnat och hittar inte svaret till frågan! Frustrerande!
Någon som kan svaret kanske? Detta är frågan jag har fastnat med: Vad finns det för nackdelar med att enbart se till BNP vid uppskattning av ett lands ekonomiska standard?

Hör gärna av er med en kommentar om ni kan svaret:D

Sista lunchen...

Idag tog jag mig in till vår lilla stad för en sista gemensam lunch med tjejerna innan två av dem far på en 4 månader lång resa till Asien. Mycket trevligt, slog oss ned på Star Lounge, överskattat ställe enligt mig.
Kommer sakna Linda och Kamilla riktigt mycket, men vi ses ju igen!:D (Så se till att ni tar er hem när det är dags, för tänker ni inte komma hem får ni flyga mig till er!)
När de kommer hem blir det inflyttningsfest hos mig och David, wihooo!

Innan jag tog bussen hem, sprang jag in på blombutiken vid supermarket och köpte med mig en superfin, stor ros till min älskling, han behöver lite uppmuntran tider som denna...<3


Det bara e så...

Nu är älskling här om cirka 20 minuter. De blev klara flera timmar tidigare än vad jag väntat mig, glad tjej!:)
Nu ska jag sätta igång med middagen, det väntas romantisk tacosmiddag med min underbara.
Sen blir det till att hyra någon film eller så ikväll, och runt 01, ska vi hjälpa Erik att rigga ner i Sigtuna. Sen blir det bums ned i sängen för i morgon väntar jobb 11.45-19.45.

Ha en underbar lördagskväll<3

Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så...

Helt sjukt!

Enda sedan jag vaknade har jag funderat på varför jag har så ont vid troskanten, på framsidan av höften...
och nu kom jag på det!
Jag ramlade ju igår, påväg till Joar! Måste ha sett så sjukt kul ut.
Jag och Caroline är påväg i rask takt mot Joar från Kamillas place... vi går och pratar och helt plötsligt, ligger jag på trottoaren. Det gjorde så sjukt ont! Men ändå brydde jag mig bara om min mobiltelefon "ta min mobil, ta min mobil Carro". Ramlade rakt ner med ansiktet i backen, fuck vad ont det gjorde i magen!
Vände mig sedan om till rygg och kunde inte göra annat än skratta. Folk kommer fram och frågar hur det gick och jag bara skrattar och säger att det är lugnt haha.
Caroline hjälper mig upp och vi skyndar vidare till Joar haha.

Hur kunde jag glömma bort att detta hände?


Hejdå mina fina vänner<3

Igår var det lite hejdå-party för mina två fina vänner Kamilla och Linda. Vi var ett litet, men tappert gäng. Snacks, vin och dans,mycket trevligt! Gick till Joar gjorde vi också, dansade loss som aldrig förr. och det känns idag. Ont i hela kroppen, speciellt nacken och axlarna, weird.
Strax efter två gick jag, Kamilla och Linda till torggrillen och hämtade mat, Hugo följde också det. Tog med oss mat hem till Kamilla och käkade där, gott!
Älskling plockade upp mig strax efter 03, då han kom från sin spelning i Sigtuna. Vi for hem och somnade bums tätt intill varandra:)
05.48 ringde hans mobil, snöjour! Så då var det bara för honom att åka till Sollentuna för att ploga snö.
Tycker synd om honon, fick sova i drygt 2,5 timme. Han är duktig som sliter!

Ikväll blir det mys med min man<3


Mina fina vänner Linda och Kamilla<3
Ha det bäst i Thailand så ses vi hemma i mitt nya hem när ni kommer hem:)


Harry Potter 7, del 1.

Ikväll ska jag på den nya Harry Potter filmen i Uppsala:) Ska se den med Hjärtat, mamma och Max, trevlans! Klockan 18.00 börjar den. Så nu blir det käk sedan åka strax efter 17.00.

Mår inge vidare... känns som om jag ska svimma när som helst..

Lurre!

Igår stod jag för lunch-lagandet hemma hos familjen Ericsson. Eftersom jag ändå inte är i skolan denna vecka, kan jag lika bra hjälpa till med det så Davids mamma kan slita uppe i restaurangköket med förberedelserna inför julborden som går av stapeln på onsdag den 24 november.
Även idag ska jag stå för lunch, idag blir det fläskpannkaka, mums! Första gången jag gör det, så vi får väl se hur det går...

Igår började jag med min samhällsuppgift och jag blev klar! Fett stolt!:) Tog cirka 5 timmar, skööönt!
Idag efter lunch ska jag plugga lite geografi och börja med instuderingsfrågorna inför samhällsprovet som är next week. Två prov nästa vecka:(

Nej, nu ska jag sätta igång med lunchen, ha en fin dag!

Beställd!

Nu har jag och Hjärtis äntligen beställt vår soffa! Det blir en Picasso, 2c4D från butiken Högsta Möbler i Enköping faktiskt. Riktigt bra pris på en såpass stor soffa, kommer bli dunder!:D
Säng beställde vi för drygt en månad sen, så nu är det tv som står på schemat. Sedan blir det tapeter som är nästa stora grej. Annars är de ju bara småplock, men det tar man som det kommer. Kommer bli så fint hemma hos oss när vi är klara. Räknar med att blörja flytta in i början av Januari.

Ljusen är tända för dem som har lämnat...


Nytt, nytt!

Inatt blir det till att sova in det nya superduntäcket och de nya superdunkuddarna jag och Hjärtis äntligen har fått hem! Ska bli mysigt!:)

Varit en lång dag idag, gick upp med Hjärtis runt 06-tiden, och har sedan dess varit med honom hela dagen under hans jobbdag. Rätt chill dag, så helt ok:)

Snart blire Fruarna och Sveriges skönaste familjer<3

Gnäll-Charles!

Har ni sett den nya tv-reklamen för det nya super-volym-shampoot från Sunsilk, som någon super-duper-"känd"-hårstylist har gjort tillsammans med "folk som gör schampoo"? Jag stör mig så sjukt mycket på hur den här super-duper-"kända"-hårstylisten Charles pratar. Så gnällig. Ville bara berätta det.
Nu ska jag återgå till Maria Montazami och de andra Hollywoodfruarna:)

Jag behöver hela mig för att kunna ge dig hela mig


Wihoooooo

Äntligen är det tillbaka, Halv åtta hos mig.
Jag trodde det hade slutat för säsongen utan att berätta det, men icke sa nicke. Glad blev jag! Så nu blir det till att kika på det, därefter ska jag nog se på Böda Camping och därefter Hollywood-Fruar:) Blir en filmkväll helt enkelt. Sedan dyker Kärleken upp runt 22.30 efter att han har gjort av med lite energi på innebandyträningen. Min duktiga kille.

Ha en fin kväll!:)

Jag är svag för pianostycken...


Hur vackert är inte detta då?


Due Date

Ikväll ska Hjärtis och jag på smygpremiären av Due Date i Uppsala:) Mysigt värre!
Anna ringde idag, det var roligt. Länge sedan man pratade med/såg den donnan<3 Blir nog date på tisdag om vi tror rätt hihi.

Premiär

Nu är det premiär av Pensionärsjävlar. Höll på att missa det totalt! Gör som mig och kolla.

Close to you


<3

11 månader med kärleken idag, like alot! <3

Read your mind


RSS 2.0