I bought it!:D

Mobilen är köpt, köpte den i tisdags, nice! :) Igår var jag på Riskettan med Lina, var ju helt okej faktiskt. Efter blev det lunch på Wickmans, Ange joinade oss också. Sedan var det av mot Skokanonen. Ange köpte nya dojjor, glassigt värre! Sedan var det hem, somnade ett tag och vid 22.00 cirka kom älskling hit. Seg kväll.

Idag hade jag matteprov, det gick sämst! Men men, bara satsa på omprov då;) Sen blev det jobb 12-15, fick dock sluta 14.30, kändes väl så där. Käkade med Millan och hängde kvar till 16.00 då mamma kom och vi for och handlade inför i morgon. Grillat ska det ju vara!:)

Nu är jag lite irriterad. Har försökt få kontakt med min man sedan cirkus 16.00, och inga tecken på liv hos honom...


I'm in love!

Jag är i STORT behov av att köpa ny mobiltelefon. På riktigt, inte bara för att jag vill ha ny utan för att jag verkligen MÅSTE ha en ny. Min håller på att dö.. inte så sakta heller. Så började kolla seriöst efter något som kan passa mig och om jag hittade en. Jag är så kär att jag nästan avlider. Så kär i den att jag skulle kunna vara utan David i en vecka om jag fick den NU! Jag och Ida har setat och pratat om hur bra och fantastiskt snygg den är ett tag och det ger mig bara ännu mer sug efter den. Så i morgon efter skolan ska jag fan gå in och kolla på den!

Här är den; Nokia N900<3


Ångest!

Jag har ångest. Riktig ångest. Jag mår dåligt över att jag är så himla kass. Kass på att plugga. Plugga är absolut INTE min grej. Skriva uppsatser däremot, DET gör jag mer än gärna! I morgon har jag prov, slutprov i psykologi B. Jag har inte rört min bok sedan jag lämnade in senaste uppgiften för cirka en månad sedan. Och i morgon gäller det. Det kommer gå kasst. Jag vill vilja plugga, men det gör jag inte. Jag skjuter och skjuter på det, men snart kan jag inte göra något åt det. Så nu allesammans ska jag göra ett tappert försök och i alla fall öppna boken. Det är ju en hel del jag ska läsa i alla fall. Ska kunna allt som kursen gått ut på. Skulle hellre skriva en fet uppsats om hela kursen än ett prov med frågor.

Wish me luck!

Dog en smula


Japp jag dog en smula då jag såg denna! Av skratt om ni inte förstod det...


Uttråkad....

Jag. Är. Uttråkad. Riktigt jävla uttråkad. Typ så uttråkad att jag tycker det är roligt med matte? Då ÄR jag uttråkad kan jag tala om. Idag har jag pluggat matte, kollat Modern Family, lagat middag och kollat tv. Japp så har min dag sett ut, tråkig va?

Har jag glömt nämna att jag är uttråkad för att jag typ är sjuk?
I morgon ska jag städa mitt rum och plugga ännu mer matte, och kanske lite psykologi b...

Snor!

Snor, snor, snor och ännu mera snor! Jag snyter mig och snyter mig, men det tar ändå inte slut. Hur mycket snor kan det finnas egentligen?:O Nu mat, jag har varit hungrig för länge! Pluggat matte har jag gjort också!

Cause you're a zoosk girl...

I lördags var det jobb 10.45-14.45, hem för dusch. Sedan middag med familjen plus David, gillat stod på menyn, gott! Sedan blev det mer fix för min del och lite glass. Hade stooooora problem med att välja kläder. Ibland verkligen hatar jag att vara tjej! Tillslut kom vi iväg, landande hos Linda runt 19.30. Var en trevlig förfest:) Joar var det lika lite folk på som i fredags. Jag fick akut ont i halsen så David och jag drog till torggrillen innan vi for hem redan 00.30 typ. Skönt att komma hem i tid faktiskt. Somnade nästan bums! Söndagen tillbringade vi några timmar i garaget och fixade med hans mammas bil, sedan tog vi en tur hem till mig för att hämta lite kläder. Och vid 17, var det middag med hela Davids familj. Föräldrar, syskon + respektive och mormor, trevlig och gott. Grillat även denna gång:) Kvällen tillbringade vi med film och mys. En fin söndag!
Idag när jag vaknade upp mådde jag inge vidare... illamående igen, vet inte vad som är fel. Men nu har jag mått illa hela dagen, ont i halsen, hostar rätt mkt, snorar och har även feber. It sucks! Så no school for me tomorrow, skulle haft matteprov, men får la plugga hemma istället så det går super när jag väl har det, på typ torsdag eller så...

Har tillbringat min kväll med att kolla fyra avsnitt av Modern Family, rätt kul. Dock inte lika kul som jag trodde det skulle vara...

Tänkte dela med mig av min nya favoritlåt, den har fastnat fast jag hörde den första gången i lördags påväg till Linda. Så här har ni : Zoosk Girl med Flo-Rida ft. T-Pain.


10-04-17

Det blev jobb igår. Och jag fyllde även i min ena tatuering, nice! Sömnade dock inte fören 06 ungefär. Var inte ett dugg trött, medan hjärtat somnade bums! Sen var det upp i morse igen runt 09.45 började jobba 10.45. En tråkigt dag faktiskt. Nu har jag duschat och ska väl ta och föna håret och fixa lite sånt, välja kläder också kanske inför kvällen. Det vankas partaj hos Lindabinda ikväll, sedan blir det nog även Joar skulle jag tro.
Nej nu måste jag börja fixa, David är här om en timme, sedan blir det middag. Grillat står på menyn idag.

Ha en fin lördag, det ska jag ha i alla fall!:D

Underbart!

Idag vaknade jag upp på ett underbart sätt! Har inte sovit så bra i natt, vaknat hundra gånger känns det som. Men när jag vaknade på riktigt så hörde jag hur det blåste och regnade ute. Där låg jag med älsklings varma armar runt mig och vara njöt. Jag älskar nämligen att höra hur det regnar.... Underbart var det!:)
Skulle till skolan idag, men så blev det inte. Har mått så sjukt illa hela jävla dagen! Vet inte vad som är fel, börjar bli lite orolig faktiskt, men orkar inte ta upp varför. Så åkte med älskling till besiktningen sen körde han hem mig och jag sov ett antal timmar. Nu börjar det släppa lite grann, hoppas det släpper helt, för ikväll ska jag jobba. Börjar 21.30, så hoppas jag hinner må bättre, för jag vill faktiskt jobba. Tror älskling ska jobba också... men inte säker. Hoppas han ringer mig snart!
Nej fortsätta kolla på topmodel ska jag göra nu, see yah!

Kubb och utomhussolning.

Igår blev det en spontan kväll. Klockan 16.44 ringer Linda mig, jag har slappkläder, inget smink och pruttigt hår. Hon och Millan tyckte jag skulle komma in till stan och lira kubb. Jag springer in slänger på mig det första jag hittar och sminkar mig snabbt som tusan. Slänger upp håret i en toffs och mitt i alla kommer min granne och säljer majblommor, i all hast köper jag två st innan jag skyndar till bussen. Klockan 16.57 kommer bussen och jag är påväg in till stan. Snabbast ever kanske?! Efter lite promenader fram och tillbaka begav vi oss till Klosterparken för första gången i år. Det blev jag, Millan, Linda, Amanda, Caroline, Astrid, David och Adam. Lirade kubb och Burken haha. Trevlans värre. Sedan runt 20.30 for David och jag hem och snabbduschade innan det blev tv-tisdag och massa mys. Just the way I like it!;)

Inatt vaknade jag av att jag hade så sjuuuuukt ont i min vänstra sida av rygg och skuldra. Har fortfarande sjukt ont, kan inte röra mig typ... Har dock varit ute och solat i en timme nu, sköönt. Lite kallt när vindarna får för sig att röra på sig, men helt ok. Nu tänkte jag strax bleka tänderna lite grann och sedan blir det middag skulle jag tro.

Ha en fortsatt fin onsdag:)








När man måste sova.

Skulle till skolan idag, men så blev det inte. Jag har sovit högst 2 timmar i natt. Inte i sträck då, utan har vaknat hela tiden. Somnade nog inte fören 04.30 ungefär. Kunde verkligen inte sova. Massa tankar som snurrade runt, så sjukt jobbigt när man vill sova och vet att man MÅSTE sova. Så blev hemma idag. Dessutom mår jag inge bra. Har fått ont i halsen och känns som om jag har feber. Jag har inte tid att bli sjuk nu. Men blir nog hemma i morgon från skolan för att råplugga matte, för på torsdag är det prov som gäller, ekvationer :O Det kommer ju gå bra, NOT!


Hush hush...

I fredags var det födelsedagsfirande av Farmor med familjen, kusinerna och även hjärtat följde med.Trevligt med smörgåstårta, fika och kortspel. For sedan hem och bara mös. Älskling och jag slängde oss i soffan och kollade på Taland som även mamma och pappa joinade. Därefter Solidan, me love! Blev bara massa mys denna kväll tillsammans med världens bästa kille<3

På lördagen gjorde jag Hjärtat sällskap till Uppsala då han skulle köpa födelsedagspresent till sin svåger. Hittade allt vi skulle, så det var toppen! Sedan en snabbis in på akuten för att se om Hjärtat skulle behöva pencilin då han troligtvis fått bihåleinflamation, me det behövdes ej. Så plockade upp Linda, hämta min dricka hos Alex och sedan tog vi en burgare på torggrillen, gott! Sen körde Hjärtat hem mig och Linda till mig. Blev middag och fixade och for sedan till Caroline för lite förfest:) Sedan gjorde vi Joar, blev en toppenkväll! Tog en svängom med Sofie till VÅR låt Hush Hush;) Och mit hår brann även under kvällen. På riktigt! :( Älskling spelade (Dj:ade på Joar), så jag åkte med hem och sov hos honom.

Hjärtat drog på möte runt 10 så jag låg kvar i sängen och vid 11.30 gick jag upp klädde på mig och sedan åkte vi in till stan, mamma hämtade mig och Hjärtat for på fika med laget innan det var match. Jag for hem och sov, för att bli på bättre humör. Det hjälpte inte så mycket. Kvällen på jobbet sög pung. Kvällen avslutades dock bra, då min finaste kille kom och hämtade mig och vi for hem till mig:) Han var fin och gav mig massage. Han är alltid fin!

Idag blir det slapp och lite matteplugg. Prov på torsdag, så bara att köra!


"Har ni gått någon kurs för att vara så här trevliga?:)"

Det är vad en kvinna sa till mig på jobbet idag när hon beställde en kaffe av mig. Sådant värmer. Tänk vilka trevliga människor det finns som bara uppskattar att vi ler lite och låter glada när vi försöker vara dem "till lags". Japp, det där har jag levt på hela dagen eftersom jag brukar få höra att jag är en bitch annars;) Dagen på jobbet har varit kul faktiskt. Började i köket 12.00 och rockade loss, dansade och gjorde en egen "torka-dressbordet-sång" á la Pitbull. Vid 14.00 flyttade jag mig ut mot kassan och slutade sedan vid 16.00. Tog två burgare med Robban och Julia innan mor min ringde och plockade upp mig. Har sovit en stund då jag blev väldans trött när jag slutat jobbet. Somnade cirka 05.30 i natt. Väntade på älsklingen som var ute på Kalas i Uppsala. Han kom hit runt 04.30, så vi låg och pratade lite och sedan somnade vi i varandras armar:)

Det regnade idag, det gillar jag. Tro det eller ej, men det är mitt favoritväder när man inte har något kul planerat att göra utomhus. Regn gör det mysigt, jag blir mysig och tänker på mysiga saker. Minnen och min fina kille <3

Shape up!

Nu är det skärpning som gäller. Jag måste seriöst skärpa mig. Jag måste tänka innan jag kläcker ur mig vissa saker. Speciellt när det gäller min kärlek. Jag är rätt svartsjuk. Jag är ju rädd att förlora honom. Att inte vara god nog åt honom för han är så fin. Jag är inte lika fin som honom. Inte alls. Han är genomsnäll, jag är inte det. Han pratar nästan aldrig illa om någon, jag gör det rätt ofta (men bara om de som förtjänar det). Han är duktig i skolan, jag suger i skolan. Det är bara några saker som skiljer oss åt. Men det kanske är det som för oss samman också? Jag har koll på saker, det har inte han. Jag planerar mycket, det gör inte han osv osv.
Jag måste sluta vara svartsjuk, hur gör man? Är det någon som kan hjälpa mig?!
Jag litar på honom till 100%, det gör jag verkligen. Men jag litar INTE på tjejer. Tjejer är ondskefulla små häxor, som gärna får en upptagen kille att falla för frestelsen. Jag hatar tjejer. Inte mina vänner, men de som försöker sno min grabb. Inte OKEJ!

;)

Glad

Jag är glad. Det känns så bra. Bra tillsammans med världens bästa kille. Så här bra har det nog aldrig känts. Så ja, jag är glad. Mycket glad! Puss på dig världens finaste!


Update, där då;)

Idag har jag jobbat och oj vad tråkigt och jobbigt det har känts/varit. Ska jobba imorgon med, hoppas det blir roligare!

Igår var det middag hos Alexandra med tjejerna som gällde. Gott, vi gjorde tacos. Sedan blev det lite förfest hos Adam och därefter Joar. Jag hade sett fram emot kvällen riktigt mycket då det skulle vara RNB/Dancehall/hop hop och reggae-musik hela kvällen/natten. Var där i 30 min innan jag tröttnade. Det SÖG! Usch vad besviken jag är. For hem runt 02-tiden, älskling kom och hämtade mig fin som han är:)
Så var väl på Joar i cirka 1,5 timme, prutt på det! Mys att sova hos finaste i alla fall som jag inte skulle gjort egentligen.

Fredagen spenderades hos finaste på dagen och på Joar (jobbandes) på kvällen/natten. Efter det sov hos finaste som också jobbade.

I torsdag var det faktiskt min och finaste 4 månaders dag, tiden går fort:) Men eftersom han var sjuk skippade vi att gå ut och äta och bara slappade hemma tills vi senare på kvälllen runt 00, bestämde oss för att åka in till Joar och kolla. Det var House-kväll. Riktigt bra gjort och snyggt var det! Vi ångrade rätt hårt att vi inte drack och festade, men det var mys ändå.

Sådär ja, lite update där då;)
Är rätt trött så nu ska jag bara slappa i sängen, kolla tv och så. Tänkte kollar på 2012, men orkar nog inte. Ska lägga mig i hyffsad tid så jag börjar jobba 11.15 i morgon. Sen efter det är det tjejkväll hos Ajla:)


Kärlek<3


RSS 2.0