The weekend

I lördags var det tjejmiddag hos Linda. Mycket trevligt var det:) Och det visade sig att Linda kunde faktiskt laga mat, något vi inte hade trott haha. Avslutade den braiga kvällen med mat på torggrillen och lite chill i Astrids lya. Hjärtat och hans otroligt snälla syster kom och hämtade mig runt 02.30, då de hade städat klart efter balen som älskling var på. Somnade fint tätt intill varandra som vanligt.

Igår åkte jag hem runt 10 på morgonen, mamma plockade upp mig då. Älskling skulle jobba, det var morsdagfika hemma hos dem, så nära 300 gäster hade de. Jag jobbade donken 12.30-16.00 sen hem och duschade och sedan åkte jag till älsklingen igen runt 18-tiden. Det blev krocket med hela familjen och middag.

Redan vid 04.00 for älsklingen iväg imorse för att klippa massa gräs han kom sedan tillbaka vid 08 och väckte mig så blev det lite frulle innan han, snäll som han är körde hem mig innan han skulle till skolan för att skriva ett sista prov. Sov ett par timmar innan det var dags för jobb idag igen 11-15 var det som gällde. Fick sluta en timme tidigare, hände inte så mycket. Skönt, för jag hade så jädrans ont i huvudet.
Nu väntar jag på att älskling och hans lag ska vinna poängjakten så han kommer hit någon gång. Myspys!






Eurovision 2010

Jag visste så att Sverige inte skulle klara sig till finalen. Vår låt sög!
Har hittat två låtar jag diggar riktigt mycket som jag tror kommer gå långt dessutom i finalen på lördag. Det är Frankrike och Tyskland som gör mig förvånad!

Frankrike är ändå den bästa! Min favoritmusik kan man säga:D <3 Hejja hejja Frankrike!


Tysklands låt är också bra och jag tror den kan gå långt:)

Hatar det

Jag hatar att välja mellan olika saker. Det kan var bland det värsta som finns. Vad det än gäller, vad man ska äta, vad man ska ha på sig, vad man ska göra osv. Just nu har jag ett sådant tillfälle och jag HATAR det. Jag vill göra alla tre sakerna. Jag har nu bestämt mig och gjorde den ena personen ledsen och arg vilket jag har full förståelse för. Jag hoppas bara att det går över. Jag gjorde bara det jag kände att jag ville göra. Är jag egositsk som tycker att man ska göra det som känns bäst för en själv? Det suger i alla fall att göra sina vänner ledsna jag hatar det! Hade jag haft körkort hade jag kunna löst det, men nu är inte fallet så, tyvärr.


I'm your get-a-way!

Nu drar jag till boyfrienden och spenderar kvällen/natten där:)
Som det ser ut nu ska vi skruva ihop möbler till hans momor som ska flytta in i huset bredvid, hämta färgprov hos Isabelle från hennes klänning inför balen (David ska gå tillsammans med henne:)) och även hämta hans studentmössa som varit på uttöjning.

See yah fakkas!;)

Bjuder på en gammal sköning som jag alltid freakar ut till på fest när/om den spelas! Dance baby, dance!
Maxx - Get away.


Regn regn regn

Var inte ett dugg taggad på att gå upp i morse. Det regnade, vilket är mitt favoritväder när man får vara inomhus. Jag hade väldigt gärna bara spenderat dagen inomhus i sängen med min älskade nära mig och kollat film, men så blev det inte. Skola för min del. Engelska, sista engelska lektionen. Grammatik var det som gällde vilket gjorde mig ännu mindre taggad. Fick dock en glad överraskning när vi kom dig, det var film! Wihoo, skööönt! :)
Sedan begav jag mig mot körskolan för att ha dubbellektion, trodde jag. Nehe, hade visst blivit nå fel tror jag för jag ska tydligen ha det i morgon. Så min snälla mamma kom och hämtade mig. Kom hem och sov en stund.

Igår kom finaste David och hämtade mig efter att jag hade klippt gräset och duschat. For till donken och käkade och sedan hem till honom. Kollade film, Rat Race. Inte så jättekul, men han gillar den så jag offrade mig;)


Tipsar!

Ut och klippa gräset är precis vad jag ska göra nu, sedan en dusch. Ingen träning alltså, känner inte för det längre. Älskling kommer och hämtar mig sedan så åker vi ut till honom, mys!

Dagens tips är en skön låt som gör mig på bra humör och ger mig summerfeeling so to say;)
B.o.b - Magic



Sola, sola, sola....

Mamma sa att det var kallt ute, men jag höll på att avlida lite smått i värmen. Stekt har jag nu gjort i närmare två timmar och resultat har jag fått. Dock kommer det säkerligen försvinna efter min dusch jag snart ska avnjuta.
Har fått för mig att jag ska träna idag! Ville ut och gå, men tråkigt ensam. Kanske joinar mamma på ett friskis och svettis pass. Har ju världens sämsta kondition så kommer väl dö, men vore skönt att röra lite på fläsket. Nej nu ska jag duscha och sedan ska jag nog plugga lite teori innan det är dags för käk. Pannkaka står på menyn idag:)



Kass bild, men erkänn ni ser allt lite skillnad?;)


. . .

Slutade cirka 2,5 timme tidigare från jobbet, SKÖNT! Hände inte så mycket direkt... inga planer för kvällen heller. Blir myskväll för mig själv, grabben roar sig med grabbarna. Hatar att sova utan honom, men what to do. I morgon får jag sova med honom i alla fall:)

Kanske skulle ta och plugga lite körkorts-teori?

Skitkul, verkligen!

Kul. Skitkul verkligen! Efter att ha letat en kvart efter byxorna jag tänkt ha så upptäcker jag efter en stund att det är någon typ av flottfläck på en fickan på baksidan. Jag tar fram fläckborttagningsmedlet och ltåer det verka som man ska och tvättar bort och börjar sedan föna på den (för jag hinner inte låta den självtorka) men inte har den försvunnit. Utan nu ser det ut som det blivit en ännu större fläck, kul! Nu är jag arg! Fick nödlösa det genom att ta ett par andra brallor. Inte alls vad jag ville, men vad gör man. Nu måste jag springa till bussen! Ska hem till Linda och sedan vidare mot Alex!!!!

Ha en bra kväll!!!

Friday!

Igår var en seg dag, inte mycket hände fören hjärtat dök upp vid 17-snåret. Då hade jag redan tänt grillen och satt in potatisen i ugnen och fixat smeten till kladdkakan. Efter en god middag skulle vi avnjuta kladdkaka till Rosa Pantern, men så blev det inte. Älskling var så trött så han fick ta en powernap istället. Han hade ju trots allt varit vaken sedan 05.00. Sen blev det snabba puckar innan vi drog i väg till Joar Blå.
Jag jobbade och han hade studentfest med Ful-tema. Jag började 20 och fick inte sällskap fören 23, och alla studenter kom cirka 21! Och då menar jag alla. Shit vilket jävla liv det var. Alla skrek och jag ville bara döda dem!:P

Efter jobbet tog hjärtat och jag en taxi hem, käkade lite och sedan somnade vi snabbt.
Han har nu åkt för cirka en timme sedan. De ska till Bryggholmen med klassen för att ha lite fest. Även jag ska på fest, Alexandra fyller 20, så det ska vi fira hos henne klockan 18.30:) Dock kommer jag dra hem redan vid 22, för då kommer Sofie och plockar upp mig så far vi ut till mig och chillar. Så sover hon kvar, jag törs inte sova ensam! :O Dock kanske hjärtat kommer inatt ändå, han ville, men får se om det går med båt och så.

Gick ut för att sola, det gick ju bra! Hann ligga och svettas i cirka 40 min innan solen försvann:(


Mysig torsdag...

Jobbet gick fint igår! Var rätt lugnt, skönt, dock trodde jag att det skulle vara ännu lugnare...
Farmor och farfar hämta mig och körde hem mig snälla som de är när mamma och pappa är away. Hetsstädade mitt rum, duschade och började laga mat innan älsklingen kom. Hade en riktigt mysig kväll med min finaste kille! Vi kollade på The Blind Side som jag redan har sett och jag tror älsklingen gillade den nästan lika mycket som jag hihi:)
 
I morse lämnade han mig ensam i sängen redan vid 05. Han drog iväg för att klippa massa gräs i Ekolsund, han är duktig min kille. Idag ska jag bjuda honom på grillat och kladdkaka har jag tänkt och kanske även hinna se Rosa Pantern innan vi ska iväg mot Joar. Jag ska jobba och han ska på sista studentfesten - Fulfesten. Känner på mig att Ida (som jag ska jobba med) och jag kommer få oss ett par skratt under kvällen.

Nu ska jag nog ta och marinera köttet och sedan ta mig en dusch:)

Tipsar!


Idag tipsar jag om det svenska reggae-bandet; Kapten Röd. De har många riktigt bra låtar och ni som inte hört dem förr har verkligen missat något. Detta är en av mina favoritlåtar med dem.

Kapten Röd - 29 Mars.

Tyck synd om mig:(

Nej man kanske skulle gå ut och steka lite i solen innan man ska iväg till jobbet och vända lite burgare 15.00-18.45 ikväll. Ikväll blir huset tomt, eller jag är ensam hemma. Jag gillar egentligen inte det... men som tur är kan David sova med mig i natt och på fredag i alla fall, men inte på lördag vilket suger pung! Han ska på rundvandring och de ska vara på någon ö och sova över. Kul för honom, men jag tycker synd om mig. Jag är livrädd för att sova ensam i vårt hus, på landet och ibland tror jag det spökar, så jag vill INTE sova ensam! Aldrig gjort det och ska aldrig göra det. Tyck synd om mig hörrni!:(

Tror kvällens jobbpass kommer bli lugna gatan, MAX öppnar på andra sidan vägen och eftersom det öppnar idag kommer nog de flesta hänga där. Ganska skönt kan jag tycka hehe.


Sådär ja!

Sådär ja! Sitter nu hos hjärtat och facebook:ar medan han pluggar inför sitt kursprov i fysik som ska ske i morgon.
Har dock inte bara gjort onödigt på fejjan, lite nyttigt, eller kul snarare! Kolla din facebook så kanske du har fått någon kul invite, om du är speciell det vill säga ;)

Träffen med Ange gick snabbt, hann i alla fall med det vi skulle och glass hihi. Lämnade pengar hos Millan snabbt och gasade iväg till prutten och nu sitter jag här. Hoppas han är klar snart så vi kan gå ut en sväng, det är ju så skönt ute:D

Ska skutta iväg och pussa lite på honom nu tror jag!

I can make your bed rock!

Den bubbla körlektionen fick fint! Rondeller och Fannakorset för full rulle. Lunchen var god, sedan blev det att träffa Millan för att kolla ut vad vi ska köpa till Alex i 20 års present och det blev superbra! Så i morgon fixar hon och de andra det, medans jag jobbar.

Nu ska jag käka, sedan plugga lite teori och duscha innan jag ska in för möte med Angie och träffa Carrobarro en snabbis innan jag far till mitt hjärtegull!

Skön låt! Young Money - Bed Rock


Är det inte sjukt jobbigt?!

Tycker inte ni också att det är bland det jobbigaste som finns? Att ha ett sår i näsan! Har ett nu, precis i öppningen av mina ena näsborre och det gör sjukt ont.

Äsch! Nu drar jag till bussen, dubbel körlektion och lunch med Tess väntar!

He's back!

He sure is! Och han är lika bra som förr om inte bättre. Allt han varit med i senaste tiden är grymt nice! Likaså hans nya singel. Lyssna och njut! Eminem, vilken man!


Nattinatti

Nu säger jag godnatt. I morgon ska jag in till stan med 10-bussen. Dubbel kärlektion från 10.30-11.50 cirkus, därefter blir det lunch med Tess:) Sedan ska jag försöka hinna med att kolla på present till Alexandra med Kamilla. Ska ju på 20 årspartaj hos Alex på lördag, trevlans!

Denna natt spenderar jag ensam, ogilla! Men imorgon får jag förhoppningsvis sällskapa med min käraste<3

Godnatt gott folk!:)

Tipsar!

Slänger in lite sköna mixar Alors On Danse:)

Alors On Dance - Stromae (Dj Edison Remix)                             

  

Stromae - Alors On Dance (Electro DJ NIKIT)




Stromae - Alors on danse (DJ Mast Club Remix).                        



Alors on Danse vs. Boom Boom Pow Remix - Dj Mefaboules
   


Här kommer tips på andar låtar jag diggar hårt för tillfället!:)
Min största favorit är Edward Maya här nedan. Han är grym, känns som att allt han gör blir awesome!

Edward Maya - This is My Life.
                                                       


Akcent And Edward Maya - That`s My Name



Flo-Rida feat. T-Pain - Zoosk Girl
  

B.O.B - Not Lost (Ft T.I.)



Det där får räcka för stunden! Enjoy people!:D

Härmapa som jag är!

Idag är det tisdag. Vilket betyder att det har varit en tv-kväll för min del som varje tisdag, (bortsett från de tv-tre sista veckorn då jag offrat det för att få spendera mer tid med min älskade) fruarna, cougar town och christine. Hihi riktiga tjejprogram I know;) Efter att ha kollat på det blev det datorn igen och kollade runt bland lite bloggar och hittade en där jag hittade en riktigt skön låt hon tipsade om, så jag tipsar vidare tänkte jag;)
Låten funnen via http://djjess.blogg.se/. För er som är lite extra svaga för Frankrike och fransmän, njut! Ni andra kommer också digga den, I promise!


I did it!

Fick nyss reda på att jag KLARADE psykologi B, slutprovet! Ni anar inte hur jävla skönt det känns! Asså jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen:O Hur skönt som helst, I fucking did it! Wihooo!:D
Ännu en bra sak som hänt idag är att pappa berättade att han pratat med försäkringsbolaget och vi HAR drulleförsäkring!:D Awesome! I morgon drar jag till Dialect och snackar med dem.
Minuset för ikväll är att det nog inte blir att sova med hjärtat, japp jag hatar att sova utan honom!

Puss!

Kass natt!

Igår var en kass kväll.
Min nya, fina telefon är död. Död på riktigt! Den blev liggandes i Kamillas toalett cirka 15 minuter igår under förfesten innan hon hittade den där. Jag är sjukt ledsen över det. Och självklart, har jag inte försäkring på den. Får se hur det går med den skiten då! Och som om det inte vore nog avslutades natten kasst. Vilket jag absolut inte ville, men ibland blir det inte som man vill. Tyvärr!

Idag har jag jobbar tre jobbiga timmar. Mycket folk och jag var less på allt. Idag är en deppdag, jag vill bara gräva ner mig och aldrig mer komma fram. Jag mår kasst idag. Hatar dagar som denna.
Älskling åkte dessutom iväg till Falun idag. Innebandycup it is, kul för honom, mindre kul för mig. Det blir alltså 3 nätter utan honom. Usch, vad jag inte gillar det! Har sovit med varandra i 10 dagar fram tills idag... men på söndag ses vi igen hoppas jag. Saknar honom redan...


Nej, ingen av oss är särskilt fotogenisk, men det vi har tillsammans... det är fint!


I could really use a wish right now...


Delar med mig av en riktigt bra låt som börjat bli känd nu. Airplanes med B.o.b feat Eminem & Haley Williams.


Känns som om det blir jobbigt...

Idag var det uppsatsskrivning på engelskan, gick nog bra tror jag. Kändes dock som om det gick för lätt, vilket brukar tyda på att det inte gått bra... vi får se helt enkelt om någon vecka.
Efter det for jag hem och vilade, hade sådan mensvärk. Har inte gjort mycket idag förutom att lata mig, skönt!
Ska jobba ikväll, at Joar Blå 21.30-stängning sedan hem till älskling och sova:) Var länge sedan jag jobbade känns det som, får se hur det går. Studentfest idag, hoppas fasen de sköter sig och sen verkar det som om typ ALLA ska ut idag. Usch känns som om de kommer bli en jobbigt natt för mig och Adina!

I morgon är det min tur att festa. Jag och Davis kompisar blir det, ska faktiskt ner till Joar, Petter the man kommer ju och gästar liksom! Rätt ballt, han är cool!

Nej nu ska jag slappa mera och sen fixfix inför jobbet! C y fellas!;)

P.S Jag är fett kär i David! D.S

Four done, two left!

Yes box! Fyra prov gjorda denna vecka, och två kvar. Imorgon sker dem alltså. Eller ett av dem är en uppsats, men anyway! 6 viktiga saker denna vecka som är avklarade kommer kännas grymt! Jag är fan grym, i alla fall denna vecka;) Igår lunchade jag med Mandi och Tess efter skolan. Mandi och jag pratade lite om födelsedagsfesten som komma skall, kommer bli awesome! Sen åkte jag med älsklinge hem till honom hihi. Vi var duktiga och oljade in deras altandäck, det ni!




Idag har det varit körlektion, gick riktigt bra faktiskt. Var nervös innan för det var cirka 3 veckor sedan jag körde, men det gick finfint ju. Körde med Maud, hon var bra:) Hans är ju sjuk fortfarande...
Sedan blev det lunchdejt med Angie on Wendys. Mysigt, pratade med henne om kalaset också, det är liksom vi tre som ska ha det, dah!;)
Har även hunnit med shopping idag. Blev en ny parfym, då alla mina andra fem håller på att ta slut:( De hade inte den jag ville ha, Dolce&Gabbana; No one. Så det blev en Versace. Mums på det!
Köpte även ett par nya leggings med skinndetaljet och en grönrutig skjorta. Slänger in bild här nedan tänkte jag.

Nu ska jag plugga lite inför mitt Excell prov i morgon och sedan blir det dusch och sen möte 19.00 och efter det mys med älskling:) Ha en fin fortsatt torsdag!


 

 

 


Two done, three to go!

Nu har jag äntligen gjort mitt slutprov i psykologi B. Bra gick det nog däremot inte, så blir förmodligen omprov, men då vet jag ungefär vad som måste pluggas på i alla fall. Hade även engelska nationella i läsning idag. Det ju rätt mycket bättre kan man väl säga. I morgon blir det engelska nationella hörförståelse. Sen ska jag även hinna med att ha datorkunskapsprov i Word efter det.

Nu har jag ätit och tänkte hoppa in i duschen. Sedan bär det av till personalmöte at Donken 19.30-20.30 och därefter lite brändboll med jobbet innan jag ska fara till min älskade för att spendera ännu en natt tillsammans. Nätterna tillsammans med min David är DET bäst!:) Och för att inte tala om när man vaknar upp på morgonen med världens snyggaste kille! Oj oj oj säger jag bara;)


Valborg osv.

I fredags var det Valborgs tur att firas. Började hemma hos Linda 16.30, dricka, grillning, femkamp och prat. Trevligt värre! Blev dockdålig stämning runt 22-tiden så David och jag drog hem till honom. Kollade film, men var så trötta så bestämde oss för att sova redan runt tolvtiden. Haha så firade vi Valborg;)
I går (lördag) var det mys med Hjärtat, film, grönsaker, chips, dip och pussar hihi det gillar jag!
Idag var det plugg med Ida Jansson på Wickmans klockan 12.00. Pluggade psykologi B, käkade, pratade osv.. mammsen plockade upp mig vid 16, hem och åt och sedan övningskörde jag lite med pappsen.
Imorgon blir det dejt med Ida igen, mördarplugg som gäller i morgon! Usch usch usch!






RSS 2.0