Nyårsafton!

Nu har jag duschat, klätt på mig, sminkat mig och packat:) Åker till Ange om fem minuter för att fixa håret sedan drar vi vidare till Björn för middag och fira in det nya året, sedan ner till Joar:) Natten kommer avslutas hos David!

Gott nytt år på er alla!

Utvilad kan man väl säga.

Igår var det jobb som gällde 12-16 ungefär. Sedan käkade jag med Elli, Jesper och Millan tittade på. Sedan kom Ange och plockade upp oss och vi for ned på stan. Kollade efter smycken, hittade något? NEJ! Men en tröja som jag kanske ska ha på mig kväll, ska prova den snart. Orkade inte göra det i affären, blev ett litet impulsköp liksom hihi. Känner inte för att ha min klänning som alla andra tycker att jag ska ha. Köpte även ett snyggt blå/lila nagellack och lite sånt. Sen solade jag och Ange och efter det for jag och handlade med pappa inför idag. Jag ska göra förrätten ikväll, skagentoast blir det!:) Så nu ska jag sätta igång, frukost står först på menyn! Ska åka till Ange runt 16 för att fixa håret, ska nog kör på lockar ikväll:O

Inatt har jag sovit i 15 timmar! Är inte det sjukt? Jag somnade runt 20.30 och vaknade igen 11.34 haha. Sköööönt var det i alla fall!:) Sov ju liksom bara 3 timmar natten innan, så detta behövdes för att orka med kvällen/natten:)


Hur gör jag?

Jag måste seriöst skärpa mig. När jag blir upprörd yttrar jag mig direkt. Det jag tänker kommer ut ur min mun direkt. Hatar det, för jag vet att jag ångrar mig typ fem minuter senare igen. Det känns skönt för stunden, men inte sen. Då får jag ångest. Jag kan vara grymt elak och överdriva, men sån är jag. Jag ska skärpa mig, men det är ingen lätt uppgift kan jag tala om. Jag är frispråkig, har alltid varit så. Hur ändrar man på något sånt?



I can fix all those lies

Tänkte dela med mig av mina braiga musiksmak till er:) (Ja, jag vet att det inte finns ett ord somheter braig, men jag säger det ändå!) Idag har jag jobbat, hade dock (har fortfarande) sjukt ont i ryggen. Höll fan på att börja gråta i bilen på väg in till jobbet, men jag härdade ut och se på fasiken. Här sitter jag, ALIVE!;) Men det var inte kul kan jag tala om, tur att jag fick göra som jag ville idag. Nu har vi gäster här hemma, grannarna är på middag. Nyss ätit förrätt=rödbetor med shevre-ost (?) och nötter. Snart blir det gös tror jag. Gott! Trevligt en tisdag, så där hehe.

Här är låten jag tänkte bjuda på:D Sjukt skön, ger riktigt sommarfeeling:) Mysfaktor på hög nivå!


Luftslottet som sprängdes

Jag mår bra. Riktigt bra. Jag är lycklig. Kanske inte ler eller skrattar hela tiden, men jag är lycklig inombords. Trots att det är vinter (och det gillar jag inte) så känns allt bra ändå. Julafton är förbi och natten spenderade jag på Joar tsm med Ange. Riktigt kul faktiskt! Juldagen var det jobb på Joar 21.30-03.45. Gick riktigt bra, mycket bättre än vad vi alla hade trott så det var skönt. När jag fått sluta åkte David och jag hem och sov. Annandagen var det jobb på Maja som gällde 22-02. 35+ var det som gällde denna kväll, inte så kul direkt. Efter det for vi ned till Joar och drack lite, nice! Sedan for jag och David hem till mig och sov:)
Igår var jag Kamilla, David och Jesper på bio. Luftslottet som sprängdes blev det. Bra film och trevligt sällskap, toppen! Dock sög pizzan som vi beställde hem innan. Jesper och jag skulle ha bea-sås, fick vi det? Nej. Usch vad sur jag blev, jag kan inte äta pizza utan bea-sås?!

Idag har jag jobbat 11-20, gick bra:) Fick sluta lite tidigare. Dock var jag bajsigt trött i morse då jag skulle upp, tur att David tvingade mig haha. Blir jobb i morgon och på onsdag också. Sedan är det ju Nyårsafton på torsdag. Vet inte helt vad vi ska hitta på än, får se vart vi hamnar helt enkelt.


God Jul

Nu är det dagen alla väntat på; Julafton. Jag känner dock nästan inga julkänslor alls tråkigt nog. Vaknade upp med plutten, vilket var väldans trevligt med tanke på att han inte alls skulle sovit här hihi. Igår var vi ut och käkade på Vita Elefanten, det var mysigt:) Och sedan böt vi julklappar, men de får man ju inte öppna fören på julafton. Nu har jag öppnat min för någon timme sedan. Tack plutten!:)
Kalle Ankas jul kan vara det sämsta! Ändå tittade jag på det för att hålla i traditionen och vara trevlig. Det enda som är bra är slutet när man får se något nytt. Och jag SKA se grodfilmen, när den börjar på bio!

Nu ser det ut som om jag kanske ska ta mig till Joar  Blå en sväng i kväll. Jag var otroligt negativ till detta till en början, men nu efter att ha funderat lite så är jag rätt sugen faktiskt. Så ska se om Caroline och hennes syster har lust, vilket jag hoppas, för jag har lust nu!:)

Snart är det middag! Luktar mums! Önskar er alla en fortsatt God Jul! Och tack alla som har skickat fina god jul-sms till mig:) Puss på er!<3


Ja just det

Idag har jag jobbat 16-20. Gick bra, mer folk idag än igår i alla fall. Blir säkert ännu mer i morgon då jag jobbar 13-17. Innan jobbet idag kom plutten hit en sväng och pussades lite. Han föreslog att vi skulle ut och äta i morgon, så i morgon plockar han upp mig efter jobbet, far hem hit så jag får duscha och fixa mig, sedan ut och käka. Mysigt värre! :D Sedan blir det julklappsbyte, dock får man ABSOLUT INTE öppna innan julafton. Annars är det ju inge kul. Hoppas han gillar vad han ska få av mig, det tror jag, men jag är lite rädd för en sak som jag inte kan säga här i fall han skulle få för sig att läsa;P

Ja just det, jag har nog glömt berätta att våra nyårsplaner är sabbade. Så nu ska vi hitta på något annat. Då nästan alla bangade så skippar vi att ordna fest för massa folk så nu blir det bara med de närmaste:)

Nu blir det ett avsnitt fruarna och sedan sova... ensam. Det gillas inte!

Update

Kass igen, jag vet! Förlåt! I helgen har det varit jobb och fest som gällt. Millan är hemma igen också:) Fest för henne och Natta i lördags, 19 års partaj! Grattis igen pinglor! Sjukt kul kväll, minns inte såå mycket, men kul var det och blåmärken har jag. Men så ska det vara, det tycker jag och Amanda i alla fall haha. I går (söndag) hade jag och plutten mysdag. Skööönt! Sov mycket, badade och mös. That's how i like it!
Idag var det jobb som gällde 11-19. Mådde kasst så gick hem 19 istället för 20. Tack för det Sandra:) Imorgon blir det jobb igen 16-20 denna gång dock. Jobb blir det alla dagar fram till nyårsafton med undantag från Julafton. Då är jag ledig. Tur det. Lite blandat, Donken och Joar blir det. Jobbigt värre. Ser inte fram emot julhelgen. Kommer vara sjukt mycket folk på Joar... stackars oss som jobbar. Så kom INTE dit så blir jag glad:)


Grinig som få.

Ikväll är jag grinig som få. Lingonveckan är på ingång känner jag. Jag är nästan alltid sjukt grinig, lättirriterad och allmänt känslig veckan innan. Rätt jobbigt faktiskt. Jag blir inte arg och har PMS, utan är bara grinig. Minsta lilla sak kan få mig att storböla helt sjukt haha. Ska försöka bli lite gladare dock inte så lätt när vissa saker stör mig sjukt mycket!

Igår hade jag dock en mysig kväll/natt. Samma sak idag. David sov här, kom väl hit runt 23, vi kollade på Bruno. Den var inte så bra som jag hade hoppats på. Kom i säng runt 1-2 tiden. Och i morse gick vi inte upp ur sängen fören 13.30. Gissa om det var skönt! Sedan körde David mig till Linda och hon och jag for till Donken för handledarmöte. Sedan jobbade jag 17-20. Gick la bra, men bajsont i ryggen har jag:(

Nu har jag sjult ont i magen, så ska bara ligga i sängen och sova tidigt tror jag också.


The game is on bitch!

Hjärtat tror att han kommer slå mig i ett spel på facebook vid namn Gridshock. Han tror det så mycket att han har sagt att om inte har slagit mitt rekord som är 950800 till på söndag ska han vara min slav en hel dag. Oj oj, på söndag har jag alltså en slav, fan vad nice! Jag är rätt säker på att han inte kommer slå mitt rekord, så när han väl misslyckas kommer han få höra det kan jag tala om mohahah!




Detta är David när han inser att han är min slav;)


Sick!

Haha tänkte bjuda på ett lite småäckligt klipp. Inte äckligt med blod eller så, men det är äckligt, ni förstår om ni kollar;) Det är en parodi på en ursöt bebis som dansar till Single Ladies med Beyoncé. Ange kommer älska detta!


Kom över på en puss

David kom hit på ett litet så där spontanbesök:) Skickade iväg ett sms och sa att han kunde komma över på en puss om han ville efter att han lämnat sin kompis efter skolan som jag visste att han skulle göra. Och det gjorde han. Blev mer än en puss dock. En puss blev runt  timmar:) Blev mys, prat, middag, tv och även en powernap innan han for hem vid 21 tiden. Det gjorde mig glad:) Sedan han åkte har jag inte gjort mycket. Funderat på lite lekar man kan ha på nyårsafton men inte så mycket mer. Tänkte nu slå på något avsnitt av Paradise Hotel och sedan lägga mig senast 02 i natt. Är rätt trött idag faktiskt. Mår konstigt gör jag också. Lite illa sådär, ont i ögonen, huvudet och magen. Inte kul!


Smörgåstårta

Till fruskost denna dag blev det smörgåstårta som var kvar sedan igår. Gott! Dock räknas det kanske inte som frukost, jag gick ju inte upp fören 14 typ hihi. Somnade sent, jag hade inte planerat det, men efter att David ringt runt 21 igår när jag vaknade efter min tupplur så blev jag pigg. Så min kväll/natt ägnade jag åt att kolla på några avsnitt av Paradise Hotel och lite sånt.
Nu har jag precis kommit ut ur duschen, kände mig lite smått ofräsh! Men inte inte längre! Ska väl dra mig till badrummet för att föna och platta håret, men först lite kläder:)


Kalla det dålig humor om du vill, men det är sjukt kul!

Så här sent på natten (eller morgonkvisten om du hellre vill kalla det det) så är jag grymt lättroad för det mesta. Och uttråkad som jag är och otrött (för att jag sov en stund ikväll 20-21 ungefär) så sitter jag och kikar runt på fejjan och där ser jag en kommentar under en utav mina vänner därs status, han har länkat sin blogg. Jag kollar in och läser lite, för han skriver rätt underhållande faktiskt och till slut kommer jag till något som får mig att le inombords och garva som tusan! Ska dela med mig av detta härliga klipp så ni kan bli lika glada som jag haha. Det kommer lite längre ned, så tålamod people;)

Jobbet gick bra, men var sjukt hungrig sista timmen så mitt humör tröt en del. Och gladare blev jag inte när jag tokskyndade mig för att byta om för att mamma skulle hämta mig prick 16.30 (då mitt pass slutade) för att vi skulle hinna hem så jag skulle hinna duscha innan släkten kom för att fira min mamma vid 17.00. Var hon i tid? Nej! Var det hon som kom? Nej! Det var pappa, och han kom 16.37, arg som ett bi var jag och duscha hann jag inte heller! Så fräsh var jag på mammas lilla kalas, ingen som klagade dock, för jag doftar ju i och för sig alltid hallontårta!;P Blev i alla fall smörgåstårta som pappa gjort, god var den. Mätt blev jag dessutom, tur det och mitt humör blev lite bättre. Jag är ju lite som en del karlar, jag blir grymt grinig när jag är hungrig och inte får mat haha. Fika blev det också, sedan tog jag min lilla tupplur. Dumt, jag vet. Jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Så nu ska jag nog slå på Bruno, som jag nyss laddat hem:)


Sova vill jag

Inatt var det jobb 21.30-03.45 som gällde och nu blir det jobb på Donken 12.30-16.30, sedan hem och fira mamma. Usch jag är trött som om klockan vore 07 när man gick i skolan. Blä på det, i morgon ska jag sova ut länge kan jag tala om!

Fest

Igår var det party! Förfest hos Louise, trevligt! Sedan ner till Joar, gick lite tidigare än de andre tillsammans med Adnama, Elinorac och Anil. Gjorde dagens goda gärning också, polisen kom så jag varandra Adnama och Elinorac "Kasta er dricka! Kasta er dricka!" Tjejerna "Va? vadå?" Jag "Polisen idioter!" Haha där slapp de böta, snälla jag. Hade trevligt på Joar, var dock lite för nykter jämfört med mitt sällskap haha. Efter Joar blev det torggrillen och min söta kille åkte hem till mig, men eftersom han bara hade en plats och jag lovat Lina att sova hos mig tog vi två taxi. En kvart efter att jag fått reda på att han redan var hemma hos mig. När vi kom satt plutten och sov i bilen. Så trött var han den lilla grisen. Slockande nästan direkt efter att ha sagt godnatt. Han for hem vid 09 i morse ungefär, förstår inte hur han orkar. Tycker så synd om honom. Han får aldrig vila. Men snart har han lov och då ska jag allt ta hand om honom!:)

Ikväll blir det jobb med Caroline på Joar. 21.30 börjas det. Så ska väl snart fixa mig ska åka om 1,5 timme.


Take only what you need from it...

Bjuder på en skön låt med MGMT: Kids. Enligt mig är det nog deras bästa!:D


Present

Idag har jag varit duktig och handlat födesledagspresent till mamma från mig och syster. Hon fyller ju faktiskt år i morgon min lilla mamma:) Efter att ha inhandlat det mötte jag Alex och gav henne pengar för Nattas present och sedan gick Thess och jag för att sola. Skönt, blev inte ens svettig:)
Åkte sedan med mamma och handlade på Maxi. Träffade Lina som jobbade på med sina Kockosdrömmar hehe. När jag kom hem slog jag in pluttens julklapp, fin fint blev det tihi. Saknar honom, vill vara med honom nu!


Elin bevisar att hon kan laga mat.

Igår var det middag hos Elin. Mysigt och gott! Vi kan nu konstatera att hon faktiskt kan laga mat som vi så länge varit osäkra på;) Till förrätt fick vi skagentoast=wonderful! Varmrätten bestod utav hasselbackspotatis, rådjur, rotfrukter och kantarellsås också wonderful. Och som efterrätt fick vi vaniljglass, smält vit choklad och varma hallon:) Tack Elin!

Idag har jag varit sällskap till hjärtat. Följde med honom till Märsta för att hämta rör som han ska ha till att bygga högtalarstativ av. Sedan var jag med hem till honom en stund och kom med smarta idéer om hur han kunde göra, jag är så duktig;) Inte så dum som jag ser ut! Sedan körde han hem mig innan han skulle på träning.
Jag har nu kollat på film, Flickan som lekte med elden blev det. Bra faktiskt! Så nu är det bara Luftslottet som sprängdes kvar. Kanske blir bio med plutten?:)


Killar och dess doft.

Nu tänkte jag slå på ett avsnitt av Paradise Hotel och krypa ner ordentligt i sängen. Ensam. Det gillar jag inte, men jag har ju ändå sovit med plutten lördag, söndag och måndag:) Har hans tröja på mig som jag så snällt fick låna igår när jag sov där. Den luktar David=bäst! Jag älskar hur han luktar.
Så brukar det vara, när man är tillsammans med någon eller bara tycker om någon så är den personens doft underbar. Varför är det så? Hur som helst kommer jag sova wonderful i natt i hans tröja:)




Personalfest a la Donken.

Igår var det som sagt personalfest med Donken. Även resaurangerna från Eskilstuna och Strängnäs var med. Maten var god, brödet kunde jag dödat för typ! Och även prisutdelningarna var kul, Mattan vann årets skiftledare som jag ville:D Sen var det inte så mycket mer roligt. Jag hade ärligt talat väldans tråkigt. Låter negativ, jag vet! Men jag tror det kan ha och göra med att jag var seg den natten innan och att nästan alla andra var aspackade och jag nykter. Ni vet hur det är då, eller hur?;) Trevligt var det, men inte så mycket mer. Det slutade tidigt, jag drog till bussen med Lynn vid 23.36, den skulle gå 23.42, vi hann för att jag typ hetsade Lynn haha och vi sprang lite också. Den jävla busschaffisen, stannade in FAST jag tryckt på stoppknappen i GOD tid! Så vi skrek, och tillslut stannande han, tur att David såg bussen och körde efter. Well anledningen till att min kväll sög lite extra hårt igår var att Marres vinflaska, som hon lagt i min väska utan att jag visste om det, hade gått sönder och HELA min väska var fylld med RÖDVIN! Typ två cm högt var det, min plånkbok och alla kort med mera var DYNGSURT! Jag var såå sjukt sur! Och stressad så det slutade med att jag grät haha. Men när jag kom till David blev jag gladare:)

Idag ska jag, Linda och Caroline till Elin på middag, ska bli riktigt trevligt:) Hon ska ju åka till Sälen i tid framöver, så sista chansen att träffas är nu. Skulle åkt på handledarmöte vid 16.30, men jag skippar det, har ont i magen som tusan och mår konstigt. Vill ju träffa Elin, så ska vila lite nu...

Isabella

Personalfest a la Joar!

Igår var det personalfest med Joarfolket på Joar. Det var riktigt trevligt, mycket skratt och skoj:) Tog det rätt lugnt, åkte med hjärtat hem och sov där. Drog vid 12 typ, då de andra drog på efterfest. Somna väl runt 3-4 i morse och gick upp 8 för att han skulle till skolan och innan dess köra hem mig. Jag åt lite frukost och sedan somnade jag vid 10 och sov till 13. Nu har jag duschat, gjort handledartest och ska snart fixa mig. För vid 17.30 typ åker jag in till Linda för förfest med henne och Amanda:) Sedan drar vi oss till Lotsen där personalfesten för Donken hålls. Spännande!   


Dress to impress.

Det är dresscoden för i kväll. Är personalfest med Joar:) Klockan 19 börjar det. Har nu duschat, och ska klä på mig och fixa mig sedan till Caroline för att dricka lite innan.
Så nu ska jag hitta något att imponera i, vilket jag inte har, men kan låtsas.

Isabella

Myskväll med räkfrossa.

Igår var det utgång med Amanda, Linda J och Caroline. Hade riktigt kul faktiskt! Sedan kom även hjärtat in en stund och söt som han är körde han hem mig och Caroline till mig. Caroline och jag käkde och sedan somnade vi som stockar! :D

Gick väl upp runt 15-tiden idag. Fixade oss och tog bussen in till stan vid 17. Hon åkte sedan hem och jag mötte Linda W och vi for till Maxi för att handla. Köpte med oss räkor, aioli, vitlöksbröd och chips hem för myskväll. Sedan beställde vi även mat från Vita Elefanten:) Gott kan man säga! Och mätta blev vi.
Har badat och snackat tjejsnack som vi ofta gör, trevligt. Linda har nyss åkt hem, vi blev rätt slut efter badet kan man säga. Jag ska nog lägga mig snart har jag tänkt. Önskar hjärtat kunde sova med mig, men plutten jobbar. Och i morgon blir det jobb för mig 11.45-15.45, sedan hem fixa och så och in igen vid 18 för att gå på personalfest med Joar:) Kuligt värre!

Isabella


Just det, vi träffade "Kissie";)


:D

Ikväll är det party som gäller. Hade planerat att varit hemma, käkat gott och tagit det lugnt med någon. Men nu lyckades Amanda övertala mig. Så det blir utgång. Har bara håret kvar att fixa så ska göra det nu. Ska åka hemifrån om mindre än en timme. Då blir det hem till Astrid för förfest sedan drar vi och dansar loss några kilon på Joar. See you there!;)

Isabella

Sov gott pluttisar.

Nu har jag varit så där slarvig igen. Fy skäms på mig! Men jag har anledningar, believe me... igår kväll kom hjärtat hit och sov. Så mysigt, blir alltid lika glad när han helt plötsligt säger att han inte vill sova ensam och därefter tar bilen och kommer hit inom någon timme:) Så han sov här och vi gick inte upp fören 10.00 i morse. Skönt, annars måste han upp 07 typ. I morse var det mitt fel att vi var tvugna att gå upp, jag skulle jobba. 11-15. Det gick bra, stod i kök första tiden, sedan var det kassa. Skönt med båda delarna tycker jag. Annars blir det så enformigt.
Efter jobbet mötte Ange upp mig, jag körde henne på hennes cykel ner till busstorget där vi mötte upp Thess och tog oss sedan pratandes till Meddo, och sedan vidare till Idrottshuset för att vi inte orkade vänta på att det skulle bli ledigt. Svettigt var det, och mitt solarium slocknade aldrig! Så efter 30 minuter, då de borde stängts av gick jag ur och började klä på mig och när jag var klar och öppnade "dörren" och vi skulle gå, var det fortfarande på! haha sjukt. Efter att ha svettats i solariumet kom mamma och hämta mig och vi for till Maxi för att handla. Drog därefter förbi Linda för att hämta mina cider jag lämnade där sist och papper till handledar-utbildningen.

Har bara slappat sedan jag kom hem. Varit upprörd och ledsen, men det är löst nu. Snackat i tele med en mupp i 3 timmar haha. Roligt, tycker faktiskt om när man kan prata som vanligt med dig din mupp haha.

Nu ska jag faktiskt sova! Så sova gott pluttisar!:)




Jag saknar dig.

Idag är det 1 år sedan min fina morfar dog. Det gör ont i mig när jag tänker på att du inte längre finns. Vi kunde inte ses så ofta eftersom du bodde runt 60 mil från mig, men jag saknar dig ändå supermycket. Jag vet att du har det bättre nu. Du mådde inte bra den sista tiden. Jag är så otroligt glad att jag hann träffa dig strax innan du försvann... önskar vi hade fått mer tid tillsammans.
Morfar, jag älskar dig!<3

Isabella


Hälsningar från fyllo i Thailand.

Har nu kommit hem från lunchen med Linda som även blev en tripp till Hälla med mamma och syster. Nu är jag trött. När jag kollade facebook nu när jag kom hem hade Millan skrivet för en timme sen ungedär. Hon var full och skulle tatuera sig. Lilla hjärtat säger jag bara, hoppas fan den blir fin och att det inte är en tribal i svanken. För då, då kan vi inte vara vänner längre. Tyvärr. haha
Donken ringde när jag satt på lunch med Linda. Det var Julia hon började med att fråga om det var fest i helgen haha. Så tänkte jag "Ringer hon för att fråga om det är party eller vill hon att jag ska komma upp och jobba?" haha. Hon ville både och. Så i morgon blir det jobb 11-15. Så uppstigning redan vid 09. Blä! Efter jobbet blir det solning med Thess och Ange. Trevlans!:D

Isabella

Frost....

Vilken chock jag fick när jag gick ut i köket när jag vaknat. Frost överallt. Först trodde jag det var snö och fick lite lätt panik, sen insåg jag att det bara var frost. Det är fint tycker jag. Mysigt på något sätt. Fick ett ryck och tog på mig vinterjackan och steg utanför dörren och tog några bilder på det vackra. Så fint när solen lyser för en gångs skull också:) Nu har jag ätit frukost, klätt på mig, sminkat mig och borstat tänderna. Bara ytterkläder som fattas och det ska jag ta på mig nu. Ska kila till bussen right away. In till stan för att luncha med Linda ska jag:)

Isabella


Help me Dr.Dick

Haha skönaste låten jag hört på länge! Tack Axel igen för Spotify. Länge sedan jag lyssnade på E-Rotic, någon mer som minns dem?^^ Slänger in den skönaste låten här.

E-Rotic - Help me Dr.Dick


I don't wanna play that part.

Bjuder på en sjukt fin låt med Beyonce. Den bästa jag hört med henne faktiskt. Får rysningar och blir så där jobbigt känslomässiga även fast jag mår super.

Beyonce - Broken hearted girl



Isabella

 


Bryr jag mig?

Axel gav mig nyss Spotify. Jag är sen med det, I know. Bryr jag mig? Nej. Men tack Axel för det:) Kommer vara nice. Slippa vara olaglig och ladda ner så mycket hihi.
Ska nog slå på ett avsnitt av Fruarna eller så ska jag faktiskt se Twilight, sen med det med. I know, men jag bryr mig inte om det heller. Alla säger att filmerna är så bra så ska ge första en chans och sen om den är bra ska jag gå på bio på den andra med Amanda antagligen:)

I morgon blir det till att luncha med Linda:) Trevligt värre liksom!

Isabella


Vet ni vad?

Vet ni vad?
Jag tror faktiskt att jag är kär. Jag tänker på honom nästan hela tiden. Jag blir glad så fort jag hör något ifrån honom. Jag blir varm när jag tänker på honom. Jag saknar honom. Jag saknar hans närhet, hans vämre hans kyssar. Detta måste betyda något. Jag tycker inte om att vara utan honom. Det är jobbigt. Han har mycket att göra i veckan och det suger. Men han är ändå BÄST! D, jag tycker om dig. Mycket!

Isabella


Friserad

Nu är jag nyklippt och nyfärgad:) Nöjd blev jag! Behövde in klippa mycket alls:) När jag kom hem färgade jag håret också så nu är det mörkare igen. Så som jag vill ha det.
Innan frissan gick jag till banken och fick hjälp med min faktura som jag inte fattade ett skit av. Skönt, nu är det klart också.

Slänger in en bild på hur mitt hår ser ut nu. Fick inte till någon bra, men denna får duga;)


Klippning...

Vaknade före alarmet ringde. Kan var för att jag inte sovit superbra i natt då jag sovit ensam. Eller för att jag faktiskt inte la mig allt för sent. Kom ju i säng redan 02. Så nästan tio timmars sömn blev det. Skönt! Ska nu käka frukost, ska se vad jag kan htita för gott. Sedan fixa mig och ta bussen in vid 13.02. Har klipptid 14.00 faktiskt, är rädd att det ska bli för kort. Hon ska bara få ta det absolut mest slitna, jag vill inte bli av med längden. Och när jag kommer hem ska jag nog färga håret också:) Det behövs! Men innan jag ska till frissan så ska jag till banknen och betala in pengar, för det funkar inte via min internetbank, eller jag fattar i alla fall inte hur man gör så de får förklara för mig. Och sedan om jag hinner ska jag kolla på födelsedags present till mamma som fyller år snart:)

Isabella


RSS 2.0