Provskrivning

Nu är det dags för mig att bege mig mot bussen. Skolan väntar, där det ska bli provskrivning. Får la se hur det går helt enkelt. Samhäll är ämnet, tryckfrihetsförordningen och lagar och rätt. Wish me luck guys!;)

Sjuanmälan

Jag tycker verkligen inte om att sjukanmäla mig till jobbet. Får alltid så dåligt samvete. Idag var jag tvungen att göra det tyärr. Var rätt taggad från början av dagen, pluggade lite och så sedan helt plötsligt fick jag så sjukt ont i magen, mådde illa som en gris och blev yr när jag ställde mig upp. Så inget jobb för mig. Mat snart om jag ens kan äta, mår fortfarande sjukt illa. Sen MÅSTE jag plugga mer!

Heartbeat


Slarvpelle

Ikväll ska jag försöka ägna någon timme åt att plugga Massmedia och Lag & Rätt. Prov på fredag. Samhäll it is. Om det ska bli kul? Nej, verkligen inte! Jag ska klara det. Klara det bra. Hade tänkt börja plugga när jag kom hem vid 12.05, men var så sjukt trött så tog en liten powernap. Trodde jag, det blev en på cirka 3,5 timme. Åh, så skönt det var. Papprena med sidorna som gäller inför provet har jag tydligen lagt någonstans där jag ej hittar dem. Blir till att stressmessa Tess igen, för att få reda på sidorna.

Jag verkar ha blivit en slarvpelle. Jag har ALLTID haft koll på allt, men nu de senaste veckorna har jag tappat bort en del saker. Det suger. På riktigt.

Häng!

Jobbat 15-19 idag, gick bra. Kändes som en konstig dag, känns inte som fredag, men heller inte som en vanlig vardag. Konstigt det där.
Jag har nu duschat och ätit. Hjärtat är påväg hit, han har tränat. Direkt när han kommer blir det snabbfix sedan in till Millan & Adam för häng och lite spel tillsammans med dem och Isabelle & Jonte, en parkväll eller vad man ska kalla det. Mys!


My passion


Att vänta...

Att vänta kan vara något av det jobbigaste jag vet. Även om det inte är något superspeciellt man väntar på, så är det ändå jobbigt.
Nu väntar jag på att min kärlek ska komma hem. Har väntat hela dagen. Han åkte härifrån redan vid 05.30 i morse och väntas komma hem 22.00. Så Inom en timme borde han vara här:) Vill ju pussa lite på honom!

Så i min väntan gör jag mig nog lite kvällsfika!


Fight for you


Coming home


I love it!

Jag bara älskar när man äntligen ska ta tag i plugget och inser att man har glömt en del av pluggbehören någon annanstans än där man ska plugga. I mitt fall är det att jag ska plugga hemma, men har glömt mina instuderingsuppgifter hos grabben. It sucks. Big time!

Pensionärsjävlar

Jag kanske är ond, men det är ju så roligt. Tycker det är helt genialt att någon har kommit på idén om att göra ett program om pensionärer som är sura hela tiden. Helt sjukt brilliant och roligt! En sak som är säker: Jag kommer sitta bänkad framför tv.n den 1 november!

Prutt på plugg!

Jag och hjärtat går en kurs inför julborden i ansvarsfull alkoholservering, det suger. Rekomenderar inte någon att gå den kursen. Dock bara två gånger, men det är mellan 09-16.30. Höll på att avlida förra gången, de snackar om samma sak HELA tiden. Fett boring helt enkelt. Och i morgon har vi prov, jag kommer faila fett. Prutt på det!

Idag hade jag körlektion på körskolan för första gången på 5 månader:O Det gick inte så bra enligt mig själv. Besviken! Usch! Pladdrade lite Sjökan på jobbet hennes också innan jag fick rusa till bussen. Åkte buss hem till mig första gången på någon månad. Kändes konstigt. Åker ju alltid hem till min älskling annars.

Nej, nu måste jag nog börja plugga lite inför provet i morgon och även inför samhällsprovet som är nästa eller om det är nästnästa vecka. Jag har i alla fall gjort klart inlämningsuppgiften som ska in om tre veckor. Bra jobbat av mig tycker jag!


För dig ska jag göra det tusen gånger om.



En riktigt skön låt som jag blev rekomenderad av en fin vän<3 Nu håller jag på och försöker hitta vad jag ska ha på mig. Det vankas middag hos Millanpillan. Får se om det blir öl och pizza eller något lite mer avancerat som hon har att komma med;) Ska försöka klä mig lite finare i fall det är finmiddag liksom.
Något annat som är speciellt med idag är att det faktiskt är min och Davids 10 månaders dag idag<3

RSS 2.0