Kass update, I know!

Fett länge sedan jag skrev, I know! :O
Har helt enkelt inte haft tid eller lust. Har hänt en hel del. Tjejmiddag hos Arre, Amanda och jag har haft födelsedagsfest, jag har hunnit fylla 20, jag hade en superbra dag och kväll. Fina presenter dessutom. Midsommar har jag hunnit med att fira och jag har även hunnit med att ta mitt första dopp för i år. Det skedde igår ute i bresse tillsammans med älsklingen, Tim och Joel. Jobbat lite har jag också gjort.

Idag var en seg och tråkig dag. I morgon blir det stek i bresse med snygga brudar, sedan på kvällen/natten blir Twilightmaraton i Uppsala med älskling och hans systrar Malin och Annie:)
Så där ja, en snabb liten update i alla fall;)

Skön låt med Rihanna - Te amo.


Comeback

Yes, nu har jag gjort comeback på jobbet (donken). I tisdags jobbade jag 15-22, det gick finfint. Började i kök, sedan lobbyn och sist kassa. Så var lite överallt, det gillar jag. Ingen idé för att vara i kök typ eftersom jag inte kan lyfta tunga saker eller böja mig ner typ haha.
Idag jobbade jag 16-20.15, kassa hela tiden, gick rätt bra. Annars har inget speciellt hänt idag, var in till stan en snabbis (mindre än en timme) för att köpa present till Amanda tillsammans med Caroline och Kamilla. Blev mycket bra, tror hon kommer gilla det!:)

I morgon är jag ledig och ska då åka och handla tillsammans med Amanda inför vår födelsedagsfest vi ska ha på lördag:) Sedan blir det tjejmiddag hos Astrid, nice värren! Tycker om att vi gör saker tillsammans i veckorna vi tjejer:)


Gillar ni den?:)

That's alright because I love the way you lie

Blev upp rätt sent idag. Älskling åkte vid 05.30 men jag sov vidare till typ 11.30. Jag har i alla fall gjort något bra idag, jag har nämligen gjort ett nytt CV, så det känns bra. Annars har det inte hänt mycket idag.

Tänkte dela med mig av en riktigt bra ny låt med Rihanna och Eminem
I love the way you lie - Eminen feat Rihanna.


Helgen

Denna helg har spenderats helt med min kärlek. Mina päron har varit i Trollhättan hos mina kusiner. Storkusinen har tagit studenten. Jag åkte inte med då jag fortfarande inte varit på topp efter operationen och därmed inte var så sugen på att sitta i en bil i cirka 5 timmar.

I fredags var vi hemma hos mig, jag lagade mat och fixade mys. Vi åt sjömansbiff med potatissallad. Sedan for vi in till Joar för att David skulle ha lite ljudprylar inför spelningen på lördagen. Tog dock längre tid än vi räknat med. När vi kom hem blev det räkor (som jag skalat, typ 100 st) med aioli och vitlöksbröd. Mumsigt värre! Jag älskar räkor. Jag hade hyrt en film, som jag dock inte minns namnet på, men den var rätt bra faktiskt. Vi avslutade kvällen/natten med jordgubbar och glass/mjölk. Blev en sen natt för en gångs skull, somnade inte fören 03.30 någon gång. Mysigt!:)

I går (lördag) gick dagen i Davids anda. Det vankades spelning. Fixade och trixade under dagen sedan for vi iväg till Sigtuna runt 17-snåret. Där var det 17-årsfest aka Fjortisfest;P Det var helt okej, nästan lite kul till och med haha. Mådde dock inte så bra i slutet, mycket ljud (inga öronproppar), mycket bas, MYCKET strob och äcklig rök. Jag HATAR den där jävla rökmaskinen, den luktar så sjukt äckligt. Trodde aldrig de skulle orka hålla på till längre än 01 (02 var sluttiden dock), men de orkade tills det blev stort slagsmål bland alla grabbar vid cirka 01.30. Då slutade vi spela och började packa ihop, skönt värre tyckte jag haha. Var hemma runt 03 typ, somnade direkt gjorde vi båda två.

Drog oss i morse, det är så skönt. Gick upp typ 12, käkade frulle sedan körde finaste hem mig för han skulle fixa massa med lite boys idag.

Ikväll blire tvtittande och sedan kommer finaste hit och sover! MYS!:D<3


Pill, pill....

Nu har jag pillat lite på min telefon som jag fick hem igår:D Fixat in musik och lite najsiga bilder höhö. Känner mig yr, men nu mina vänner ska jag ge mig på att raka benen. Får väl se hur det går och hur långt jag kommer. Kanske kommer till Elin med ett rakat och ett orakat, snyggt värre! Nej, jag ska klara det, för shorts ska jag ha! :D


Pigg, nu!?:O

Har nu försökt somna om sedan klockan 05.42 då hjärtat steg upp. Såklart har det inte funkat, och jag sitter nu därför vid fisens dator i hopp om att tiden ska bli 08 någon gång så att mamma kommer och hämtar mig. Hjärtis är på jobbet och jag har bajstråkigt. Inte ens trött?! Vad är det för fel på mig...
Hur som haver, igår var jag ute i flera timmar för första gången sen operationen och jag var social. Det var paintboll som gällde med ett gäng galningar. Jag var så klart inte med och spelade utan satt vid sidan om tillsammans med Lollo och skrattade åt alla andra. Sedan blev det Donkish med hjärtis och Lollo. Hann även förbi Angie och lämna pengar innan vi for hem till hjärtis. Jag var så sjukt mätt efter vår lilla matpaus och var rätt trött efter att faktiskt ha varit ute och "aktiv" i flera timmar. Min kropp är inte rikitgt van vid det ännu. Mådde rätt kasst när vi kom hem så jag "slängde" mig i sängen direkt (efter att ha borstat tänderna, för det var det allra första jag gjorde när vi kom hem) i hopp om att må bättre. Hade en riktigt mysig stund innan vi somnade (läs David somnade vid 23 snåret), vi låg och pratade om massa olika saker, det tycker jag är mysigt:)
Efter någon timme somnade även jag. Har sovit rätt bra i natt faktiskt och idag känner jag mig rätt pigg. Magen känns rätt bra också, bättre än igår. Skönt! För ikväll är det middag hos Elin, mysigt! Jag undrar vad hon ska bjuda på för smaskigt:D

Nej, nu fick jag sms av mamma som åkte hemifrån, så nu ska jag klä på mig så jag är redo när hon kommer:)
Just det, jag fick hem min telefon igår:D Så nu ska jag hem och ladda den för fullt så jag kan leka med den sen hihi.

Puss puss!

Luktade lite illa...

Nu är det snart fyra dagar sedan they took away my blindtarm. Börjar kännas rätt bra i magen, men jag är fortfarande inte pigg i knoppen. Blir yr om jag är uppe och går för mycket. Jag är dock som jag är och trotsar detta så klart. För jag SKA vara bra till helgen! Jag tänker inte ligga i en säng i mer än 7 dagar, ALDRIG.

Ni som är känsliga för äckliga personer, ni bör sluta läsa nu.
Idag har jag duschat, japp första gången sedan operationsdagen. Jag var ju tvungen att duscha med specialtvål innan jag skulle in och sövas, även fast jag verkligen inte ville för att det gjorde så ont att stå upp. Anyway, I did it! Och sedan dess har mitt hår sett förjävligt ut! Som ett skatbo, krulligt och tovigt!
Men så idag, tog jag kraft och duschade. Mamma fick stå utanför och vara beredd på att jag kanske skulle svimma eller något (jag är livrädd för att svimma/ramla i duschen och dö där) liknande. Det gick bra i alla fall:) Så nu är jag fresh as hell! Har trotsat min kropp igen, efter duschen gick jag ut en sväng till Nina (min systers kanin) och hälsade, lilla pluttan ville gosa, så lite gos fick hon. Dock genom "stängslet", men gos var det och hon gillade det. Nu är jag yr efter min lilla vandring, som var ungefär lika lång som ett varv runt vårt hus, men ute har jag varit! Skönt.

Nu ska jag be min snälla mamma att föna mitt hår, för det klarar jag inte av själv. Sedan ska jag platta hårert och vila lite innan min Kärlek kommer.

Ha en fin dag mates!;)

Big smile!

Jag är fortfarande sur över att jag inte kunde vara med och fira mina Fina's student. It sucks! Grattid ändå Hjärtat mitt! Han gillade presenterna i alla fall, han fick en skjorta, ett par ursnygga shorts och ett par balla dojjor av mig:) Tänka sig, jag lyckades matcha storlekarna också! Nästan helt, ska byta skjortan någon dag i veckan. Nu ska jag nog göra ett sista toalettbesök, slängai mig två alvedon och sedan sussa. Hoppas på att må bättre imorgon..



Snygg kille (min kille) i kostym<3 (bild tagen av en klasskompis till honom).


Operation blindtarm.

Sådär då! Då är även jag av med blindtarmen. Nu har ingen i vår familj kvar sin. Konstigt.
Hur som haver tänkte jag berätta min lilla story. Plutten kom och hämtade mig i torsdagskväll, sov över hos honom. Sov och sov, sov väl cirka 2 timmar, då det var uppstigning klockan 05, eftersom det var studentdagen. Jag låg kvar en timme för att försöka sova medan han fixade och donade, kunde dock inte sova. Hade sådan smärta imagen. Blev inge bättre. När han kört hem mig efter 06, värmde jag värmekudden och lade mig i sängen för att sova bort smärtan, men det gick inte. Det gjorde så himla ont, har aldrig varit med om värre smärta och jag har ändå ont i min mage rätt ofta. När mamma vaknat till liv cirka 07, så ringde vi till sjukvårdsupplysningen. Jag fick beskriva mina problem och damen i andra sidan luren tyckte vi skulle åka in till akuten.
In till akuten i Enköping, klockan 07.58 var vi där. Fick komma in på ett rum rätt snabbt där de satte kanyl och tog blodprovet, kollade puls osv. Fick gå till gyn, hittade inget fel där, ner till akuten igen, till röntgen, inget där heller, tillbaka till akuten. Efter cirka 6 timmar på akuten fick jag åka hem och om det blev sämre skulle jag åka till Ackademiska i Uppsala annars komma tillbaka dagen efter.
Det blev sämre, efter att ha sovit cirka 30 minuter hemma och lite fixade så åkte vi till Uppsala vid 16. Var framme cirka 16.45 fick sitta och vänta på akuten en stund innan jag fick komma in på ett rum. Nya blodprovet, ny kanyl osv. Vid 20.30 ungefär kom läkaren och sa att det skulle bli operation. Jag blev konstigt nog glad. Klockan 22.00 låg jag på operationsbordet och cirka 03 började jag vakna till och fick åka upp till rummet där jag låg ända tills jag igår fick åka hem vid 14-tiden. Nu är jag hemma.
Min fina älskling sov hos mig i natt, dock delade vi inte säng då jag är otroligt rädd om mina små sår. Det blev en titthålsoperation, så har tre små hål i magen/buken. Ont, det har jag, dock mindre än vad jag förväntade mig. Det är jobbigt att resa sig och lägga sig ned, men jag klarar det. Är bara rädd att såren ska gå upp, för jag vill inte åka in igen och sys!
Föresten så har jag sjukt tråkigt!


Varför är det så?

Den som gör en som mest lycklig, är oftast den som även sårar dig mest. Varför är det så? Det suger ju så jävla hårt! Vad den personen säger och gör är det man tar åt sig mest utav. Jag hatar det så jävla hårt just nu! Idag är jag så jävla ledsen. Jävla skitdag, eller kväll snarare!
Jag är inte mig själv just nu. Det är på grund utav dig. Jag vill vara dig till lags, jag vill vara god nog för dig, jag vill vara den du älskar mest, jag vill vara den du delar allt med.
Jag är egentligen en sjukt envis person, jag ger mig aldrig, inte fören jag vet att jag verkligen har fel om jag nu har det. Men när det kommer till dig, då ger jag mig. Jag vill inte, men jag gör det för jag vill att allt ska vara bra. Ingen stor sak, men ibland sårar saker mer än vad du kanske tror...


Six months!

Igår var det min och älsklingens 6 månaders dag. Shit vad tiden har gått fort, but I like it! <3
Började dagen med sovmorgon, sedan hem till honom för att jobba. Sedan blev det lite sovtajm och lite fix. Avslutade kvällen med bio, vi såg Remember me, riktigt bra film! Var sååå nära att jag grät i slutet haha. När vi kom hem laddade vi hem Kick-Ass, den var helt ok.

Vaknade i morse med täppt näsa och halsont. Usch vad sämst! Så nu är jag sjuk, feber har jag också.
När älskling skulle till skolan tog jag en tripp på stan med mamma och systet. Inhandlade studentpresenter till älskling. Jag är supernöjd! Hoppas han också blir det bara. Varför är det så svårt att köpa presenter åt grabbar?


David, jag älskar dig mer och mer för varje dag som går<3




RSS 2.0