Tillägnat en trogen läsare;)

Detta inlägg är tillägnat min trogna läsare Sofie Björkman. Har fått klagomål på att jag är dålig på att skriva, och det är sant. Jag är tooo lazy! Och har inte inspiration. Kan ju dock beklaga mig över min uppsats jag idag började skriva, samhäll är ämnet och jag ska jämföra två diktatuerer. Det vara svårare än vad jag trott, mycket svårare! Har i alla fall skrivit två A4, man ska skriva 2-4, så jag vill skriva en till, men hittar inget jag kan tilläga. Inte ännu. David får hjälpa mig ikväll.

I lördags var det utgång med ett gäng hotta brudar! Var typ tre månader sedan jag var ut innan dess. Kul förfest, sedan gick vi på Pluto i Västerås, och ja, det sög. Dave kom och hämtade mig och Sofie halv två i Västerås så drog vi till Donkish och käkade, sedan kom resten och efter en stund hem och sova.

USCH! Jag har varit ute i skogen för att leta svamp med mamma (att plocka svamp har blivit lite utav en hobby för mig), men hittade inget. Men nu när jag kliade mig i nacken hittade jag en fästing!:O BLÄ! min andra för i år..... helt sick! nu ska jag fixa räkmacka, eftersom jag inte hittade nå fucking svamp.

Puss å bajs!

RSS 2.0