Hjälp önskas!

På fredag är det Halloween som ni vet och jag ska jobbar på Joar. Vilket medför att jag tydligen måste vara utklädd, vilket jag helst inte vill men vad gör man inte liksom. Så nu behöver jag er hjälp med att komma på vad jag ska vara:) Jag vägrar att vara häxa, sååå tråkigt. Sen är djävul uttjatat, så kom gärna med andra förslag;)

Isabella




Kommentarer
Postat av: ida

Ängel fast i någon annan färg än vit.. Sen beror de ju på om ni måste vara "läskiga" eller om ni kan klä er till typ, polis, eller något sånt som en vanlig maskerad..

2009-10-28 @ 18:11:39
URL: http://eleonoreida.blogg.se/
Postat av: Ida

Svar: Det beror på. Jag kan fota vanligt porträtt om du vill ha typ profilbilder och tjofs, eller så kan vi köra på nåt tema eller om du vill ställa upp i nåt av mina weird fotoprojekt som sen kommer typ fotomanpuleras i photoshop XD valet är ditt

2009-10-28 @ 19:12:31
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se/
Postat av: Ida

Svar: Har massor på G egentligen men jag kan försöka hitta nått att visa dig så du får se ungefär vad jag sysslar med :P

2009-10-28 @ 19:58:59
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se/
Postat av: angelica

ska på maskerad imorrn och har just nu inget bättre förslag än att klä ut mig till typ trailerpark/whitetrash-hoe. så stor tröja, gravidmage och håret på spolar .. :P så kör på det, lätt och bra ;)

2009-10-29 @ 21:29:27
URL: http://sarrmajjan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0