Model för en dag? Nej,inte min grej alls!

Idag har det varit en heldag i Västerås tillsammans med Linda och Kamilla:) Vi var på The Studio, kanske inte riktigt är vår grej. Inte min i alla fall, känner mig bara fånig när de ber en posera, nej usch tacka vet jag festbilder haha! Köpte med mig tre bilder hem, Linda gjorde likaså och Kamilla hon köpte med sig två. Slänger väl in en av bilderna gär nedan tänkte jag, kan ju bjuda lite på mig själv ;)


Jag är lycklig, right?

Jag kan inte sova. Ligger bara och tänker. Tänker på massa saker. Jag vill inte tänka. Inte nu. Jag orkar inte. Jag vill bara sova. Jag ska faktiskt upp 08.30 i morgon, så jag borde sova nu, men jag kan inte.
Har massa tankar om allt möjligt.

* Vad ska jag ha på mig i helgen?
* Vad ska jag göra med mitt liv?
* Är han lycklg?
* Är jag för mycket?
* Vill vi samma sak?
* Varför orkar jag inte plugga?
* Är jag en dålig människa?
* Hur vill jag bo?
* Vad ska min hund heta, vilken ras ska jag ha?

Detta är bara ett urval av vad jag tänker på när jag inte kan sova. Jag hatar det. Dessa tanker får mig att må dåligt. Jag blir inte lycklig. Jag är lycklig, eller är jag inte det? Jag har världens finaste pojkvän och de bästa vännerna och min fina familj. Jag borde vara lycklig, right? Ja, jag är orolig att jag känner mer än vad min pojkvän gör, och det gör mig galen.

Nu ska jag försöka sova igen, vet att det inte kommer funka, men jag måste. Kissnödig är jag också...

Torka...

Bloggtorka just nu... tycker att allt är skit för tillfället. Känner inte för att göra något alls. Vill bara ligga ner i min säng och typ sova i fem år. Jag vet inte vad som är fel, men något är det som gör mig på dåligt och tråkigt humör. Därför skrivs det inget för tillfället...

Vad säger ni?

Nu vill jag har ärligt kommentarer här. Ungefär den här färgen skulle det nog bli om jag färgade det åt det röda hållet. Vad tycker ni? Skulle det funka? Fult? Fint? Bring it! Ärligt nu, så jag inte gör det och sen tycker alla det är skitfult haha.


Besviken

En lektion idag bara, matte var det. Ekvationer är det som gäller, it sucks! Fick reda på hur det gick med förra inlämningen av geometri. G+ fick jag, vilket jag INTE är nöjd med. Enligt henne redovisar jag för väl. Hur kan man göra det? Jag har alltid lärt mig att man ska redovisa sina tankegångar osv, men så nu ska jag bli mer slarvig så kanske det går bra.

Slutade vid 10, då lektionen var slut. Gick upp på stan för att möta Millan. Astrid var med också, trevlans. Vi gick direkt till Johanssons Presentaffär och hittade direkt vad vi ville ha. Effektiv shopping värre:D Det blev massa fina saker, skulle vara glad om jag var Caroline. Kanske ska säga att det är födelsedagspresent till Caroline som fyller 20 år på lördag:) Idag kommer hon äntligen hem från sin resa i Thailand, där hon har varit i 3 månader nu! Och i morgon är det välkomen-hem-och-födelsedags-party för henne:D Kul!

Nu är jag trött efter att ha ätit. Lagade något jag aldrig lagat förut och det blev gott som tusan! Bacon i sås med pasta typ. Mums!
Så nu tänker jag vila innan jag måste sätta mig för att skriva min jäkla engelskauppsats:(

The Blind side

Idag när jag var hemma och degade kollade jag på en film. The Blind side heter den. Baserad på en sann historia om Michael Oher, en ung svart man som växt upp under svåra förhållanden och med hjälp av sin fosterfamilj får en chans att klara skolan, vilket sedermera leder till en proffskarriär i amerikansk fotboll. En väldigt fin film. Den bästa jag sett på länge! Grät väl lite ibland, inte av sorg, utan för att det var så fint. Så jag tipsar er att se den. Slänger in trailern här nedan så får ni se om ni blir sugna eller inte;)


Vad ska man tro?

Hej hallå alla glada!
Sitter i min säng och väntar på att hjärtat ska ringa och säga att han är påväg, men känner jag honom rätt så blir det "förlåt att jag inte ringde, jag glömde och min tele är död också". Well well, bara han kommer inom snart framtid är jag nöjd:)
Idag har jag degat, pluggat lite, blekt tänderna, duschat och så. Känner mig rätt fräsh för tillfället;) Så jag är redo för att baby kommer snart hihi.

Ida har fått i uppdrag att photoshopa en bild på mig, så jag får rött hår:O Jag har länge undrat om jag ska våga, men alla killar jag frågat säger stark "Nej", även David haha. Medan vännerna, som Millan säger "jag tror du skulle passa i det". Vad ska man tro? Så Ida är snäll och fixar och trixar:)

Puss och kram på er!

My weekend.

I fredags var det partaj! Fet förferre hos Ange med kul folk. Sedan var det av ner till kära Joar Blå, en helkul kväll:D Slutade kvällen med mat at torggrillen, där det inte var en enda kotte i kö!:O Sedan körde vi hem Ange innan Lina, David och jag åkte hem till mig och sussade gott:)
Lördagen började med att titta på när hjärtat hade innebandymatch. Var där med Lina, Linda och Sandra. Sedan for jag hem tillsammans med älsklingen hem till honom. Klockan 18 for vi till Joar för att plocka ner efter deras studentfest sedan började vi jobba vid 20.00 båda två. En rätt kul kväll på jobbet faktiskt. Mycket bättre än vad jag trodde den skulle bli som tur var! Kull lekte vi hihi. Efter jobbet for vi upp till Donken för lite nattkäk, sen hem till mig och sov gott.
Söndagen var det slapp som gällde. Hade myskväll hemma hos David, med film och så:)




Bild från i fredags:) från vänster; Ange, Lina; jag; Sebbe  och Anna.


Grattis till mig;)

Sitter nu på Datorkunskapen och jobbar med Excel. Helt ok faktiskt. Lektionen är slut om cirka 15 minuter, skönt. Då kommer mamma och hämtar mig så kör jag hem och sen ska jag sova lite till, sova bara 4,5 timme i natt. Nu när vi håller på med Excel räknade vi ut en familj inkomst och hur mycket de gör av med pengar på en månad, helt random bara. Och nyss räknade vi ut hur många dagar vi ha levt, från att vi föddes till idag. Jag har levt i 7209 dagar. Det ni! Grattis till mig på min 7209:e dag!:D

I want your drama, the touch of your hand


LMFAO!

Sitter här i min säng och lyssnar på LMFAO, de får mig att vilja att det ska vara fredag nu! Men om mindre än 24 timmar sitter jag  hos Anglice Rask och dricker mig karatefull! Japp, fjortis I know. Men jag får säga så, för jag blir nästan aldrig full, så i morgon SKA jag bli det.


LMFAO - Shots


LMFAO - Yes


Matteuppgift; DONE!

Matteuppgiften tog verkligen hela min tid igår. Insane! Tur att min fina älskling hjälpte mig via msn och sedan när han kom hit efter träningen. Han är så fin som orkar hjälpa mig även när jag inte har mig brightest moments så att säga;) Klar blev jag och i morgon ska jag lämna in den! Hoppas den blev bra.

Inatt har jag sovit så sjukt underbart skönt! Inte vaknat en enda gång tror jag, hur ofta händer det liksom. Och i morse var sängen såå underbar när hjärtat skulle upp för att gå till skolan. Jag gick med upp och käkade frukost och sen lade jag mig och somnade om igen när han hade åkt. Hade de sjukaste drömmarna!


Projekt MATTE!

Nu är det snart dags att börja med matten. Inlämningsuppgiften ska in i morgon och jag har inte ens börjat. Bra jobbat, I know! Men jag kommer nog klara det... hoppas jag. Älsklingen kommer hit i kväll och ska få kolla på den när jag är klar och är jag inte klar får han hjälpa mig med det jag inte fattat. För han är ju en gud på matte;)

Klockan ett börjar projekt MATTE! Så chilla i 20 min till ungefär, sen kör jag!;)

Nu vill jag har fredag!

Idag shoppade jag "loss" lite. Köpte lite grejer som jag tänkt ha på fredag:) Har nu provat allt och till och med hur jag ska ha håret, känns bra. Kommer känna mig lite spansk haha. Tänkte slänga upp ett par bilder så får ni säga vad ni tycker, okej? :)

   



Glatt överraskad!

Igår överraskade älsklingen med att komma 1,5 timme tidigare än vad han skulle:) Dock fick jag panikduscha och avsluta mitt samtal med Millan för att hinna! Han skrev först på fejjan och då förstod jag att "en mysig överraskning" kunde vara att han skulle komma tidigare, för han vet att jag blir glad då:) Sen fick jag ett sms "Står utanför din dörr om 10 min=)". Snabb som jag är var jag nästan precis klar när han kom. Hihi, hade en mysig kväll som vanligt innan det blev nana kudden tillsammans med världens bästa kille! <3

Idag var det skola, trodde jag och Tess skulle bli tio min försenade, men vi hade glöm att vi inte började fören 9 istället för 8.30, det var ju bra. På engelskan som sedan började vid 9 fick vi reda på hur det gick på proven vi hade förra veckan. Jag blev glatt överraskad, då det kändes som det gick skit på hörförståelsen. Men det blev tydligen ett -mvg, så glad blev jag! andra delen blev g+, hade inte pluggat på orden alls, och de utgjorde en stor del av den delen av provet, men resten var bra så det sög ju lite, men jag får skylla mig själv :P

Gick tidigare från matten för att ha körlektion, det gick helt okej, trots att det var 1 månad sedan jag var där och körde sist! Men nu jäklar ska jag köra på och plugga teori så jag får det där jäkla kortet någon gång;)

Ordet snart

Om någon säger snart så antar jag att de menar inom en kvart eller i alla fall en halvtimme. Mer än en halvtimme, är inte snart. Eller är det det? Jag får nämligen ryck när folk säger snart och inte hör av sig fören efter typ två timmar. Är jag konstigt? Snart är en kvart, därmed basta! Nu är det min gullig pojkvän som glömt bort att snart betyder 15 min. Nu har det gått 1,5 timme sedan det var "snart är filmen slut"....


I love you enough to let you go

Har fastnat för I'm already gone med Kelly Clarkson, sjukt fin låt. Så jag delar med mig. Var tycker ni? Fin va:)


10 godnatt

Igår var det jobb som gällde, gick fint. Blev kassa för hela slanten för mig. Lina kom upp strax innan jag slutade, sedan for vi hem till mig. Kollade på slutet av Melodifestivalen, helt fel låt vann ju i alla fall. Även om jag inte har kollat på något avsnitt direkt. Sen gjorde vi dipp och grönsaker och det blev även ost och kex till The proposal. Den var riktigt bra tycker jag. Rolig, vi skrattade mycket:)
Efter det kollade vi på Ztv i några timmar, lade oss i sängen och pratade och vid 04.22 bestämde vi oss för att det nog var dags att sova på riktigt efter ett antal försök till att säga godnatt. Ni vet hur det är, man kommer på fler saker att säga vilket leder till sisådär 10 godnatt innan det väl sker på riktigt haha.

Nu åkte Lina nyss hem och jag ska hoppa in i duschen tänkte jag. Sedan blir det jobb ikväll med 17-22. Får se hur det går ikväll.


Min fina vän Lina:)


10-03-13

Igår sov jag hos Finast. Åkte med honom hem efter Lindas och min lunch när han slutat skolan. Degade lite i soffan först och kollade lite tv. Sedan kom jag på den fina idén att vi kunde tvätta hans bil. Han har velat göra det länge och tjatar alltid om att han inte hinner eller orkar, så tillslut tog vi på oss gummistövlar och gick ut för att göra den fin. Två timmar senare var den tjusig och det blev mat inne hos Patrik och Annie (Davids syster och hennes kille) där även hans andra syster Malin var. Korvstroganoff blev det, gott. Dock har jag aldrig ätit det med mackaroner förr, men det gick fint det med;) Spelade Den försvunna diamanten efter, David och jag kampade om diamanten, men han vann den lilla snorbusen! När de andra skulle se på Let's Dance gick vi in till David och kollade på film. Först blev det Law abiding citizen, den var rätt bra faktiskt. Och efter det blev det en film till, The Illusionist, den varockså bra. Härligt med bra filmer!:)

Idag kom pappa och hämtade mig vid 10, David skulle på Innebandymatch i Hallstavik, samling typ 10.30. Så just nu spelar han match, min duktiga kille:) Själv ska jag åka och jobba 17-21 ikväll. Efter jobbet åker Lina med mig hem:) Mysigt!


Dags att byta p-piller?

Jag har känt mig rätt nere den senaste tiden. Nog för att jag alltid är extra känslig innan jag ska ha mens, men det brukar försvinna rätt fort. Inte nu, jag är fortfarande nere. Det känns som att ingenting jag gör duger riktigt. Min självkänsla suger väl rätt hårt just nu. Jag visar det inte utåt, men jag mår inte så bra som jag vill och brukar just nu. Det suger hårt! Jag funderar på om det kanske är dags att byta p-piller? Ska ringa i morgon tror jag, glömde det idag. Så ska försöka komma ihåg det, och kanske till och med gå dit i morgon.

For in till stan idag vd 15 tiden, gick och solade med Tess och Carlos, sedan mötte jag upp Jojjo för att käka. Vi satt på Wickmans någon timme och babblade, trevligt! Sen blev det en lång, kall och jobbig promenad till Yenny nere på slånbärsan för möte. Så nu är schemat hyffsat klart inför april.

Jag har så sjuuukt ont i huvudet att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag tycker så otroligt synd om mig själv just nu!

Ahlin INTE Aaaaaaahlin!

Älsklingen var supertrött när han kom igår, men trots det somnade vi inte fören närmare 02 i natt. Stackarn var så trött i morse.. tyckte så synd om honom som var tvungen att gå till skolan medan jag kunde ligga kvar i sängen. Jag somnade snabbt om efter att han hade åkt och sov hårt fram till 11, då min systers tandläkare (tror jag) ringde på hemtelefonen. Sprang upp och svarade och jag hörde knappt vad hon sa nyvaken som jag var. Hon bröt otroligt mycket på något språk. Hon uttalade vårat efternamn så som de flesta utländska uttalar det A-hlin, verkligen betonar det Aaaaahlin. Som om det var ett utländskt namn, lite som Ali liksom.
Well somnade om efter att ha gett henne mammas nummer. Vaknade vid 13 igen och nu har jag käkat "frukost", gott var det:)
Om en timme bär det av in till stan!

Svettigt!

Guuuuud vad duktig jag känner mig! Har tränat en timme, duschat, rakat benen, fönat håret, plattat håret. Helt enkelt fräshat till mig. Det behövdes, kände mig rätt ofräsh. Speciellt efter att ha svettats en timme höhö. Om cirka 30 minuter kommer den finaste jag vet hit:) Mysigt, dock kommer han somna rätt fort, då han har spelat fotboll nästan hela dagen i skolan, sedan haft både innebandyträning och fotbollsträning nu på kvällen. Oj vad han sliter min grabb;)
Dags för något att dricka. Ha en fin kväll!:)

. . .

Idag har jag en jobbig/dålig dag känns det som. Jag känner mig nere. Som om jag bara är i vägen för alla och allt. Att jag inte är tillräckligt bra. Ja idag, eller just nu är inte mitt självförtroende på topp. Jag har ingen aning om varför, men jag antar att man kan känna så ibland. Eller? Jag hoppas att det ska kännas bättre när David kommer hit ikväll...

Prov två, done!

Idag var det engelska prov nummer två. Gick sådär, är sur över att det inte var några glosor idag som de hade sagt. Utan de var igår istället, sånt gör mig förbannad. Speciellt eftersom jag inte hade pluggat på glosorna till igår utan lite till idag. Äh, finns inte så mycket att göra åt det nu. Var ner till Westerlundska en snabbis efter och kollade på när Hjärtat spelade fotboll. Fotbollstuneringen som Westerlundska har varje år, ägde rum idag. De gick till semi, duktiga. De hade de absolut FULASTE "matchtröjorna" jag sett i hela mitt liv. Vita och rosa typ. Jättesmå också. Skrattade bara åt dem haha. Nu har jag kommit hem och trött är jag, jag tänker faktiskt vila en stund, så som jag gör nästan varje dag:P
Föresten, jag är glad för att min mattelärare igår insåg att hon gett mig för lågt betyg på senaste matteprovet när vi kollade igenom det tillsammans. Så hon skulle ändra det till ett VG, me happy about that!;)

Skona mig!

Jag mår inge bra. Jag känner mig sjuk. Mina armar värker. Mina ben värker. Mina knän värker, vilket de har gjort ända sedan i lördags. Min näsa värker, japp det stämmer. Denna värk jag känner är inte någon vanlig värk, den är konstig. Obehaglig. Kan inte direkt beskriva den faktiskt. Det är lite som om det strålar i mina kroppdelar. Snuvig har jag blivit också och lite smått hostig. Håller jag på att bli sjuk? Jag orkar inte och har verkligen inte tid just nu! Så snälla, skona mig från sjukdom!

Ett prov avklarat 3 kvar

Japp, då har jag gjort dagens prov. Engelska grammatik var det som gällde. Det gick väl sådär, inte särskilt nöjd är jag i alla fall. Nu är det matte om cirka 15 minuter. Därefter blir det till att träffa Angebange i det fina vädret:) Solbrillor idag skulle inte varit helt fel, men de glömde jag hemma plus att det skulle kännas så fel att ha solbrillor till den fetaste vinterjackan efter.


(8/3-10) 9/3-10

Filmen var bra. Sorligt slut, nära till ett par tårar var det allt. Känslig, I know;)
Nu ska jag nog faktiskt kolla ett avsnitt av solsidan och sen dags för att krypa ner under täcket, på riktigt. I morgon är det prov som gäller, engelska grammatik. Hoppas det går bra. Efter skolan ska jag träffa Ange för en fika/lunch och planera inför vår röjjarkväll den 19e!:D Kommer bli dunder, det är jag säker på. Fylla som as ska vi bli eftersom vi typ aldrig är det höhö.

Godnatt, sov gott hörrni!

En helmysig dag med den finaste jag vet.

Det var mycket på jobbet igår. Mycket folk kom och var hungriga, men det gick ändå riktigt bra i köket:) Efter jobbet hämtade mamma mig och vi åkte till järnvägsstationen för att plocka upp hjärtat som kom hem från studentkryssningen. Sedan körde mamma oss till honom. Startade en film Prinsessan och grodan blev det, den var inte så jättebra. Tråkigt tycker jag, som hoppats att den skulle vara bättre. Älsklingen var så trött så jag lät honom sova under filmen. Vi la oss för natten runt 23-tiden. Han somnade nästan bums! Inte jag, men tillslut så somnade jag i hans famn:) Vaknade tidigt i morse redan vid 9, men vi somnade sedan om båda två och gick upp vid 12. Åt lunch direkt, pyttipanna och smörgåstårta blev det. Gott! Har haft en väldigt lugn och skön dag tillsammans hemma hos honom. Körde in hans syster till stan för att hon skulle hämta sin bil. Efter det tog vi en tur i bilen, David visade mig runt på deras gård/ägor. Det var mysigt så nu vet jag ungefär hur stor hela deras gård är, och den är rätt stor kan jag meddela. Tror älsklingen blev glad över att få visa mig runt hihi.
Han körde hem mig för snart 2,5 timme sedan då han skulle på träning. Nu ska jag ta och slå på en film faktiskt:) Gran Torino blir det.


Skadeglädje är den bästa glädjen!

Inatt var det jobb som gällde. Gick la bra, till en början såg det ut som om det inte skulle komma mer än 200 pers, men sen helt plötsligt rullade det inte typ 80 pers SAMTIDIGT, vilket skapade en stor äcklig kö. Men den fick vi bort rätt snabbt. Sen rullade det inte ännu mer folk under kvällen. Så det blev ändå en hel del.
David ringde mig under kvällen, kul att han hörde av sig utan att jag bett om det. Han är nämligen inte så bra på sånt haha. Sen ringde han även mig innan jag skulle sova vid 04-tiden då jag kommit hem från jobbet. Han var jättefull, och jag har nu pratat med honom igen. Och idag mår han som han förtjänar mohaha. Jag vet jag är elak som skrattar, men tycker det är lite roligt allt.
Nu ska jag åka till jobbet 17-20 jobbar jag, sedan kör mamma mig och David hem till honom. Blir en lugn kväll med bara film och närhet.

Ha en fin söndag!:)

Hard work work.

Igår var det fest för Anton, trevligt. David och jag åkte hem till honom runt tolv någon gång, började kolla film, men stände av efter typ 30 min och sov istället. Idag har jag jobbat Donken 11.30-19.00, det gick la bra, mycket folk. Nu har jag precis sminkat om mig efter att ha sovit en timme. Är dags för jobb nu i natt också. 23-04 på Joar är det som gäller. Jag mår kasst, sjukt illa, hoppas det inte kommer mycket folk, jag orkar verkligen inte.
Hjärtat är på studentkryssning i natt, hoppas han har det kul:) Men inte för kul, han har ju en tjej här hemma( jag;P) som faktiskt vill att han sköter sig och kommer hem ordentligt. Hoppas verkligen inte att deras båt fastnar ute på Östersjön, som så många andra båtar har gjort senaste tiden.

Nej nu är det dags att klä på sig! Ska åka om cirka 20 min. Ont i benen har jag också efter att ha stått upp en hel dag i köket. Ja, det är synd om mig nu!

Mer skratt åt folket!

Igår var jag som i tidigare inlägg grinig, men det släppte efter några timmar. Min lilla sötboll kom och hämtade mig efter sin träning vid 22.30. Efter en stund med honom blev jag på bättre humör. Vi busade och skrattade mycket, det gillar jag! Mer bus och skratt åt folket!:D

Idag var skola, rätt tråkigt as usually. Sen träffade jag Evelina och Linnea och de fick hålla mig sällskap i väntan på min buss. När jag kom hem slocknade jag, kunde verkligen inte hålla mig vaken! Sov bara cirka 30 min, dock väldigt hårt. Märke inte att det hade ringt tre gånger och fått två sms, shit vad skönt att jag fick sova riktigt djupt! Snart är det dags för duschen. Det vankas födelsedagskalas/inflyttningsfest hos herr Anton idag, som fyller 23, grattis grattis Anton!:)



Oväntat

Haha roligaste grejen hände på msn idag. Eller kanske inte roligaste, men kul var det. Jag skrattade.
En kille vid namn Jelmer från Holland som jag lärde känna när jag var i Tyskland i 1:an på gymnasiet. Vi var ju på en grej som heter Comenius Projekt där man träffar andra elever som går liknande program (Samhäll Europa) som vi. Och det året var det elever från Holland, Tyskland och Frankrike. Min kompis Nathalie hängde lite med denna kille vid namn Jelmer och ikväll skrev han till mig på msn. Minns inte när jag pratade med honom sist, i alla fall så såg vår korta, men roliga konversation ut så här;


Jag tyckte det var roligt i alla fall, liten chock, inte direkt vad jag hade förväntat mig att han skulle säga haha.



Det är vad jag vill just nu

Idag är en dag då jag irriterar mig på det mesta. Från att vara på rätt bra humör till att tycka att det mesta suger gick snabbt. Idag vill jag bara vara ensam, eller med David. Han får mig att må bra. Idag stör jag mig på min familj, inte mamma. Men syster och pappa. Så fort jag är grinig får jag höra det, jag får aldrig ha en dålig dag tydligen. Varför ska jag vara glad jämt, det gör mig ännu surare när min syster till fjortis gapar klagande "fan vad sur du är! varför är du så sur, har du mens eller" Nej, det har jag inte! Kan jag inte bara få vara lite grinig, så som du är typ 24/7?! Gahhh utbrott gånger 1000 idag. Tänkte tränat, men just nu känner jag inte för det alls. Göra klart engelskan måste jag också, men det känner jag verkligen inte för just nu! Så nu laddar jag hem en film, som jag vill ska komma hem fort. Det kan jag nog bara drömma om, men hoppas går ju.

Vill bara ligga i min säng, eller Davids, med honom. Kolla film och kramas! Det är vad jag vill just nu. Kan jag inte få göra det?


Lite duktig har jag varit idag i alla fall.

Älsklingen kom hit igår runt 21, mysigt! Önskar att vi alltid kunde få vara tillsammans, allt är så mycket bättre då. No school for me today, mått illa hela natten, så skippade det. Och älsklingen låg och drog sig länge med mig innan han for iväg till skolan. Min fina kille:)
Själv har jag sovit ut, kan aldrig få nog utav att sova haha. Sedan har jag även gjort klart in andra inlämingsuppgift till Psykologin och nu skickat in den, känns skönt! Har även gjort en del av engelskan. Tagit fram soppan, så jag kan äta den snart tänkte jag. Ikväll blir det lax till middag.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Solsidan tänkte jag:)

Så fick fläsket röra på sig lite...

Nu sitter jag här på sängkanten och ska smörja in mina ben så de blir lena och fina. Har duschat och fräshat till mig lite nämligen;) Innan det tog jag mig faktiskt en liten runda inna på "gymmet" här hemma. 30 min på trampmaskinen och sedan lite lyft med armarna. Känns gött! Så nu ska jag smörja in mig, klä på mig lite och fixa håret innan hjärtat kommer. Han åker väl snart så bäst jag skyndar mig. Han får ju inte se mig naken:O haha


In school

Sitter nu i skolan, datasalen där vi ska ha engelska. Kom till skolan för redan en timme sedan ungefär. Har varit lite duktig och pluggat lite extra matte, så jag hoppas det ska gå hyffsat på provet i alla fall. Är faktiskt lite nervös...
Usch vad jag så inte orkar ha engelska just nu, trött är jag också prutt på det. Nej bara att ta tag i det och börja. Har ju trots allt prov i engelska snart också. Och det ska jag väl kunna klara av utan problem hoppas jag;P

Godmorgon!

Nu är det dags att dra sig hemifrån. Tänkte tagit bussen, men usch vad kallt det är ute. Så jag åker med mamma. Kommer till skolan över en timme innan jag börjar men då hinner jag räkna lite matte. Har matteprov i dag. Hoppas det går bra! Men innan det är det engelska, grammatik. Boring! När matten är klar ska Tess och jag dra och käka,mums!

Ha en bra dag!

Tisdag = tv;n och jag;)

Fruarna is back and it feels good! Yes, äntligen är de tillbaka och jag älskar det. Konsigt hur mycket man kan gilla en serie faktiskt, men jag älskar den. Den ger så mycket känslor. Finns inte många avsnitt jag inte gråtit till. Både av lycka och sorg. Efter det blev det Cougar Town, en härlig serie som jag också ska börja följa. Tisdagar kommer bli en dag då jag verkligen är bänkar *läs liggandes i sängen* fram tv:n;)

I morgon är det matteprov, hoppas det går bra. Men är inte så säkert, inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort:/ Well, wish me luck fellas!
Godnatt på alla nattugglor där ute;)

Jag gillar serier.

Idag bestod middagen utav stekt kyckling och massa sallad. Gottigottgott. Blev ingen soppa idag, har inte varit så hungrig idag. Sovit en del, då min natt var konstig som jag tidigare berättade.
Nu på kvällskvisten har varit lite busig och laddat hem de 5 första avsnitten utav serien Solsidan som går på tv4 på fredagar. Har hunnit se två avsnitt, och jag gillar det. Min typ utav humor:)
Nu är det Dating in the dark som gäller, rätt kul faktiskt än så länge. Skulle inte klara av det, tänk vad besviken man kan bli när man får se personen. Låter jag ytlig? ja, jag kanske är det. Men det ska faktiskt klicka fyskiskt också enligt mig. Sedan klockan 21 är det ÄNTLIGEN säsongsstart av Desperate Housewives! Som jag har längtat!!!:D:D:D Ännu ett happy moment haha. Dags att kila,ska fortsätta kolla på dating in the dark:P


Solsidan


Dating in the dark


Desperate Housewives


Happy moment!

Oh yes, oh yes, OH YES! I found it, I found it! Jag har hittat mitt bankomatkort!:D Kan inte beskriva hur fucking glad jag blev när jag kom på vart det kunde ligga och sen att det verkligen låg där! Wihooo, nu har jag det, och det det känns skönt! Något som hade toppat min dag ännu mer var jag om jag hade varit vaken när älsklingen ringde vid 11.04. Jag vaknade 11.35. Fuck it! Annars hade han varit här just nu... det hade ju bara varit så bra! Men men, what to do? Hade ljudlös, utan vibration så här vaknade man inte:(
Får ses i morgon istället. Sov ju tillsammans inatt och det var bäst som vanligt! Dock sov jag konstigt igen, kändes som om jag var vaken fast jag sov. Läskigt och jobbigt. Men att hjärtat var här gjorde allt bättre.


Svar till T's frågan på inlägg "It's on!"

"Dieten" jag kör på heter Soppdieten.
Den ser ut så här; Dag 1 Soppa i stora mängder. Ät alla sorters frukter så mycket Du orkar men i dag inga bananer. Om du gillar melon så går det bra.
Dag 2 Alla sorters grönsaker, hur mycket som helst, kokta eller färska. I dag skall du undvika ärtor, säd och bönor. Soppa i stora mängder.
Dag 3 Alla sorters frukt och grönsaker. I dag dock ej banan eller potatis. Soppa hur mycket som helst.
Dag 4 Soppa! Ät 5-8 bananer och drick 5-8 glas lättmjölk.
Dag 5 Ät 5-6 tomater och c:a 300 g nötkött. Mycket soppa!
Dag 6 Ät kokt fisk så mycket Du orkar samt olika grönsaker utöver soppan som vanligt.
Dag 7 Ät så mycket du vill av mörkt ris, grönsaker (kokta eller råa), sockerfria safter, te eller kaffe utan socker. Ingen soppa dag 7 och det ska man vara tacksam över ...

Dock kör jag inte exakt på detta. Förra gången gjorde jag det, men man har ingen energi då och blir grinig, så denna gång tänkte jag äta frukt eller äggrör plus grönsaker till frukost, soppa till lunch, kyckling, kött, eller fisk plus grönsaker till middag. Och är jag hungrig däremellan blir det frukt eller ännu mer soppa. Låter väl inte allt för farligt?;)


Today's dinner

Dagens middag blev mumsig. Kyckling och thaiwok med goda smaker:) Nu har jag duschat och ska öppna matteboken för att plugga lite. Ska försöka hinna klart innan älsklingen kommer så han kan hjälpa mig med det jag inte ha fattat. Han är ju så bra på matte så han får hjälpa mig.

Blev ingen workout idag, dåligt jag vet. Vet inte vart min tid tog vägen faktiskt...
Ska försöka i morgon istället. Först är det skola i morgon, sen ska jag träffa Millan, och boka körtider ska jag göra också!


That's why we will break through!

Åh, fann nyss en mysig låt med Akon som jag inte har hört förut. Så tänkte dela med mig av den:)


You are everything in my life see the joy you bring
And ain't no one I compare you to
And I know that you will never walk away from me no matter what
And that's why I plan to do the same thing for you
And I want you to know


FUCK FUCK FUCK!

Fuck, jag hittar inte mitt bankomatkort! Jag vill gråta! Helvetes jävla skit! Jag använde det senast i fredags på Joar. Gav det till David i garderoben för att jag inte hade några fickor, använde det i baren för att handla något. Gav tillbaka det. VIlle handla igen och tror jag stoppade det i bh:n eller gav jag tillbaka det? Jag är fett osäker. Börjar nästan tro jag gav tillbaka det. Ligger inte i min plånkbok och inte i min väska jag hade dit. Ska kolla i min jacka men där kan det inte ligga, helt omöjligt. Jag har i alla fall panik just nu! Ska laga mat, och försöka glömma det för en stund....

It's on!

Nu ska jag köra så det ryker! Här ska kilon rasa! Soppan tillagas just nu för tillfället, klar om cirka 20-30 minuter. Har vägt mig och insett att jag ska fan bli av med cirka 8 kilo. Bara att satsa då! Ska träna minst 30 min idag också. Varje dag ska jag motionera minst 30 min i alla fall för att få lite extra verkan. Jag vet att denna diet funkar, körde på den i höstas, och det funkade, men jag och min vän gav upp för att det var så tråkigt. Men fuck tråkigt, nu kör jag!


Sista gången gillt....

Idag är det min och Davids 3 månaders dag:)<3 Känns riktigt bra! Så efter att han har tränat i kväll kommer han hit så ska vi pussas mycket, och han ska hjälpa mig med matten. Härlig kombo va?;) 

Fy, vilket väder det är idag! Fick ju en chock då jag tittade ut. Ja, jag har nyss gått upp. Vaknat fram och tillbaka från åtta tiden, men nu gav jag upp. Nu ska jag snart gå och börja laga min soppa. Idag börjar my healthy life. Får se hur länge det håller nu. Håll tummarna för mig hörrni! Funkar det inte nu, kommer det aldrig funka känns det som. Så last chanse!

Vill ju inte sluta så här precis!


Sämst på update under helgerna, I know!

Helgen har gått riktigt fort, känns fortfarande som om det är lördag. I fredags var det massage med älskling på Spa Hud & Harmony på First Hotel här i stan. Det var såååå skönt, helt underbart! Man borde unna sig det oftare. Vi lagade middag efter och sedan bar det av på party med mina cola vänner;) Så ingen lugn hemmakväll som vi hade tänkt oss, men vad gör det om hundra år?;P Var en kul kväll, alldeles lagom.
I går (lördag) for älsklingen iväg på match redan vid 11.30, och sedan hade han spelning i Uppsala också på sin brors "klassfest" typ så då hade jag lite tjejkväll här hemma. Millan, Carro och Tess var här, jag lagade middag, vi badade, tog fula bilder, kollade på Bröllopsfotografen och hade det allmänt trevligt:) Millan och Tess for hem vid 02.00 ungefär. Carro och jag ville se skräckis så vi hyrde The Messengers, helt okej faktikst. Älsklingen var med då också, han kom hit runt 03.00 typ, kollade dock inte på filmen så mycket, utan sov haha. Kom väl i säng runt 05.00 och sedan körde plutten in Carro i morse tilljobbet vid 11. Sen kom han tillbaka och vi bara slappade innan han körde mig till jobbet vid 16.00. Gick la bra att jobba idag. Helt ok dag liksom;)

Tråkigt inlägg, i know. Ska hitta på något kul till i morgon;)

 

 


Japp, vi är muppar. Men jag älskar oss!

 Carolines hår blev färgat:)

                                                                    

RSS 2.0